Naturally lowering my gaze when I talk to her — naturally being key. so NICE!

Sememangnya menurunkan pandangan saya apabila saya bercakap dengannya -…

Dan, itu KUNCI - sekali lagi - pun dimaksudkan jika kita bercakap fetish, jika tidak, mungkin tidak.

Tetapi ia adalah KEY.

Pemikiran ini bukan sahaja rawak, tetapi mereka begitu ringkas saya fikir saya tidak akan pen mereka ke bawah, tetapi tajuk, mesej utama adalah begitu inspirasi, jadi... Saya tidak tahu, Saya hanya terpaksa berkongsi!

Anda pencinta femdom dan tunduk secara umum pasti akan mengenal pasti.

Fetish bijaksana, pautan ini mungkin boleh meringkaskannya, atau mungkin “tidak pernah menunjukkan punggung anda kepada saya, budak lelaki!” atau “lihat kakiku, bukan aku, BOY!” , atau bahkan “lihat zakarnya, bukan DIA, budak lelaki!” ... atau mana-mana kata-kata lain yang menjadikan kita begitu.

Atau, bercakap dengan tapak tangannya, bukan dia, budak lelaki!

Puan Susan, anda melakukannya dengan baik!

Dan itulah sebahagian daripada mengapa saya terus merenung tapak kaki isteri saya semasa melakukan pull-up, fantasizing tentang melayani beliau, yang saya lakukan dalam realiti anyway, membersihkan mereka tapak kaki kotor, setiap kali memikirkan bagaimana untuk mengurut TOES yang lebih baik, bagaimana untuk knuckle gerbang yang lebih baik - tetapi untuk dia, ia adalah jari kaki, kaki setiap wanita perlu diurut secara berbeza, saya sering mengatakannya!

Dan tentu saja, ayam jantan Malone yang indah terus datang ke fikiran!

Tetapi bahagian ini adalah di luar itu...

Apabila anda, dalam kehidupan sebenar, apabila anda TIDAK horny - mendapati diri anda tidak melihat walaupun pada tapak kaki anda begitu suka, tetapi hanya jari kaki yang indah, dan BUILDNG hubungan dengan jari kaki (Saya bukan lelaki jari kaki, tidak pernah, lagi, sekarang, setiap kali saya melihat jari kaki isteri saya, saya mahu mengurut mereka, di antara mereka dan sebagainya)... dan apabila anda menghormati apabila bercakap dengan wanita secara umum tetapi menarik dan menyeronokkan juga - dan apabila anda “sebenar”; apabila anda bercakap, bukan hanya robot, dan apabila anda melakukan apa yang dia mahu anda lakukan, kerana anda juga lakukan..

... iaitu apabila anda benar-benar akan mula menarik femdom sebenar, atau apa-apa penguasaan kepada anda, dan kemungkinan apabila anda lakukan, anda tidak akan dapat STOP. Hehe.

Hati-hati.

Sebaik sahaja anda menghisap ayam jantan, anda tidak pernah kembali, perkara yang sama untuk femdom!

Mereka besar, mata besar, dia begitu LOVELY! Jadi bersedia untuk BERKHIDMAT! Muah ~!

Kedua-dua pergi tangan di tangan, ayam dalam bola, kerana ia adalah...

Saya mendapati diri saya merenung jari kaki isteri saya, walaupun saya TIDAK horny sekarang, dan kemudian saya menulis ini...

(kerana dia menjerit kepada saya untuk sesuatu yang dia lakukan salah. Hehe).

(dia mendapat bahagian mental ke bawah pat juga sekarang!)

Bagaimanapun...

Penyaman mental adalah kunci, tanpa itu anda tidak kira berapa lama dong anda, betapa cantiknya anda, atau apa sahaja.

Dapatkan mental ke bawah pat, anda adalah segala-galanya.

BUKU yang telah mengubah kehidupan di mana-mana - secara harfiah!

Perbualan memang RULE!

Dan pada nota itu, saya keluar.

Kembali tidak lama lagi!

Terbaik,

Mike Watson

PS - Jika ada satu perkara yang saya boleh katakan Medium mendapat hak, banyak ruang kosong dan fon besar, tidak seperti Wordpress, yang benar-benar meminjamkan diri untuk menulis. Sudah tentu, Wordpress dengan blok baru telah mengikutinya, tetapi tidak cukup sama!

Mereka didnt (Sederhana) mendapatkannya agak betul walaupun dari segi Program Rakan Kongsi, lebih kepada yang kemudian.

Edit - bahagian ini disiarkan secara orignally pada Medium. Hehe. Sejak dumbasses menyekat saya untuk NO sebab yang sah (satu lagi sebab saya terus carping pada mempunyai perniagaan SENDIRI, persediaan dan lain-lain di mana NO-ONE boleh menapis anda kebanyakannya) - - Saya akan menghantar lebih banyak di sini. Kehilangan mereka, hehe.

PS #2 - Raja-raja kuno dan Queens melakukan ini dalam kehidupan sebenar iaitu “lihat kaki saya ketika bercakap dengan saya!”

Nazre Jhuka!

Jangan tunjukkan punggung awak ketika berjalan keluar, mereka biasa memberitahu hamba yang akan mengelap keldai mereka, secara harfiah...

Jadi, dalam kehidupan sebenar tidak sejauh yang anda fikirkan! ;-)

Dan dengan itu kisah femdom kehidupan sebenar saya, dapatkan beberapa SEKARANG!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: