Confident, dominant and successful – what more could a man ask for!

I sigurt, dominues dhe i suksesshëm - çfarë mund…

Zonjë, ju jeni aq e bukur! Muah.

Që kur e pashë atë - mirë, veçanërisht natën e kaluar - ajo ka qenë në mendjen time.

Kohë e madhe!

Dhe ndërsa ulem këtu duke pritur që një kompjuter të reinstall për të bërë - ajo është në mendjen time përsëri.

Ajo më kujton SO e një Priyanka Ma'am caktuar - në shumë mënyra - të drejtë deri në pamjen e saj, dhe ato këmbët e bukura dhe këmbët e saj!

Ajo është një zonjë më e vjetër postimet e të cilit unë shpesh shoh në Twitter. Por natën e kaluar, një nga fotografitë e saj me të vërtetë u dallua - më shumë se vetëm këmbët e saj? Është VIBE! IM!

Zonja duket të jetë një analist politik apo diçka - në CNN, besoj, nuk jam i sigurt, por aura e saj është ajo që ka rëndësi!

Besueshëm.

Mbizotërues!

Të dy shkojnë së bashku.

Pra, ata duhet!

Dhe ata tërheqin SUKSES - e cila Madam është gjithashtu e suksesshme!

Një grua më e vjetër nuk i turpshëm për të treguar pasuritë e saj më të mirë jashtë,

Një perëndeshë indiane që e di thellë poshtë brenda predha superior!

Dhe ajo fluturon nga vendi në vend, këto janë mendimet e mia. Çfarë mund të kërkojë më shumë një njeri REAL?

Për më tepër të qenë në këmbët e saj, japin masazhet e saj, të cilat Zonja duhet të jetë aq i lodhur udhëtojnë në mes të vendeve - unë e di se si shkon kjo. Muah!

Unë vetëm do të jetë i lumtur për të shtypur këmbët e saj gjithë natën, ndërsa ajo relaksuar pas klub, biseduar me burrat, çdo gjë që ajo donte, pa strings bashkangjitur, si unë bëri me të përsosur Madam Jyoti!

Shine këpucët e saj, hekuri rrobat e saj, jepni zonja e punës atë që ajo ka nevojë!

Gratë SO e meritojnë këtë.

My bukuroshe S.O. dikur tallte për një Priyanka Chopra të caktuar - sikur të thuash, mirë, “vënë pantallona të shkurtra në çdo vajzë, ajo do të duket e mirë, nuk ka asgjë aq të veçantë për të!”.

E pra...

Duke ardhur nga një zonjë që me kaq adroitly theksoi se gratë janë armiqtë më të këqij të njëri-tjetrit dhe është aq i butë sa më i miri prej tyre - çfarë mund të them. Hehe. Jo se unë do të thoja shumë gjithsesi!

“Shikoni të gjithë vajzën, jo vetëm këmbën e saj, djalë”!

Zonjë, kjo është gjëja që njerëzit nuk e marrin - është VIBE, ajo vibe dominuese që tërheq dhe mban - përgjithmonë!

Këmbët, këmbët, këmbët, fetish, të gjithë shebang.

Të gjitha të madhe e saj!

Por është VIBE që ka rëndësi.

Dhe përsëri në këtë perëndeshë mahnitëse - Unë SO shpresoj Madam merr një fluturim gjatë masazh pas.

Ajo e meriton atë!!

Muah

Page lagu, zonjë... unë!

Ju jeni shumë e bukur!

MË TË MIRË,

MIKE WATSON

(Ajo madje mori mua për të bërë diçka që unë kurrë nuk do të, diçka që unë absolutisht ABHOR - shkruaj këtë në dumbphone! Uh.. hehe)

(dhe kështu më shumë gabime se zakonisht, hehe - kështu që të jetë ajo!)

Pas gllabërimit të cilësisë më të mirë të ushqimit në planet për 3 javë, nuk jam i befasuar që Japonia ka numrin më të madh të yjeve të Michelin dhe më e rëndësishmja numri më i madh i 3 yjeve Michelin në botë. Cilësia është shumë e rafinuar dhe superiore.

Zonja, nga ajo që duket e do futbollin. Por ky koment ajo bëri në ushqim - në mënyrë të prirur!

“Zonja, ashtu si ju - deri në klasën Michelin”.

Dhe, si unë të marrë kompjuterin mbrapa dhe drejtimin “nuk është se SO true”.

Muah!

Unë me të vërtetë do të lani këmbët tuaja dhe do të pini ujë, zonjë. Ju jeni se mrekullueshëm - VIBE! (dhe të gjithë atë. Unë mund të shkruaj përgjithmonë për këtë!!).

Dhe kjo është fryma në të cilën është shkruar të gjitha femdom time indiane (në fakt, të gjithë punën time - libra, manuale, të gjitha) - të gjitha të vërteta - dhe të gjithë... mirë, kështu nga zemra, e cila është ajo që ka rëndësi, ka rëndësi, siç them në një nga bizneset e mia, apo kështu shkon tagline “nga zemra”.

Merrni disa TANI. E vërtetë dashnor femdom nuk do të jetë në gjendje për të vënë 'em poshtë, që unë premtoj!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: