Naturally lowering my gaze when I talk to her — naturally being key. so NICE!

Natyrisht duke ulur shikimin tim kur flas me të…

Dhe, është KEY — përsëri — pun me qëllim nëse ne jemi duke folur fetish, nëse jo, ndoshta jo.

Por është KEY.

Këto mendime nuk ishin vetëm të rastësishme, por ato ishin aq të shkurtra që kuptova se nuk do t'i hapja, por titulli, mesazhi kryesor është aq frymëzues, kështu që... nuk e di, thjesht më duhej ta ndaj atë!

Ju dashamirët femdom dhe nënshtruesve në përgjithësi patjetër do të identifikohen.

Fetish i mençur, kjo lidhje ndoshta mund të përmbledhë atë, ose ndoshta “kurrë mos tregojnë kurrizin tënd për mua, djalë!” ose “shikoni këmbët e mia, jo mua, BOY!” , apo edhe “shikoni penisin e tij, jo HIM, djalë!” ... ose ndonjë nga thëniet e tjera që na kthejnë në këtë mënyrë.

Ose, bisedoni me thembra të saj, jo të saj, djalë!

Madam Susan, ju e bëri atë aq mirë!

Dhe kjo është pjesë e arsyes pse unë vazhdoj të shikoj thembra të gruas sime ndërsa bëj pull-ups, duke fantazuar për t'i shërbyer asaj, gjë që e bëj në realitet gjithsesi, pastroj ato thembra të zymta, çdo herë duke menduar se si t'i masazhojmë gishtërinjtë më mirë, si t'i grumbulloj harqet më mirë - por për të, janë gishtërinjtë, këmbët e çdo gruaje duhet të jenë massaged ndryshe, unë kam thënë shpesh se!

Dhe sigurisht, karroca e bukur e Malone vazhdon të vijë në mendje!

Por kjo pjesë është përtej asaj...

Kur ju, në jetën reale, kur ju nuk jeni me brirë — gjeni veten duke kërkuar jo edhe në thembra që doni, por vetëm gishtërinjtë e saj të bukur, dhe ndërtimin e raportit me gishtërinjtë (Unë nuk jam një djalë gishtërinjtë, kurrë nuk ishte, ende, tani, çdo herë që shoh gishtërinjtë e gruas sime, unë dua të masazh ato, mes tyre dhe kështu me radhë)... dhe kur ju jeni të respektueshëm kur flisni me gratë në përgjithësi, por shumë interesante dhe argëtuese — dhe kur jeni “reale”; kur flisni, jo thjesht një robot, dhe kur bëni atë që ajo dëshiron që ju të bëni, sepse edhe ju bëni..

... kjo është kur ju do të vërtetë të fillojë tërheqjen femdom vërtetë, apo ndonjë dominim për ju, dhe shanset janë kur ju bëni, ju nuk do të jetë në gjendje për të ndaluar. Hehe.

Kini kujdes.

Pasi të thith kokën, kurrë nuk kthehesh, e njëjta gjë për femdom!

Ata të mëdha, sytë e mëdha, ajo është aq e bukur! Pra, gati për të shërbyer! Muahu ~!

Të dy shkojnë dorë për dore, karin në topa, siç ishte...

Kam gjetur veten duke u ndezur në gishtërinjtë e gruas sime, edhe pse unë nuk jam me brirë tani, dhe pastaj kam shkruar këtë...

(pasi ajo ishte duke bërtitur në mua për diçka që ajo bëri gabim. Hehe).

(ajo ka marrë pjesën mendore poshtë pat shumë tani!)

Gjithsesi...

Kondicionimi mendor është kyç, pa atë që ju jeni asgjë pavarësisht se sa kohë është dong juaj, sa e bukur jeni, apo çfarëdo qoftë ajo është.

Get mendore poshtë pat, ju jeni gjithçka.

LIBRI i cili ka ndryshuar jetën kudo — fjalë për fjalë!

Biseda me të vërtetë sundon!

Dhe në këtë shënim, unë jam jashtë.

Kthehu së shpejti!

Më të mirë,

Mike Watson

PS - Nëse ka një gjë që mund të them Medium mori të drejtë, bollëku i hapësirës së bardhë dhe fontet e mëdha, ndryshe nga Wordpress, që me të vërtetë japin hua për të shkruar. Natyrisht, Wordpress me blloqet e saj të reja ka ndjekur shembullin, por jo krejt të njëjtë!

Ata nuk e kanë (Medium) të marrë atë mjaft të drejtë edhe pse në aspektin e Programit Partner, më shumë për këtë më vonë.

Edit - kjo pjesë ishte postuar fillimisht në Medium. Hehe. Që nga dumbasses bllokuar mua për asnjë arsye të vlefshme (edhe një tjetër arsye unë mbaj carping në të paturit e biznesit tuaj, setup etj ku askush nuk mund të ju censuruar më së shumti) - - Unë do të postoj më shumë këtu. Humbja e tyre, hehe.

PS #2 — Mbretërit dhe Mbretëreshat e lashtë e bënë pikërisht këtë në jetën reale d.m.th. “shikoni këmbët e mia kur flisni me mua!”

Nazre Jukën!

Mos më tregoni shpinën tuaj kur ecin jashtë, ata e përdorur për të treguar skllevër të cilët do të fshirje gomar e tyre, fjalë për fjalë...

Pra, në jetën reale nuk është aq shumë e sforcuar sa ju mund të mendoni! ;-)

Dhe kështu jetën time reale femdom tregime, merrni disa TANI!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: