That night, when Jyoti Maam summoned me…

Malam itu, ketika Jyoti Puan memanggil saya...

Jadi angkuh, begitu agung!

Pada pukul 2 pagi, saya percaya, tidur nyenyak. Mereka adalah hari-hari ketika kami mempunyai talian tetap dan mesin menjawab, tetapi pastinya tidak “pada senyap” telefon pintar, dan sebagai telefon trilled, dan saya berbaring di sana, separuh tidur, mesin menjawab saya mengambil alih!

Sleepily saya tertanya-tanya siapa yang boleh, maka saya mendengar mesej dengan jelas.

Ia adalah Jyoti - atau Priyanka - bergantung pada bagaimana anda melihatnya!

Puan menghantar saya mesej berikut dengan cara gay, setengah mabuk (walaupun dia cukup sedar pada masa yang sama).

“Saya kembali, Mike!” (Saya tidak tahu dia keluar!!)

“Saya keluar clubbing, dan saya menari dengan banyak lelaki!” datang mesej giggly, diikuti dengan nota tegas tentang “adakah anda tidur!” (sudah tentu, saya, ia adalah lebih daripada 2 pagi pada waktu pagi, tetapi dia adalah Puan saya!).

“Ayuh!”

Dia tidak mengatakan “budak lelaki”, tetapi tiba-tiba digantung.

Walaupun saya keletihan, dan perkara terakhir yang saya rasa seperti membuat perjalanan panjang dari asrama ke tempatnya, saya melemparkan pakaian saya, penuh dengan “kegembiraan” - atau pemikiran yang tunduk patuh, harus saya katakan.

Sekiranya Puan memanggil, saya lebih baik pergi, walaupun sudah larut malam atau awal pagi, walaupun dia tidak secara eksplisit memerintahkan saya untuk “datang”!

Apabila saya sampai di sana, saya mengetuk perlahan-lahan.

Dalam bariton strident dia memanggil saya masuk

“Aa Ya!”

Masuklah, budak!

Malik, Lagu Paye!

Tidak ada yang baik, tidak ada yang mungkin anda bayangkan walaupun untuk “hamba” terbangun dengan kasar pada waktu pagi, yang lebih penting, saya? Saya bahkan tidak mengharapkan apa-apa, seperti web Puan telah ditenun ke atas saya (dan ini sebelum dia mengambil kawalan penuh saya seperti yang diterangkan dalam Melayani Dewi India).

Sebelum saya “tinggal” dengannya.

Saya masuk, tidak ada cahaya, kecuali dari bilik tidur, tidak ada suara, ketika saya masuk, saya merasa LEMAH pada pandangan yang saya lihat!

Jyoti Ma'am berbaring di sana, kaki menyebar dengan sombong seperti seorang lelaki, dengan selesa mengambil seluruh katil tunggal, SOLES beliau menatap saya, kotor - dan jari-jari kaki yang indah, dicat seperti warna merah terang, dan sudah tentu mereka yang indah merah jambu flip flop saya menyebut begitu kerap dalam buku ini!

Yang paling penting, walaupun semua ini mendorong saya NUTS dengan nafsu (pun dimaksudkan!) - ia adalah cara dia menatap - lubang melalui saya - mencari - sombong, berhak, tanpa kata WORD, MENGETAHUI melihat yang bosan melalui saya, dan saya sendiri saraf “gemetar” melihat... yang benar-benar melakukannya, dan boleh menjadi kisah keseluruhan kepada dirinya sendiri.

Apa Dewi!

Saya bertengger hampir tanpa berfikir, ragu-ragu di pinggir katil, dia tidak akan menggerakkan kakinya satu inci.

Tiba-tiba, dia mengangkat satu kaki ke atas, dan menjatuhkannya ke bawah -HARD di pangkuan saya, hampir tidak hilang bola saya!

Zakar saya adalah baik dan benar-benar memukul walaupun. Hehe.

“Mike!”

Kemudian dia menghibur saya dengan kisah-kisah menari dengan lelaki, sementara itu dengan nada separa cemberut, tetapi tidak sepenuhnya kasar, yang menjadikannya lebih menarik, sementara saya? Sudah tentu, menekan kaki dan kakinya pada juruterbang auto, subsmissiveness saya berkembang dengan setiap ejekan, setiap rupa, setiap nada indah suara yang dia bekerja, yang paling penting, rupa, yang tidak pernah hilang!

Akhirnya, dia letih.

Dan dia menunjuk kepada cahaya, tersenyum.

Saya mematikannya, dan kemudian berpaling untuk mencarinya di perutnya, tidur.

Secara naluriah, saya menekan anak lembu kirinya selama satu jam sehingga kaki yang lain diregangkan, kemudian saya mengurutnya.

Ia adalah sekitar 5 AM, Saya telah habis x 10, pada masa matahari pagi mengintip melalui awan, Saya akhirnya lopped off terlalu — dengan kepala saya pada flip flop indah beliau.

Sama seperti Anne tertentu (akan datang beberapa tahun kemudian) Puan tidur hingga 12...

Itu, kawan saya, adalah sesuatu yang saya tidak pernah dimasukkan ke dalam Melayani Dewi India. Ia sepatutnya berada di sana pada mulanya!

Tetapi ia di sini sekarang.

Apa Dewi anda - adalah - Jyoti - Puan!

Dia berusia lebih dari 40 tahun sekarang, dengan tiga anak, saya masih mencium lengan dan kaki itu seolah-olah hari pertama...

Itu LOOK di mata, yang mengejek, semuanya sangat banyak di sana!

Paye Lagu, Puan ji.

Anda tidak tahu apa inspirasi anda!

Terbaik,

Mike Watson

PS - Sekiranya anda menyukai kisah ini, anda akan menyukai Kompilasi Cuckold. Tidak bercakap di sana, semua pada daging perkara itu, pun sangat dimaksudkan! Check it out SEKARANG.

Oleh Mike Watson pada 19 Mac 2022.

Pautan kanonik

Dieksport dari Sederhana pada 6 Julai 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: