Oiling her feet is so nice!

Oliering hendes fødder er så rart!

At tjene hende er, i sin helhed!

Men masserer hende med lotion eller olie, Jeg ville ALTID vælge olie.

„Tel Laga!“ „Jaldi!“

... kunne være det indlæg, jeg skrev her så godt, hvorfor jeg elsker at give hende OIL massage så meget (hvis ikke andet, de er så afslappende!)

Men det er så rart, at se hende slappe af er så rart!

Såler- kvindelige såler er alle så dejlige også! Hver med deres egen historie at fortælle til den beundrende footboy og simp...

... Hver skal „presses“ og masseres forskelligt. Husk, dreng, nogle damer har brug for SOLE masseres mere - hvis de har høje hæle på, måske buen... og føddernes kugler bør aldrig overses!

For ikke at nævne, simpelthen „klemme“ foden er ikke, hvad det handler om. Brug dine fingre, DIG ind, lindre den ømhed, og gør det i timevis, mens fru slapper af eller sover, gør som hun vil!

Nu, Jeg har set damer oliere deres såler overalt fra sent.

Og forskellige såler, selvfølgelig.

Og i eftermiddag, en dame og hendes mand, og nyfødt baby... ude i eftermiddagssolen, afslappet, hygger sig, og fru?

Godt, pludselig tog hun en flaske solcreme ud, og begyndte at sige det til et af de mest perfekt pedicured par fødder, jeg nogensinde har set!

En indisk dame, og fødderne var retfærdige, Fru ville ikke have nogen sol på dem!

Mindede mig om en bestemt Carol, jeg ville holde paraplyen i forskellige vinkler for hende, da vi gik sammen, så solens stråler (når i forskellige vinkler) ikke ville ramme endnu en tomme af hendes dejlige ansigt!

Ægte trældom, og da jeg kiggede på den sål, det blev formet forskelligt, regalt... det var så NICE!

Jeg kan stadig huske det!

Og jeg ville så olie det i timevis, da fru slappede af...

Alligevel, At tjene en indisk gudinde inkluderer p lenty af denne slags ting - og derefter nogle.

Og hvis du ikke har bogen endnu, vil du gerne have den... NU.

Malk, Paye LaGu, du er SÅ ARROGANT, JEG ELSKER DET!

Sådan startede mine dage med fru Priyanka!

At vænne sig til morgenrutinen torsdag begyndte lyst og solrigt, med mig vågnede næsten en time før mit vækkeur ringede. Det var bare 5:40 A.M. på det tidspunkt, og under „normale“ omstændigheder, ville jeg gøre, hvad andre ville gøre i denne situation, hvilket ville være at gå lige tilbage i sengen, indtil det var tid til at vågne op - - men „normal“ gjaldt ikke i mit tilfælde.

Jeg var ikke længere universitetsstuderende, der blot drømte om at få lov til at tilbede en forbløffende attraktiv og naturligt dominerende dame - - jeg var faktisk heldig nok til at være i stand til faktisk at gøre det, og måtte handle i overensstemmelse hermed.

Hvor heldig var jeg at have denne mulighed - - det havde kun været et par dage, men jeg var allerede så dybt indlejret i min trældom over for hende, at selv hendes fødder, der rørte ved gulvet, da hun gik, generede mig - - skulle hun ikke gå på rosenblade hele dagen lang, så ikke engang et snavs snavs kunne jord de dejlige såler?

Selvom jeg havde formået at sove et par timer i går aftes, det var på ingen måde en „afslappende“ nattesøvn - - snarere, en hvor jeg kastede og vendte mig med mellemrum, Frk. Priyanka og min nye position som hendes hengivne slave, konstant på mit underbevidste sind.

Jeg kæmpede også for at vænne sig til den kyskhedsanordning, jeg havde på, noget, der var absolut vigtigt, da jeg bare ikke kunne holde mine erektioner under kontrol i længere tid.

Men fysisk ubehag til side, en ekstrem tilstand af ophidselse øger også mit niveau af underdanighed, og på en eller anden måde, med hendes medfødte viden om mænd og hvordan deres hjerner fungerer, min fru. havde fundet ud af dette, og brugte det til hendes fordel - ikke at jeg havde noget imod det!

„Hvor ret fru Priyanka var at købe mig denne enhed“, jeg troede, kærligt husker de øjeblikke, jeg tilbragte i går aftes med min tunge dybt inde i hendes røvhul, gispende efter ånde mellem de perfekte røv kinder af hendes.

„Hun ved, hvordan man holder min pik under hendes kontrol og dermed benægter mig glæde - - men giver mig den glæde og tilfredshed, jeg virkelig har brug for og får mentalt ved at tilbede hende som en overlegen dame, i modsætning til en hurtig orgasme, der ikke gør noget for mig i det lange løb“, tænkte jeg.

BEST og en af den venlige bog om, hvordan man adminster ødelagte orgasmer af Mike Watson (oversat til spansk og italiensk også!)

Disse tanker besatte mit sind i et par minutter mere, og jeg stod pludselig op, mit sind kører.

Hvordan kunne jeg spilde denne tid blot at tænke på, hvad jeg havde gjort indtil videre?? Min smukke fru. sov komfortabelt, og jeg gik glip af muligheden for at massere hendes fødder i en ekstra halv time, før hun vågnede?

Jeg blev hurtigt klar, og gik ind i Priyankas værelse på tæerne, sørg for ikke at lave nogen støj, så hun ikke vågner op.

Jeg fandt hende sove behageligt på ryggen, benene spredte sig vidt åbne på sengen med hendes fornøjelseszoner i fuld visning - en position, der tydeligt sagde“ Min seng, mit område“.

Og holdningen glædede mig også - mænd spreder sig normalt på sengen, som om de ejer den, selv når de har en kvindelig partner ved siden af sig, så hvorfor skulle en kvinde ikke gøre det samme?“

Da disse tanker løb gennem mit sind, Jeg knælede ærbødigt på hendes indbydende såler, begynder at massere dem forsigtigt, blæser varm luft ud af min mund på dem lejlighedsvis, så hendes fødder forblev varme.

Jeg masserede også hendes skinneben forsigtigt, da det var et område, jeg ikke havde været meget opmærksom på - - men jeg var sikker på, at de også havde brug for en god gnidning. Jeg må have gjort noget rigtigt, da jeg fornemmede, at hun vågnede og bevægede sig så lidt,

„Ah, du er ved det“, kommenterede hun søvnigt, endnu ikke helt vågen. “

“ Gnid min røv“, instruerede hun, mens hun vendte sig dovent. Jeg kravlede ivrigt hen til siden af sengen, og begyndte at gnide de to kugler af kød, der stak lokkende ud under tæppet, hendes perfekte røvknæk stirrede indbydende på mig.

Jeg masserede skinkerne på en cirkulær måde og sørgede for, at musklerne omkring nedre ryg ikke blev forsømt. Det var en blid, beroligende gnidning, den slags, der kan vende en eller blot give modtageren mulighed for at slappe af, afhængigt af personens humør på det tidspunkt.

Hun stønnede sin godkendelse så ofte, inden du begynder at vågne op.

„Kys min røv, slave“, befalede hun pludselig.

Jeg faldt næsten over mig selv og skyndte mig at byde, kysser hendes pert røv, som jeg ville elske mit liv. Jeg sørgede også for at kysse hendes nedre ryg, som syntes at slappe af hende en god smule.

„Få din tunge derinde“, bestilte hun mig efter et stykke tid. Jeg skiltes af hendes kinder, og kom ned til min opgave - en opgave, jeg må indrømme, at jeg nød grundigt.

Hendes røv var lidt ildelugtende, som nogen måske er efter en god nats hvile, men jeg blev så ophidset, at lugten faktisk tændte mig endnu mere, smerten, der stammer fra min lyske, matchede kun af mit ønske om at stikke min tunge endnu dybere ned i hendes duftende rosebud.

ÅH MIN!

Hun blev tydeligt ophidset som et resultat af mine doting ministrationer, og nød det et stykke tid, kun udstede mig kommandoer om, hvordan jeg slikker hende, eller hvor nøjagtigt at kysse hende.

Jeg sørgede også for ikke at holde hendes røvkinder fra hinanden, da jeg udforskede hendes stramme passage med min tunge, så fornøjelsen føltes endnu mere naturlig for hende. Dette gjorde det svært for mig at trække vejret, da min næse endte fast mellem hendes røv kinder, men det var en lille pris at betale for fru fornøjelse!

„Mmm“, stønnede hun konstant, mens jeg kæmpede for at få vejret. Det føltes som om jeg trak vejret ind gennem hendes røv, men mens tanken måske lyder modbydelig for nogle, det var en enorm tænding for mig - - åndedrag er essensen af ens energier, og indånding af luft gennem min fru mest private dele var endnu et tegn på min komplette bøn og underkastelse til hende!

Blev jeg privilegeret nok til at bringe hende til en anden orgasme, Jeg undrede mig, da jeg fortsatte med at servicere hende, mine hænder masserer lejlighedsvis hendes nedre ryg forsigtigt.

Som om hun var tankelæser, Frk. pludselig vendte sig om, skubber mig væk, da hun gjorde det.

„Det er nok for nu“, sagde hun afvisende og svingede fødderne ned på gulvet, mens jeg skyndte mig at sætte hendes hjemmesko på, og hun drak dybt ud af flasken vand ved sin side.

„Tid til dine morgenopgaver, tæve“, meddelte hun efter afslutningen af vandet. „Du vænner dig til at være min røvvisker, er du ikke?“ spurgte hun, griner.

„Ja, frue“, svarede jeg, brændende med ydmygelse og lyst, den tidligere følelse klart underdanig til sidstnævnte, min pik gør sit niveau bedst (som sædvanlig) at pund gennem fængslet, det var indkapslet i.

„Ja, jeg tror, det er sikkert“, tænkte hun og bemærkede min bur erektion og griner derefter, mens hun gik på badeværelset.

Jeg fulgte hende, omhyggelig med at sikre, at toiletsædet blev sænket. Husk altid det, drenge!

Det var.

Hun gjorde sin forretning og beordrede mig derefter igen.

„Ryd op, slave“, Frk befalede, mens hun placerede albuerne på badeværelsesvasken og bøjede sig over.

Jeg flyttede for at gøre hendes bud, toiletpapir i hånden, mens hun fortsatte med at tale med mig, hendes skiltede røv knæk stirrer mig lige i ansigtet, røvhullet, jeg lige havde slikket snavset med hendes affaldssag; synet både kvalmende og et afrodisiakum på samme tid - hvis det giver mening.

„Hårdt“ endnu, dem, der læser det (fyrene)?

Damer, du elsker sandsynligvis også det... Hehe (dem til femdom, og de fleste burde være!).

Og det, min ven er toppen af isbjerget.

FÅ bogen nu.

Virkelig min første, og en af mine bedste!

Bedst,

Mike Watson

Af Mike Watson den 10. februar 2022.

Kanonisk link

Eksporteret fra Medium den 6. juli 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: