The difference between truly WANTING IT – and believing you can have it – before you DO.

Diferența dintre DORINȚA cu adevărat IT - și a…

Dacă sunteți profund, profund în femdom - și aveți acele dorințe profunde ca toată lumea - de obicei neadresate, să nu mai vorbim mulțumiți sau chiar încercări făcute la fel - atunci partea WANT nu va fi o problemă.

Dar prea mulți oameni se încadrează scurt aici prea.

Lucrul cheie este să-ți păstrezi dorința Mergând prietenul meu - nu este suficient să-l vrei câteva zile, apoi să uiți de asta - sau să te duci la ceva și să decizi „Nu vreau”.

Aceleași principii se aplică vieții, fitnessului - și da, magnetizând orice fel de rezultat în viața ta - manifestarea femdom, de asemenea.

Prea mulți oameni se încadrează scurt pe al doilea pas, precum și - BRIDGE între a dori ceva profund, păstrarea dorinței merge - și de a ajunge la un punct în care crezi că îl poți avea - înainte de a o face.

Veți ști când se întâmplă asta, prietene - este un sentiment pe care nu îl veți putea scutura, care vine din adânc în interior (chiar dacă ați încercat și scuturați-l în acel moment, nu va fi zguduit!).

În această după-amiază, eram obosită, dar oricum aveam de gând să fac un antrenament, dar când am ajuns la locul de antrenament, ceva care mă enervează cu adevărat s-a întâmplat în mod normal.

Cu toate acestea, nu mai sunt „normal” - nici măcar de acum un an!

Cu cât rămân mai castă, se extinde de ani de zile, manifestarea mai ușoară devine, dar am văzut - ce?

Doamnelor măturând praful departe de locul în care lucrez, ceea ce vorbește logic în praful Indiei este o slujbă inutilă, se adună în minutul următor, totuși, aceste doamne - când au făcut-o anul trecut, m-am iritat, le-am cerut să se miște, să se oprească temporar etc.

Îmi amintesc încă doamna curioasă pe care mi-a dat-o doamna cap și mi-a spus „de ce nu te duci în altă parte”? (ea nu a vrut să spună că femdom înțelept, ea nu era sigură de ce am vrut acel loc - ei bine, să fac trage-up-uri!) .

Astăzi?

Nu am simțit altceva decât supunere în timp ce mă uitam la picioarele lor prăfuite.

M-am îndepărtat fără să mi se spună. Și am făcut un punct să le privesc toate picioarele, să-i sărut mental degetele de la picioare, să le trimit gânduri pozitive supuse - au simțit-o!

O astfel de schimbare, îmi amintesc - ca femeia cerșetoare a doua zi făcând ceva ce nu ar trebui cu adevărat, totuși, este o FEMEIE, așa că am lăsat-o să plece!

La naiba, dacă m-ar fi pălmuit pentru că am ignorat-o, probabil că i-aș fi mulțumit.

Femeile sunt atât de drăguțe, atât de dominante dacă le lași să fie!

Și o parte din cheia manifestării femeilor în jurul meu, dominația în toate formele, formele și înfățișările sale este că am crezut că o pot avea și am simțit că am avut-o - înainte să o am!

Obiectivele se actualizează doar din etapa profundă a dorinței odată ce crezi că o poți avea.

Dacă nu crezi că o poți avea și nu poți falsifica asta până nu o vei face - atunci nu o vei avea până nu o vei face.

Când elevul este gata, apare profesorul, când supunerea este gata, apar amanta și maestrul!

Este atât de simplu, fiind cu adevărat gata, acum CUM ajungeți la acea etapă?

Pe măsură ce descarc alte videoclipuri pe care le-am făcut astăzi în cealaltă afacere - cheia este aceasta - la FAN acea dorință, cum ar fi flăcările - și păstrați-o Mergând.

Există un motiv pentru care folosesc expresiile „flăcări ale dorinței” sau RED HOT DESIRE!

La fel ca jăratic, trebuie să fie stoked constant.

Și doar gândindu-mă la jerking off obiceiul face asta.

Trebuie să gândiți literalmente, să simțiți, să interiorizați acele scenarii, acele fantezii - prin afirmații care o aruncă mai adânc în subconștientul vostru de fiecare dată când afirmați - de fiecare dată când gândiți - până când vedeți o femeie deveniți o masă de jeleu supus înăuntru și ea SIMTE!

Nu, nu o vei simți înainte să o ai! (adică sentimentul).

Și afirmații precum „Îmi atrag femdom zilnic” - NU, acestea nu funcționează. Acestea sunt contra productive, la fel ca tine se poate spune că sunt bogat până când porcii zboară acasă (că, chiar posibil? hehe) - dar nu te va face mai bogat - ar putea avea într-adevăr efectul opus.

Cuvintele, sentimentul asociat cu ele și imaginile mentale sunt esențiale.

Și cărțile mele 16 afirmații incredibil de puternice Femdom care vor atrage femdom la Tine ca molii la un FLAME - pe AUTO PILOT vă arată calea cea bună ca și TOATE - repet, toate ode le-am scris femeilor până acum.

TOATE aceste ode sunt de fapt toate afirmațiile.

Trebuie să le obțineți pe TOATE și să studiați TOATE, nu doar una sau două. Este atât de simplu. Același lucru pentru ambele cărți din seria afirmațiilor, obțineți-le AMÂT. Unul de la sine obiceiul să vă aducă rezultatele atât de mult CRAVE. Și pofta, așa cum a spus Hannibal faimos!

Citiți, simțiți, doriți - internalizați-l într-un punct în care credeți că îl aveți înainte de a o face.

Și să o aveți.

Și asta este - luați acest sfat dacă alegeți acest lucru. Sincer, nici o piele de pe spatele meu, dacă tu dont, mai mult să se închine pentru MINE. Hehe. Este vreodată suficient?

Niciodată!

Paye Lagu, doamnă.

Picioarele tale, prăfuite sau nu, sunt atât de frumoase, la fel și tu! SUPERIOR!

Cel mai bun

Mike Watson

PS - O mulțime mai mult pentru a veni pe acest subiect, dar asta e esența de ea. Obțineți manualele de mai sus acum (opriți amânarea inevitabilului și începeți - FACE - ACUM!).

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: