Oiling her feet is so nice!

Podmazivanje nogu je tako lepo!

Služeći joj je, u celini!

Ali masirajući je losionom ili uljem, UVEK bih izabrao ulje.

„Tel Laga!“ „Jaldi!“

... mogao bi biti i post koji sam ovde napisao, zašto joj toliko volim da joj dajem OIL masaže (ako ništa drugo, tako su opuštajuće!)

Ali tako je lepo, gledati kako se opušta je tako lepo!

Potplati - ženski đonovi su i svi tako lepi! Svako sa svojom pričom da ispriča divnom footboiu i simp...

... Svako da bude „pritisnut“ i različito masiran. Zapamtite, dečko, neke dame trebaju SOLE masirati više - ako nose visoke potpetice, možda luk... i loptice stopala nikada ne treba zanemariti!

Da ne spominjem, jednostavno „stiskanje“ stopala nije ono o čemu se radi. Koristite prste, DIG u, osloboditi tu bol, i to satima dok Madam opušta ili spava, radeći kako želi!

Sada sam u poslednje vreme video dame kako podmazuju tabane svuda po mestu.

I različiti đonovi, naravno.

A danas popodne, dama i njen suprug, i novorođena beba... na popodnevnom suncu, opušteni, uživaju, i gospođo?

Pa, odjednom je izvadila bocu losiona za sunčanje i počela da je stavlja jedno od najsavršenijih pedikura stopala koje sam ikada video!

Indijska dama, a stopala su bila fer, gospođa nije želela bilo kakvo sunce na njima!

Podsetio me na određenu Carol, držao bih kišobran pod različitim uglovima za nju dok smo hodali zajedno, tako da sunčeve zrake (kada su pod različitim uglovima) ne bi pogodile ni jedan centimetar njenog divnog lica!

Prava ropstvo, i dok sam gledao taj đon, oblikovan je drugačije, kraljevski... bilo je tako lepo!

Još uvek se sećam!

I tako sam hteo da ga uljam satima dok se gospođa opuštala...

U svakom slučaju, Služenje indijske boginje uključuje p lenti ovakve stvari - a zatim i neke.

A ako još niste dobili knjigu, želećete da je nabavite... SADA.

Malk, Paie Lagu, ti si tako arogantan, VOLIM IT!

Evo kako su moji dani počeli sa gospođom Priianka!

Navikavanje na jutarnju rutinu u četvrtak je sinulo vedro i sunčano, dok sam se probudio skoro sat vremena pre nego što mi je zazvonio budilnik. Bilo je to samo 5:40 ujutro u to vreme, i s obzirom na „normalne“ okolnosti, uradio bih ono što bi bilo ko drugi uradio u ovoj situaciji, a to bi bilo da se vratim pravo u krevet dok ne dođe vreme da se probudim - - ali „normalno“ se nije primenjivalo u mom slučaju.

Više nisam bio student koledža samo sanjao o tome da mi je dozvoljeno da obožavam zapanjujuće atraktivnu i prirodno dominantnu damu - - zapravo sam imao sreće da budem u poziciji da to zaista radim i morao sam da postupim u skladu sa tim.

Koliko sam imao sreće što sam imao ovu priliku - - prošlo je samo nekoliko dana, ali već sam bio toliko duboko uvučen u svoju ropstvo prema njoj da su me smetale čak i noge koje dodiruju pod kad je hodala - - zar ne bi trebalo da hoda po laticama ruže ceo dan, tako da ni mrlja prljavštine ne bi mogla podmetnuti te divne đonove?

Iako sam sinoć uspeo da spavam nekoliko sati, to nikako nije bila „mirna“ noć sna - radije, ona u koju sam se povremeno bacala i okretala, gospođa Priianka i moja nova pozicija kao njenog predanog roba, stalno u podsvesti.

Takođe sam se borio da se naviknem na uređaj čednosti koji sam nosio, nešto što je bilo apsolutno neophodno jer jednostavno nisam mogao da držim erekciju pod kontrolom bilo koje vreme.

Ali fizička nelagodnost na stranu, ekstremno stanje uzbuđenja takođe povećava moj nivo pokornosti, i nekako, sa svojim urođenim znanjem o muškarcima i načinu na koji njihov mozak funkcioniše, moja gospođa je to shvatila i iskoristila to u svoju korist - ne da sam ni malo razmišljao!

„Koliko je gospođa Priianka bila ispravna da mi kupi ovaj uređaj“, pomislio sam, s ljubavlju prisećajući se trenutaka koje sam provela sinoć sa jezikom duboko u svom šupku, udahnuvši dah između njenih savršenih dupeta.

„Ona zna kako da drži moj penis pod svojom kontrolom, čime mi uskraćuje zadovoljstvo - - ali dajući mi zadovoljstvo i zadovoljstvo koje mi zaista treba i mentalno se obožavajući je kao superiornu damu, za razliku od brzog orgazma koji ne čini ništa za mene na duge staze“, razmišljao sam.

BEST i jedan od njegovih vrsta knjiga o tome kako da adminster uništio orgazme Mike Vatson (preveden na španski i italijanski previše!)

Ove misli su mi zaokupile um još nekoliko minuta, i odjednom sam ustao, moj um trke.

Kako bih mogao da gubim ovo vreme samo razmišljajući o onome što sam do sada uradio? Moja divna gospođa je udobno spavala, a ja sam prolazio priliku da joj masiram stopala dodatnih pola sata pre nego što se probudila?

Brzo sam se spremio i ušao u sobu Priianke na vrhovima prstiju, pazeći da ne pravi buku da se ne probudi.

Našao sam je kako udobno spava na leđima, noge raširene širom otvorene na krevetu sa zonama zadovoljstva u punom pogledu - položaj koji je jasno rekao „Moj krevet, moje područje“.

I držanje me je takođe zadovoljilo - muškarci se obično šire po krevetu kao da ga poseduju čak i kada imaju ženskog partnera pored sebe, pa zašto onda žena ne bi mogla da učini isto?“

Dok su mi ove misli trčale kroz um, pobožno sam kleknuo na njene pozivajuće tabane, počevši da ih nežno masiram, povremeno pušući topli vazduh iz usta na njih, tako da su joj stopala ostala topla.

I nežno sam joj masirao potkolenice, jer je to bilo područje na koje nisam obraćao mnogo pažnje - - ali bio sam siguran da im je potrebno dobro trljanje. Mora da sam uradio nešto kako treba, kao što sam osetio da se probudi i kreće tako malo,

„Ah, ti si na tome“, prokomentarisala je pospano, još nije potpuno budna. “

„Trljaj mi dupe“, uputila je ona, dok se lenjo okreće. Nestrpljivo sam se prevukao na stranu kreveta i počeo da trljam blizanačke globuse mesa koje su privlačno izbacile ispod poklopca ćebe, njena savršena pukotina dupeta zurila je u mene pozivno.

Kružno sam masirao zadnjicu, pazeći da mišići oko donjeg dela leđa nisu zanemareni. Bilo je to nežno, umirujuće trljanje, vrsta koja se može pretvoriti ili jednostavno omogućiti primaocu da se opusti, u zavisnosti od raspoloženja navedene osobe u to vreme.

Svako toliko često je stenjala svoje odobrenje, pre nego što se počela buditi.

„Poljubi mi dupe, rob“, iznenada je zapovedala.

Skoro sam pao preko sebe žureći da joj nadmetanje, ljubeći joj pert dupe kao što bih ljubav svog života. Pobrinuo sam se da je poljubim i donji deo leđa, što joj se činilo da je malo opušta.

„Unesi jezik tamo“, naredila mi je nakon nekog vremena. Razdvojio sam joj obraze i spustio se na svoj zadatak - zadatak koji moram priznati da sam dobro uživao.

Dupe joj je bilo pomalo smrdljivo, kao što bi bilo ko mogao biti nakon dobrog noćnog odmora, ali bio sam toliko uzbuđen da me je miris zapravo još više okrenuo, bol koji proizlazi iz mog prepona samo odgovara mojoj želji da držim jezik još dublje u njen mirisni pupoljak ruže.

OH MOJ!

Očigledno je bila uzbuđena kao rezultat mojih doting ministracija, i uživala je neko vreme, samo mi je izdavala naredbe o tome kako da je ližem, ili gde tačno da je poljubim.

Takođe sam se pobrinuo da joj ne držim obraze dok sam jezikom istraživao njen uski prolaz, tako da joj se zadovoljstvo osećalo još prirodnije. To mi je otežalo disanje, jer mi je nos završio zaglavljen između obraza, ali to je bila mala cena za plaćanje zadovoljstva gospođe!

„Mmm“, ona je zadovoljno stenjala, dok sam se borio da uhvatim dah. Osećalo se kao da udišem kroz njeno dupe, ali iako bi misao nekima mogla zvučati odvratno, za mene je to bio ogroman uključivanje - - dah je suština nečijih energija, a disanje vazduha kroz najprivatnije delove moje gospođe bilo je još jedan znak moje potpune molitve i podnošenja njoj!

Da li ću biti dovoljno privilegovan da je dovedem do drugog orgazma, pitao sam se, dok sam nastavio da je servisiram, ruke povremeno nežno masiraju donji deo leđa.

Kao da je čitač uma, gospođa se iznenada okrenula i odgurnula me dok je to činila.

„To je za sada dovoljno“, rekla je odbačeno, zamahnuvši nogama na pod, dok sam požurio da joj stavim papuče, a ona je duboko pila iz boce vode pored nje.

„Vreme je za vaše jutarnje obaveze, kučko“, najavila je nakon završetka vode. „Navikli ste da budete moj brisač, zar ne?“ pitala je, smejući se.

„Da, gospođo“, odgovorio sam, gori od poniženja i želje, bivša emocija jasno podređena drugom, moj penis radi svoj nivo najbolje (kao i obično) da se probije kroz zatvor u koji je bio zatvoren.

„Da, mislim da je to sigurno“, razmišljala je, primetila je moju kaveznu erekciju, a zatim se smejala, dok je išla u kupatilo.

Pratio sam je, pazeći da se uverim da je toaletno sedište spušteno. Uvek zapamtite to, momci!

Bilo je.

Uradila je svoj posao, a zatim me ponovo naručila.

„Očistite, rob“, naredila je gospođa dok je stavljala laktove na umivaonik u kupatilu i savijala se.

Preselio sam se da radim njenu nadmetanje, toaletni papir u ruci, dok je nastavila da razgovara sa mnom, njena razdvojena dupeta koja me je zurila pravo u lice, šupak kojeg sam upravo lizao zaprljan je njenom otpadnom materijom; prizor i mučan i afrodizijak istovremeno - ako to ima smisla.

„Teško“ još, oni koji ga čitaju (momci)?

Dame, verovatno i vi to volite... Hehe (oni u femdom, a većina bi trebala biti!).

I to, moj prijatelj je vrh ledenog brega.

Nabavite knjigu sada.

Zaista moj prvi, i jedan od mojih najboljih!

Najbolje,

Mike Vatson

Bi Mike Vatson 10. februara 2022.

Kanonska veza

Izvezeno iz Medium 6. jula 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: