Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Foten gnuggar, massage medan hon äter, Jag förblir hungrig.…

För ett tag sedan såg jag den förtjusande dominerande och GORGEOUS kanadensiska pakistanska skådespelerskan Ushna Shah i en ”tvålopera” från subkontinenten - den typ som Ms Priyanka älskade så mycket - och det gjorde jag, genom att trycka på benen när hon såg, du kan plocka upp så många kvinnliga egenskaper därifrån muah - och de har gott om FOTmassage i dem!

Vanligtvis kvinnor massera kvinnor, som bör och har förändrats, hane av arten UNDERFOOT AS IT WARE!

Hon är en sådan drottning att hennes namn borde vara Perfect Madam Ushna, även om du inte är i femdom eller fötter!

Och så är hon det, Paye Lagu till henne igen, även i hennes minst dominerande avatar som har en så subtil sexig dominans som jag såg, Fru kommer hem från jobbet, ris och linser redo för henne på en tallrik, hon äter, eller börjar, floppar ner i en soffa irriterad efter dagen, en äldre piga börjar gnugga fötterna, hukar obesqiously framför henne. Fru ignorerar henne. Äter. MIN!

Som piga var en sak, som hon är - hehe - för fru!

Plötsligt plötsligt, hon blir trött på pigans chitchatt, och drar bort foten, klippet slutar.

När jag satt där idag så trött ville jag att någon bokstavligen skulle mata mig långsamt - gnugga axlarna - vippa mina bröstvårtor, kuk (suga) - allt medan du äter i en långsam, lugn takt som en kung... (som jag så minns en viss Carol som kallar mig, hehe)...

... Jag var bokstavligen utmattad, tankar passerar genom mitt huvud, och en av dem - den första, ja, om du är i Pooja Memsahib... JI! - och varje sann femdom älskare är - om du inte är det, är du inte riktigt i riktig femdom - det är så enkelt! - trodde var?

Egentligen den tredje tanken. Hehe.

Det var njurbönor.

Jag åt en läcker måltid med njurbönor och ris.

Scat älskare, och de som har läst boken ovan vet Pooja Ma'am älskade dem, och plocka dem ur - inte bara plocka, men stirrar på dem varje morgon - dyrka dem i helgedomen till hennes POO... ja, du vet vad jag menar, djupet av ren craven abjekt hängivenhet man kan släppa till, och vara glad där!

Fru!

ÅH MIN!

Hennes POTI! (skit som de säger på hindi, var helig för mig, kommer alltid att vara, alla henne!).

Hur som helst - jag ville så mata min indiska piga medan hon slappnade av.

Genom att trycka på de trötta men starka armarna, axlarna, ryggen, fötterna, huvudet, allt i sin tur när hon skällde ut kommandon, äter bekvämt medan jag matade henne, hungrig - ja, men jag skulle inte bry mig!

Eller, för män - den manliga motsvarigheten?

Ge honom - som jag ofta gjorde Master Wang huvudet medan jag äter, vilket gjorde de normalt långa kinesiska middagarna ännu längre!

Ofta gånger skulle jag hålla honom sperma i min mun när han spottade upprepade gånger i den, spottade sedan kvar MAT i min mun, då skulle jag svälja den motbjudande röran, men en titt på hans vackra DICK - hans dickhead - hans långa COCK - wang - och du vet varför jag gjorde det. Dessa bollar, alltid så PERT - OH MY!

Sannerligen, han är min herre och Mästare...

ABJECT, craven hängivenhet, Jag minns fortfarande att damen i Sin City Diaries fnissade.

”Ni Xi Huan Nan Ren ma”? Gillar du män?

FRUN!

Du är så trevlig...!

Och jag vill så att Mästare Wang ska förödmjuka mig offentligt, som han gör så ofta.

Tillbaka snart!

Bäst,

Watson, Mike

PS - The Sin City Diaries sammanställning är en du inte vill missa, tillsammans med Penis Central och Cock Worship för Sissies och Fagot, och Penis Reader! Allt på hörbar snart också - håll dig INSTÄLLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: