Oiling her feet is so nice!

Att olja hennes fötter är så trevligt!

Att tjäna henne är, i sin helhet!

Men massera henne med lotion eller olja, Jag skulle ALLTID välja olja.

”Tel Laga!” ”Jaldi!”

... kan vara det inlägg jag skrev här också, om varför jag älskar att ge henne OLJEMassage så mycket (om inget annat, de är så avkopplande!)

Men det är så trevligt, att se henne slappna av är så trevligt!

Sulor- kvinnliga sulor är alla så trevliga också! Var och en med sin egen historia att berätta för den beundrande footboy och simp...

... Var och en ska ”pressas” och masseras annorlunda. Kom ihåg, pojke, vissa damer behöver SOLE masseras mer - om de bär höga klackar, kanske bågen... och bollarna på fötterna bör aldrig försummas!

För att inte tala om, helt enkelt ”klämma” foten är inte vad det handlar om. Använd fingrarna, GRÄVA in, lindra den ömheten, och gör det i timmar medan fru slappnar av eller sover, gör som hon vill!

Nu, Jag har sett damer olja sina sulor överallt för sent.

Och olika sulor, naturligtvis.

Och i eftermiddag, en dam och hennes man, och nyfödda barn... ute i eftermiddagssolen, avslappnad, njuter av sig, och fru?

Tja, plötsligt tog hon ut en flaska solkräm, och började uttrycka det en av de mest perfekt pedikyrerade fötter jag någonsin har sett!

En indisk dam, och fötterna var rättvisa, Fru ville inte ha någon sol på dem!

Påminde mig om en viss Carol, jag skulle hålla paraplyet i olika vinklar för henne när vi gick tillsammans så att solens strålar (när i olika vinklar) inte skulle träffa ens en tum av hennes vackra ansikte!

Verklig slaveri, och när jag tittade på den sulan, det formades annorlunda, regalt... det var så NICE!

Jag minns det fortfarande!

Och jag ville så olja det i timmar när fru slappnade av...

I alla fall, Att betjäna en indisk gudinna inkluderar p lenty av den här typen av saker - och sedan några.

Och om du inte har fått boken ännu, du vill få den... NU.

Malk, Paye LaGu, du är SÅ ARROGANT, JAG ÄLSKAR DET!

Så här började mina dagar med Priyanka!

Att vänja sig vid morgonrutinen torsdag gick ljust och soligt, med mig vaknade nästan en timme innan min väckarklocka ringde. Det var bara 5:40 vid den tiden, och med tanke på ”normala” omständigheter skulle jag göra vad någon annan skulle göra i den här situationen, vilket skulle vara att gå rakt tillbaka till sängen tills det var dags att vakna - - men ”normalt” gällde inte i mitt fall.

Jag var inte längre en högskolestudent som bara drömde om att få tillbe en fantastiskt attraktiv och naturligt dominerande dam - - Jag hade faktiskt turen att vara i stånd att faktiskt göra det, och var tvungen att agera därefter.

Hur lycklig var jag att ha denna möjlighet - - det hade bara gått ett par dagar, men jag var redan så djupt inbäddad i min servituktion till henne att även hennes fötter som rörde golvet när hon gick störde mig - - skulle hon inte gå på rosenblad hela dagen så att inte ens en smutsfläck kunde jorda de vackra sulorna?

Även om jag hade lyckats sova några timmar igår kväll, det var inte alls en ”vilsam” sömnnatt - - snarare, en där jag kastade och vände intermittent, Fröken. Priyanka och min nya position som hennes hängivna slav, ständigt på mitt undermedvetna sinne.

Jag kämpade också för att vänja mig vid kyskhetsenheten jag hade på mig, något som var absolut nödvändigt eftersom jag bara inte kunde hålla mina erektioner under kontroll under någon längre tid.

Men fysiskt obehag åt sidan, ett extremt tillstånd av upphetsning ökar också min underkastelse, och på något sätt, med hennes medfödda kunskap om män och hur deras hjärnor fungerar, min frök. hade räknat ut det här, och använde det till hennes fördel - inte för att jag tänkte lite!

”Hur rätt Ms. Priyanka var att köpa mig den här enheten”, tänkte jag och minns kärleksfullt de ögonblick jag tillbringade igår kväll med tungan djupt inne i hennes rövhål och gissade efter andetag mellan hennes perfekta rövkinnar.

”Hon vet hur man håller min kuk under hennes kontroll, vilket förnekar mig nöje - - men ger mig det nöje och tillfredsställelse jag verkligen behöver och får mentalt genom att dyrka henne som en överlägsen dam, i motsats till en snabb orgasme som inte gör något för mig på lång sikt ”, Jag funderade.

BEST och en av sin vänliga bok om hur man adminster förstörde orgasmer av Mike Watson (översatt till spanska och italienska också!)

Dessa tankar ockuperade mitt sinne i några minuter till, och jag stod plötsligt upp, mitt sinne racing.

Hur kunde jag slösa bort den här tiden bara med att tänka på vad jag hittills gjort?? Min underbara Ms. sov bekvämt, och jag passerade möjligheten att massera hennes fötter i en extra halvtimme innan hon vaknade?

Jag blev snabbt redo, och gick in i Priyankas rum på tårna, se till att inte göra något ljud så att hon inte vaknar.

Jag hittade henne sova bekvämt på ryggen, benen sprids vidöppen på sängen med hennes nöjeszoner i full vy - en position som tydligt sa ”Min säng, mitt område”.

Och hållningen glädde mig också - män brukar sprida sig på sängen som om de äger den även när de har en kvinnlig partner bredvid sig, så varför skulle en kvinna inte få göra detsamma?”

När dessa tankar sprang genom mitt sinne, Jag knäböjde vördnadsfullt på hennes inbjudande sulor, börjar massera dem försiktigt, blåser varm luft ur min mun på dem ibland så att hennes fötter förblev varma.

Jag masserade också hennes sken försiktigt, eftersom det var ett område som jag inte hade ägnat mycket uppmärksamhet åt - - men jag var säker på att de också behövde en bra gnugga ner. Jag måste ha gjort något rätt, när jag kände henne vakna och rör sig någonsin så lite,

”Ah, du är på det”, kommenterade hon sömnigt, inte helt vaken ännu. ”

” Gnugga min rumpa”, instruerade hon, medan hon vände sig lata. Jag kröp ivrigt över till sidan av sängen, och började gnugga de tvillingklot av kött som spottade lockande under täcket på filten, hennes perfekta rövspricka stirrar inbjudande på mig.

Jag masserade skinkorna på ett cirkulärt sätt och såg till att musklerna runt nedre delen inte försummades. Det var en mild, lugnande gnugga, den typ som kan vända en eller helt enkelt låta mottagaren slappna av, beroende på personens humör vid den tiden.

Hon stönade sitt godkännande så ofta, innan du börjar vakna.

”Kyssa min rumpa, slav”, befallde hon plötsligt.

Jag föll nästan över mig själv och rusade för att göra hennes bud, kysser hennes pert ass som jag skulle älska mitt liv. Jag såg till att kyssa hennes korsrygg också, vilket tycktes slappna av henne lite.

”Få tungan där inne”, hon beställde mig efter ett tag. Jag skilde hennes kinder, och kom ner till min uppgift - en uppgift som jag måste erkänna att jag haft grundligt.

Hennes rumpa var lite illaluktande, som någon kan vara efter en god natts sömn, men jag blev så väckt att lukten faktiskt tände mig ännu mer, smärtan som härrör från min ljumske matchade bara av min önskan att hålla tungan ännu djupare i hennes doftande rosebud.

ÅH MIN!

Hon väcktes tydligt som ett resultat av mina doting ministrationer, och tyckte om det ett tag, bara utfärdar mig kommandon om hur man slickar henne, eller var exakt att kyssa henne.

Jag såg också till att inte hålla hennes rövkinnar isär när jag utforskade hennes snäva passage med min tunga, så att nöjet kändes ännu mer naturligt för henne. Detta gjorde det svårt för mig att andas, när min näsa hamnade fast mellan hennes rövkinnar, men det var ett litet pris att betala för Ms nöje!

”Mmm”, stönade hon innehållande, medan jag kämpade för att få andan. Det kändes som om jag andades in genom hennes rumpa, men medan tanken kanske låter motbjudande för vissa, det var en enorm turn-on för mig - - andedräkt är kärnan i ens energier, och andas in luft genom min fru: s mest privata delar var ännu ett tecken på min fullständiga bön och underkastelse till henne!

Skulle jag vara tillräckligt privilegierad för att få henne till en annan orgasme, Jag undrade, när jag fortsatte att betjäna henne, mina händer masserar ibland hennes nedre rygg försiktigt.

Som om hon var en läsare, Fröken. vände sig plötsligt, driver mig bort när hon gjorde det.

”Det räcker för nu”, sa hon avvisande och svängde fötterna på golvet, medan jag rusade för att sätta på tofflorna och hon drack djupt ur flaskan med vatten vid hennes sida.

”Dags för dina morgonuppgifter, tik”, meddelade hon efter att ha avslutat vattnet. ”Du vänjer dig vid att vara min rövtorkare, eller hur?” frågade hon och skrattade.

”Ja, fru”, svarade jag, brinnande av förnedring och lust, den tidigare känslan tydligt underordnad den senare, min kuk gör sin nivå bäst (som vanligt) för att slå igenom fängelset det var inneslutet i.

”Ja, jag tror att det är säkert”, hon funderade, märkte min bur erektion och sedan skrattade, medan hon gick till badrummet.

Jag följde henne, noga med att se till att toalettsitsen sänktes. Kom alltid ihåg det, Pojkar!

Det var.

Hon gjorde sin verksamhet och beställde mig sedan igen.

”Städa upp, slav”, Fröken befallde medan hon placerade armbågarna på handfatet och böjde sig över.

Jag flyttade för att göra hennes bud, toalettpapper i handen, medan hon fortsatte att prata med mig, hennes delade rövspricka stirrar mig rakt i ansiktet, rövhålet jag just hade slickat smutsigt med hennes avfall; synen både illamående och ett afrodisiakum samtidigt - om det är vettigt.

”Hårt” ännu, de som läser det (killarna)?

Damer, du älskar förmodligen det också... Hehe (de i femdom, och de flesta borde vara!).

Och det, min vän är toppen av isberget.

FÅ boken nu.

Verkligen min första, och en av mina bästa!

Bäst,

Watson, Mike

Av Mike Watson på Februari 10, 2022.

Kanonisk länk

Exporterades från Medium den 6 juli 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: