Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Trljanje stopala, masaže dok jede, ja ostajem gladan. TAKO…

Prije nekog vremena vidio sam zanosno dominantnu i PREKRASNU kanadsku pakistansku glumicu Ushnu Shah u "sapunici" s potkontinenta - kakvu je gospođa Priyanka toliko voljela - a i ja sam, pritiskajući noge dok je gledala, odatle možete pokupiti toliko ženskih karakteristika - i u njima ima puno masaže FOOT!

Obično žene masirati žene, koja bi trebala i promijenila, mužjaci vrste pod nogama kao što je bilo!

Ona je takva kraljica da bi njezino ime trebalo biti Savršena Madam Ushna, čak i ako niste u femdom ili nogama!

I tako je, Paye Lagu joj opet, čak i u svom najmanje dominantnom avataru koji ima tako suptilnu seksi dominaciju koju sam vidio, gospođa dolazi kući s posla, riža i leća spremna za nju na tanjuru, jede, ili počne, flops dolje u kauč iritiran nakon dana, starija sluškinja počne trljati noge, čučeći pretilo pred njom. Gospođa je ignorira. Jede. MOJ!

Kao da je sluškinja bila stvar, što je ona - hehe - za gospođu!

Odjednom se naglo umori od sluškinje ćaskanja, i odvuče nogu, isječak završava.

Dok sam danas sjedio tamo tako umoran, želio sam da me netko doslovno hrani polako - trlja mi ramena - trlja mi bradavice, penis (sisati) - sve dok jede sporim, ležernim tempom poput kralja... (koje se tako sjećam da me je Carol zvala, hehe)...

... Bio sam doslovno iscrpljen, misli prolaze kroz moju glavu, a jedan od njih - prvi, dobro, ako ste u Pooja Memsahib... OD! - i svaki PRAVI FEMDOM LJUBAVNIK JE - ako niste, niste stvarno u stvarnom femdom - to je tako jednostavno! - mislio je?

Zapravo treća misao. Hehe.

To je bio grah.

Jeo sam ukusan obrok od graha i riže.

Ljubitelji scata, a oni koji su pročitali knjigu iznad znaju da ih je Pooja gospođa voljela, i birajući one iz - ne samo branje, već i buljiti u njih svako jutro - obožavajući ih u svetištu svom POO... dobro, znate na što mislim, DUBINE ČASNOG CRAVEN ABJEKTA POVOTION može se spustiti i biti sretni tamo!

Gospođo!

OH, MOJ!

Njezin POTI! (sranja kako kažu na hindskom, bila mi je sveta, uvijek će biti, sva ona!).

Tako sam htjela nahraniti svoju indijansku sluškinju dok se ona opuštala.

Pritiskajući te umorne, ali jake ruke, ramena, leđa, stopala, glavu, sve to zauzvrat dok je lajala naredbe, jedući udobno dok sam je hranio, gladan - da, ali ne bi me bilo briga!

Ili, za muškarce - muški ekvivalent?

Dajući mu - kao što sam često učinio Master Wang glavu dok jede, što je normalno duge kineske večere čak i duže!

Često bih ga držao u ustima dok je više puta pljunuo u nju, a zatim pljunuo ostatke hrane u moja usta, onda bih progutao odvratni nered, ali jedan pogled na njegov ljupki DICK - njegov kurcoglavi - njegov dugi COCK - wang - i znat ćete zašto sam to učinio. Te lopte, uvijek tako pert - OH MY!

Zaista, on je moj gospodar i Gospodar...

ABJECT, luda odanost, još uvijek se sjećam gospođe iz Sin City Diaries kikotanje.

"Je li Xi Huan Nan Ren ma"? Volite li muškarce?

GOSPOĐO!

Tako si fin...!

I tako želim da me gospodar Wang javno ponižava, kao što to čini tako često.

Vraćam se uskoro!

Najbolje,

Mike Watson

PS - Kompilacija Grijeha City Diaries je ona koju nećete htjeti propustiti, zajedno s Penis Central i obožavanjem pijetlova za Sissies i Pedere, i Penis Reader! Sve na zvučni uskoro previše - ostati TUNED!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: