That all too fragile male ego (and all to be EXPECTED) ..

Det alt for skrøbelige mandlige ego (og alt for…

Det reareth sit grimme hoved igen gør det alt for skrøbelige mandlige ego, og uden at tage navne, ja, en dejlig dame jeg så online - jeg plejer at give yderligere detaljer, men lad os bare sige, at Twitter-algoritmen gør et forbandet fint stykke arbejde som for sent at poppe op indlæg fra damer ved navn „Jyoti“..

... taler om, som jeg skrev i dag?

Den bog vil ALTID være så speciel for mig, en række grunde, herunder en af dem er det min første bog - men mere end det, den vigtigste grund?

Fru Jyoti!

Hvem af en eller anden grund kaldte jeg Priyanka i bogen (ja, jeg kender årsagen. Hehe).

men måske skulle jeg have efterladt det som Jyoti.

Måske skulle bogens oprindelige navn have været anderledes, men jeg „bøje“ til min redaktør på det tidspunkt Steves dom med hensyn til at beholde det „At tjene en indisk gudinde“... Hehe

Og ikke kalde hende frue, eller elskerinde hele tiden, som han ikke sagde, og det gør jeg ikke, og det behøver jeg ikke, stemning skinner igennem.

Anyway...

Jeg retweetede en bestemt dame i eftermiddag, der sagde følgende.

„Et smil er den billigste måde at forbedre dit udseende på“.

Hun har så ret, noget ved disse ord STRUCK HOME!

Jeg tror, det var udseendet i hendes øjne (nej, ikke fetish, et sjælfuldt „kender det hele“ -look, et blik der ser DYBT ud i din sjæl, de brune øjne så... DYBT! - ligesom min, formoder jeg)... det gjorde det også, mere end smilet, selvom det var dejligt!

Ingen, ingen simping foregår her heller, det var praktisk, ramte hjem, Jeg retweetede øjeblikkeligt og sagde „flere mennesker har brug for at høre dette“.

(ikke mine nøjagtige ord, men det er kernen, svarede hun tilbage og sagde, at jeg var meget venlig, men vær venlig ikke at retweet hendes billede)

Hvilket hey, i betragtning af den stigende kriminalitet mod kvinder mange steder, og især hvor slemt det altid har været i subkontinentet (Jeg formoder, at det er en hovedårsag sammen med „samfund“ og det er såkaldte morer, at en masse indiske findominas for en aldrig sende deres ansigter)... Jeg kan forstå.

Og jeg svarede tilbage og sagde „Jeg forstår det, masser af nutjobs derude!“

Det var en dejlig samtale, hun havde en masse ting stedet på at inkludere en kommentar om flyvende kakerlakker, og hvordan vi alle er modige, indtil vi opdager, at forbandet skalle fik WINGS. HeHe. Det var en anden hukommelse, der ramte hjem!

Mere om det senere. (tho det skete i det hus, må undre sig, fem etagers hjem, men ejerne var fint med det liteally overskredet og fyldt med kakerlakker, krager og sådan - nej, intet religiøst enten)...

Alligevel, reel grund til, at jeg skriver om dette?

Er det, hun sagde om en fyr, der fik at vide (sandsynligvis på samme ultra høflige måde fortalte hun mig) (Jeg mener, det var så NICE, som hun anmodede om det!) at ikke retweet, han blev sur, fortsatte med at gøre det, og hævdede, at fru var røv såret i den henseende.

Ugh.

Fyr, og jeg fortalte damen det, det er dig, der er hårdt såret.

At alt for skrøbeligt mandligt ego gør ondt for let, og det er også grunden til, at fyre bare ikke ender med at få drømmenes pige, dominerende eller ej.

Hvis du vil have det, alligevel kan du ikke acceptere det, min ven, du er en idiot, det er alt, hvad jeg skal sige om den ene, desværre er alt for mange mænd.

Hvad angår denne idiot, måske var han den fjols Bozo Schofield, der heldigvis ikke er blevet set her i et stykke tid.

Han er dog lige her, altid vil være. 😂 Virkelig det mest ubrugelige vedhæng, han har (hvis du falder i den samme beslag, lad mig det vide, vi vil med glæde for vores gebyr gøre dig berømt, hehe).

Virkelig, Jeg vil sende alles nøjagtige ord her, men jeg vil ikke, damen vil sandsynligvis heller ikke have det (tho jeg formoder, at hvis det bare er ord uden navne, plejer hun ikke, men stadig).

Skal respektere fruens ønsker i den henseende, eller nogens. Hehe.

Anyway - fyre - begrænse dit ego er mit råd...

Og det er det.

Bedst,

Mike Watson

PS - Hvis der er EN bog, der lærer dig dette (ydmyghed) blandt alle andre, er det Sissy Central. Virkelig en magisk bog, som nogle har sagt, afhent det NU.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: