That night, when Jyoti Maam summoned me…

Atë natë, kur Jyoti Maam më thirri...

Pra, krenar, aq mbretëror!

'Ishte 2 jam në mëngjes, besoj, ishte i shpejtë në gjumë. Ato ishin ditët kur kishim fiks dhe makina përgjigjëse, por sigurisht nuk ka “në heshtur” smartphones, dhe si telefoni trilloi, dhe unë qëndrova atje, gjysma në gjumë, makina ime u përgjigj!

Sleepily Pyes veten se kush mund të jetë, atëherë dëgjova mesazhin qartë.

Ishte Jyoti — ose Priyanka — varësisht se si e shihni atë!

Madam më dërgoi mesazhin e mëposhtëm në një mënyrë homoseksuale, gjysmë të dehur (edhe pse ajo ishte mjaft e matur në të njëjtën kohë).

“Unë jam kthyer, Mike!” (Unë nuk e di edhe se ajo ishte jashtë!!)

“Unë kam qenë jashtë clubbing, dhe unë isha vallëzuar me shumë njerëz!” erdhi mesazhi giggly, e ndjekur nga një shënim i ashpër për “jeni duke fjetur!” (Sigurisht, unë kam qenë, ajo ishte më shumë se 2 jam në mëngjes, por ajo është zonja ime!).

“Ejani mbi!”

Ajo nuk tha “djalë”, por papritmas varur.

Edhe pse isha e lodhur, dhe gjëja e fundit që ndjeva sikur bëja udhëtimin e gjatë nga konviktet në vendin e saj, i hodha rrobat e mia, plot “eksitim” — ose mentalitet të nënshtruar, duhet të them.

Nëse zonja thërret, më mirë të shkoj, pavarësisht se është natën vonë ose herët në mëngjes, edhe nëse ajo nuk më urdhëron në mënyrë eksplicite të “vij”!

Kur arrita atje, trokita butësisht.

Në një bariton strident ajo më thirri në.

“Aa Ja!”

Eja, djalë!

Malik, Page Lagu!

Nuk kishte asnjë bukura, asgjë që ju mund të imagjinohet edhe për një “skllav” zgjuar në mënyrë të vrazhdë në orët e para të mëngjesit, më e rëndësishmja, mua? Unë nuk pres edhe ndonjë, i tillë ishte web Madam kishte endura mbi mua (dhe kjo ishte para se ajo mori kontrollin e plotë të mua siç përshkruhet në Shërbyer një perëndeshë indiane).

Para se të “jetoja” me të.

Kam ecur në, nuk kishte dritë, përveç nga dhoma gjumi, pa zhurmë, kur hyra, ndjeva e dobët në sytë që pashë!

Jyoti Ma'am ishte shtrirë atje, këmbët u përhap arrogant si një njeri, duke marrë të qetë të gjithë shtratin e vetëm, SOLES e saj ishin ndezur në mua, pista - dhe ato gishtërinjtë e bukur, pikturuar një hije kaq të ndritshme të kuqe, dhe natyrisht ato flip flops bukuroshe rozë që përmend kaq shpesh në libër!

Shumica e të gjitha, edhe pse e gjithë kjo çuan mua NUTS me epsh (pun qëllim!) — kjo ishte mënyra se si ajo ishte ndezur — një vrimë përmes meje — duke kërkuar — arrogant, të drejtë, pa një fjalë tha, duke ditur shikoni që mërzitur nëpërmjet meje, dhe vet nervor im “dridhje” sy... që me të vërtetë e bëri atë, dhe mund të jetë e tërë përrallë për veten.

Çfarë një perëndeshë!

Unë ulën veten pothuajse pa menduar, hezitatingly në buzë të shtratit, ajo nuk do të lëvizë edhe këmbët e saj një inç.

Papritmas, ajo ngriti një këmbë lart, dhe plonked atë poshtë -HARD në prehër tim, mezi mungon topa e mia!

Koki im ishte mirë dhe me të vërtetë goditi edhe pse. Hehe.

“Mike!”

Pastaj ajo më regaled me tregime të vallëzimit me burrat, gjatë gjithë kohës në një ton gjysmë tallës, por jo plotësisht i vrazhdë, gjë që e bëri atë të gjithë më tërheqës, ndërsa unë? Sigurisht, duke shtypur këmbët dhe këmbët e saj në pilot auto, nënshtrimi im në rritje me çdo tallje, çdo vështrim, çdo ton bukur e zërit ajo punësuar, mbi të gjitha, sy, e cila kurrë nuk u largua!

Së fundi, ajo ishte e lodhur.

Dhe ajo vuri në dukje dritën, grinning.

E çaktivizova, dhe pastaj u ktheva për ta gjetur atë në barkun e saj, duke fjetur.

Instinktivisht, unë shtypur viçin e saj të majtë për një orë derisa këmbën tjetër ishte shtrirë, pastaj e masazhova atë.

Ishte rreth orës 5 të mëngjesit, isha i lodhur x 10, deri në kohën kur dielli në mëngjes po shikonte nëpër retë, më në fund lopped off too - me kokën time në flip flops e saj të bukur.

Shumë si një Anne caktuar (për të ardhur vite më vonë) Madam fjetur deri në 12...

Kjo, miku im, ishte diçka që unë kurrë nuk kam vënë në Shërbyer një perëndeshë indiane. Ajo duhet të ketë qenë atje në fillim!

Por është këtu tani.

Çfarë perëndeshë keni qenë — jeni — Jyoti — Zonja!

Ajo është mbi 40 vjeç tani, me tre fëmijë, unë ende do të puth ato krahë dhe këmbë sikur të ishte dita e parë...

Kjo shikoni në sy, kjo tallje, kjo është e gjitha shumë atje!

Page Lagu, Madam ji.

Ju nuk keni asnjë ide se çfarë frymëzim jeni!

Më të mirë,

Mike Watson

PS — Nëse e keni dashur këtë përrallë, ju do të duan Compilations Brinar. Nuk flasim atje, të gjitha për të mishit të çështjes, pun shumë të destinuara! Check it out TANI.

Nga Mike Watson më 19 mars 2022.

Lidhje kanonike

Eksportuar nga Medium më 6 korrik 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: