Naturally lowering my gaze when I talk to her — naturally being key. so NICE!

Naturligvis sænker mit blik, når jeg taler med hende…

Og, det er KEY - igen - ordspil beregnet, hvis vi taler fetish, hvis ikke, måske ikke.

Men det er KEY.

Disse tanker var ikke bare tilfældige, men de var så korte, at jeg regnede med, at jeg ikke ville pege dem ned, men titlen, hovedbudskabet er så inspirerende, så... Jeg ved det ikke, Jeg var bare nødt til at dele det!

Du femdom elskere og underdanige generelt vil helt sikkert identificere.

Fetish klogt, dette link kunne sandsynligvis opsummere det, eller måske „aldrig vise din ryg til mig, dreng!“ eller „se på mine fødder, ikke mig, DRENG!“ , eller endda „se på hans penis, ikke ham, dreng!“ ... eller nogen af de andre ordsprog, der tænder os så.

Eller, tale med hendes såler, ikke hende, dreng!

Fru Susan, du gjorde det så godt!

Og det er en del af, hvorfor jeg fortsætter med at stirre på min kones såler, mens jeg laver pull-ups, fantaserer om at servere hende, som jeg alligevel gør i virkeligheden, rengøring af de snavsede såler, hver gang tænker på, hvordan man masserer TOES bedre, hvordan man knækker buerne bedre - men for hende, det er tæerne, enhver dames fødder skal være masseres forskelligt, Jeg har ofte sagt det!

Og selvfølgelig, Malones dejlige pik bliver ved med at tænke på!

Men dette stykke er ud over det...

Når du, i det virkelige liv, når du IKKE er liderlig — finde dig selv ser ikke engang på såler du så elsker, men bare hendes dejlige tæer, og BUILDNG rapport med tæerne (Jeg er ikke en tæer fyr, aldrig var, endnu, nu, hver gang jeg ser min kones tæer, Jeg ønsker at massere dem, mellem dem og så videre)... og når du er respektfuld når man taler med kvinder generelt, men også interessant og sjovt - og når du er „ægte“; når du taler, ikke bare en robot, og når du gør, hvad hun vil have dig til at gøre, fordi du også gør..

... det er, når du virkelig begynder at tiltrække ægte femdom, eller enhver dominans til dig, og chancerne er, når du gør det, du vil ikke være i stand til at stoppe. Hehe.

Vær forsigtig.

Når du sutter pik, du går aldrig tilbage, samme ting for femdom!

De store, store øjne, hun er så DEJLIG! Så klar til at tjene! Muah!

De to går hånd i hånd, pik i bolde, as it were...

Jeg fandt mig selv stirre på min kones tæer, selvom jeg IKKE er liderlig lige nu, and then I wrote this...

(da hun råbte på mig for noget, hun gjorde forkert. Hehe).

(hun har også den mentale del ned pat nu!)

Anyway...

Den mentale konditionering er nøglen, uden det er du intet uanset hvor lang din dong er, hvor smuk du er, eller hvad det end er.

Få den mentale ned pat, du er alt.

BOGEN, der har ændret liv overalt - bogstaveligt talt!

Samtale regerer faktisk!

Og på den note, Jeg er ude.

Tilbage snart!

Bedst,

Mike Watson

PS - Hvis der er én ting, jeg kan sige Medium fik ret, den overflod af blanke rum og de store skrifttyper, i modsætning Wordpress, der virkelig egner sig til at skrive. Selvfølgelig har Wordpress med sine nye blokke fulgt trop, men ikke helt det samme!

De gjorde det ikke (Medium) få det helt rigtigt dog med hensyn til partnerprogrammet, mere om det senere.

Rediger - dette stykke blev orignalt lagt ud på Medium. Hehe. Da dumbasses blokerede mig uden gyldig grund (endnu en grund til, at jeg fortsætter med at have din egen virksomhed, opsætning osv., hvor INGEN kan censurere dig for det meste) - - Jeg sender mere her. Deres tab, hehe.

PS #2 - Gamle konger og dronninger gjorde netop dette i det virkelige liv, dvs..“ Se på mine fødder, når jeg taler til mig!“

Nazre Jhuka!

Vis mig ikke din ryg, når du går ud, de plejede at fortælle slaverne, hvem der ville tørre deres røv, bogstaveligt talt...

Så, i det virkelige liv er ikke så langt hentet som du måske tror! ;-)

Og dermed mine virkelige liv femdom fortællinger, få noget NU!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: