Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Voetwrijvingen, massages terwijl ze EET, ik blijf hongerig. ZO…

Een tijdje geleden zag ik de verrukkelijk dominante en SCHITTERENDE Canadese Pakistaanse actrice Ushna Shah in een „soapserie” van het subcontinent - het soort waar mevrouw Priyanka zo dol op was - en ik ook, terwijl ze toekeek op haar benen drukte, kun je daar zoveel vrouwelijke kenmerken oppikken muah - en ze bevatten genoeg VOETmassage!

Meestal masseren vrouwen vrouwen, dat had moeten en is veranderd, mannetje van de soort UNDERFOOT ALS HET WARE!

Ze is zo'n koningin dat haar naam Perfect Madam Ushna zou moeten zijn, zelfs als je niet van femdom of voeten houdt!

En zo is ze, weer Paye Lagu voor haar, zelfs in haar minst dominante avatar die zo'n subtiele sexy dominantie heeft. Ik zag mevrouw thuiskomen van haar werk, rijst en linzen klaar op een bord, ze eet of begint geïrriteerd op een bank te ploffen na de dag begint een oudere meid haar voeten te wrijven en hurkt zwaarlijvig voor haar. Mevrouw negeert haar. Eet. MIJN!

Alsof het dienstmeisje een DING was, en dat is ze - hehe - voor mevrouw!

Plotseling wordt ze het geklets van het dienstmeisje beu en trekt haar voet weg, de clip eindigt.

Omdat ik daar vandaag zo moe zat, wilde ik dat iemand me letterlijk langzaam te eten gaf - over mijn schouders wreef - over mijn tepels, pik (zuig) - en dat allemaal terwijl ik langzaam, rustig aan het eten was als een koning... (waarvan ik me zo herinner dat een zekere Carol me belde, hehe)...

... Ik was letterlijk uitgeput, er gingen gedachten door mijn hoofd, en één ervan - de eerste, nou ja, als je van Pooja Memsahib houdt... JI! - en elke ECHTE FEMDOM-LIEFHEBBER IS - als je dat niet bent, hou je niet echt van echte femdom - ZO simpel is het! - dat dacht ik?

Eigenlijk de derde gedachte. Hehe.

Het waren bruine bonen.

Ik was een HEERLIJKE maaltijd aan het eten met bruine bonen en rijst.

Scatliefhebbers, en degenen die het boek hierboven hebben gelezen, weten dat Pooja Ma'am er dol op was, en ze uitplukte - niet alleen plukken, maar elke ochtend naar ze staren - en aanbad ze in het HEILIGDOM voor haar POEP... nou, je weet wat ik bedoel, de DIEPTEN VAN PURE HUNKERENDE TOEWIJDING WAAR JE NAAR KUNT VALLEN EN daar gelukkig kunt zijn!

Mevrouw!

OH JEETJE!

Haar POTI! (rotzooi als ze in het Hindi zeggen, was heilig voor mij, dat zal altijd zo blijven, zij allemaal!).

Hoe dan ook, ik wilde zo graag mijn Indiase meid eten geven terwijl ze zich ontspande.

Druk op die vermoeide maar sterke armen, schouders, rug, voeten, hoofd, en dat alles beurtelings terwijl ze opdrachten uitblafte, comfortabel at terwijl ik haar te eten gaf, hongerig - ja, maar het zou me niets schelen!

Of, voor mannen, het mannelijke equivalent?

Ik gaf hem - zoals ik vaak meester Wang deed - hoofd tijdens het eten, waardoor de normaal lange Chinese diners nog langer werden!

Vaak hield ik hem sperma in mijn mond terwijl hij er herhaaldelijk in spuugde, en dan spuugde ik etensresten in mijn mond, dan slikte ik de walgelijke rotzooi door, maar één blik op zijn mooie LUL - zijn eikel - zijn lange PIK - wang - en je zult weten waarom ik dat deed. Die ballen, altijd zo PERT - OH MY!

Waarlijk, hij is mijn heer en meester...

ABJECT, hunkerend naar toewijding, ik herinner me nog dat de dame in Sin City Diaries giechelde.

„Wat is Xi Huan Nan Ren?” Hou je van mannen?

MEVROUW!

Je bent zo aardig...!

En ik wil zo graag dat Meester Wang me publiekelijk vernedert, zoals hij zo vaak doet.

Binnenkort terug!

Het beste,

Mike Watson

PS - De compilatie van Sin City Diaries is er eentje die je NIET wilt missen, samen met Penis Central en Cock Worship for Sissies and Faggots, en de Penis Reader! Binnenkort ook allemaal op Audible - blijf op de hoogte!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: