Naturally lowering my gaze when I talk to her — naturally being key. so NICE!

Naturligtvis sänker jag blicken när jag pratar med henne…

Och, det är KEY - igen - ordspel avsedd om vi pratar fetisch, om inte, kanske inte.

Men det är KEY.

Dessa tankar var inte bara slumpmässiga, men de var så korta att jag tänkte att jag inte skulle skriva ner dem, men titeln, huvudmeddelandet är så inspirerande, så... jag vet inte, Jag var tvungen att dela det!

Ni femdomälskare och undergivna i allmänhet kommer definitivt att identifiera.

Fetisch klokt, den här länken kan förmodligen sammanfatta det, eller kanske ”visa aldrig ryggen för mig, pojke!” eller ”titta på mina fötter, inte jag, POJKE!” , eller till och med ”titta på hans penis, inte HAN, pojke!” ... eller något av de andra ordstäv som sätter oss på så.

Eller, prata med hennes sulor, inte henne, pojke!

Fru Susan, du gjorde det så bra!

Och det är en del av varför jag fortsätter att stirra på min frus sulor medan jag gör pull-ups, fantasera om att tjäna henne, vilket jag gör i verkligheten ändå, rengöring av de smutsiga sulorna, varje gång tänker på hur man masserar TOES bättre, hur man knogar bågarna bättre - men för henne, det är tår, varje dams fötter måste vara masseras annorlunda, Jag har ofta sagt det!

Och naturligtvis, Malones vackra kuk kommer att tänka på!

Men det här stycket är bortom det...

När du, i verkliga livet, när du inte är kåta - hitta dig själv ser inte ens på sulor du så älskar, men bara hennes vackra tår, och BUILDNG rapport med tårna (jag är inte en tår kille, aldrig var, men, nu, varje gång jag ser min frus tår, Jag vill massera dem, mellan dem och så vidare)... och när du är respektfull när man pratar med kvinnor i allmänhet men intressant och roligt också - och när du är ”riktig”; när du pratar, inte bara en robot, och när du gör vad hon vill att du ska göra, för att du också gör..

... det är när du verkligen börjar locka verklig femdom, eller någon dominans till dig, och chansen är när du gör det, du kommer inte att kunna STOPPA. Hehe.

Var försiktig.

När du suger kuk, du går aldrig tillbaka, samma sak för femdom!

De stora, stora ögon, hon är så härlig! Så redo att SERVERA! Muah ~!

De två går hand i hand, kuk i bollar, som det var...

Jag befann mig stirra på min frus tår, även om jag INTE är kåt just nu, and then I wrote this...

(när hon skrek åt mig för något hon gjorde fel. Hehe).

(hon har fått den mentala delen ner klapp också nu!)

Hur som helst...

Den mentala konditioneringen är nyckeln, utan det är du ingenting oavsett hur länge din dong är, hur vacker du är, eller vad det än är.

Få den mentala ner klapp, du är allt.

BOKEN som har förändrat liv överallt - bokstavligen!

Konversation härskar verkligen!

Och på den anteckningen, Jag är ute.

Tillbaka snart!

Bäst,

Watson, Mike

PS - Om det finns en sak jag kan säga Medium fick rätt, överflödet av blanktecken och de stora teckensnitt, till skillnad från Wordpress, som verkligen lämpar sig för att skriva. Naturligtvis har Wordpress med sina nya block följt efter, men inte riktigt samma!

De gjorde inte (Medium) få det helt rätt men när det gäller partnerprogrammet, mer om det senare.

Redigera - det här stycket publicerades ursprungligen på Medium. Hehe. Eftersom dummasserna blockerade mig för INGEN giltig anledning (ännu en anledning till att jag fortsätter att karpa på att ha ditt eget företag, installation etc där INGEN kan censurera dig mestadels) - - Jag lägger upp mer här. Deras förlust, hehe.

PS #2 - Forntida kungar och drottningar gjorde just detta i verkliga livet, dvs. ”titta på mina fötter när jag pratar med mig!”

Nazre Jhuka!

Visa mig inte ryggen när du går ut, de brukade berätta för slavarna som skulle torka rumpan, literally...

Så, i verkliga livet är inte så långt hämtat som du kanske tror! ;-)

Och därmed mina verkliga femdomberättelser, få lite NU!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: