Oiling her feet is so nice!

Haar voeten oliën is zo fijn!

Haar dienen is, in zijn geheel!

Maar als ik haar masseer met lotion of olie, zou ik ALTIJD voor olie kiezen.

„Tel Laga!” „Jaldi!”

... zou ook de post kunnen zijn die ik hier schreef, over waarom ik haar zo graag OLIEmassages geef (als er niets anders is, ze zijn zo ontspannend!)

Maar het is zo leuk, haar zien ontspannen is zo leuk!

Zolen - vrouwelijke zolen zijn ook allemaal zo mooi! Elk met hun eigen verhaal te vertellen aan de bewonderende footboy en simp...

... Elk moet op een andere manier worden „ingedrukt” en gemasseerd. Onthoud, jongen, bij sommige dames moet de SOLE vaker worden gemasseerd — als ze hoge hakken dragen, misschien de voetboog... en de voetballen mogen nooit worden verwaarloosd!

Om nog maar te zwijgen, gewoon in de voet „knijpen” is niet waar het om gaat. Gebruik je vingers, GRAAF erin, verlicht die pijn en doe het urenlang terwijl mevrouw ontspant of slaapt, terwijl ze doet wat ze wil!

Nu zie ik dames de laatste tijd overal hun zolen insmeren.

En natuurlijk verschillende zolen.

En vanmiddag een dame en haar man, en een pasgeboren baby... buiten in de middagzon, ontspannen, aan het genieten, en mevrouw?

Nou, plotseling haalde ze een fles zonnebrandcrème tevoorschijn en begon er een van de meest perfect gepedicureerde voeten aan te brengen die ik ooit heb gezien!

Een indiaanse dame, en de voeten waren mooi, mevrouw wilde geen zon op hen hebben!

Het deed me denken aan een zekere Carol, ik hield de paraplu in verschillende hoeken voor haar vast terwijl we samen liepen, zodat de zonnestralen (in verschillende hoeken) niet eens een centimeter van haar mooie gezicht zouden raken!

Echte dienstbaarheid, en toen ik naar die zool keek, had hij een andere vorm, vorstelijk... het was zo LEUK!

Ik herinner het me nog steeds!

En ik wilde het zo graag urenlang insmeren terwijl mevrouw ontspande...

Hoe dan ook, Serving an Indian Goddess bevat veel van dit soort dingen — en nog wat.

En als je het boek nog niet hebt, wil je het zeker kopen... NU.

Malk, Paye LaGu, je bent ZO ARROGANT, IK VIND HET GEWELDIG!

Hier is hoe mijn dagen begonnen met mevrouw Priyanka!

Ik moest wennen aan de ochtendroutine. Donderdag werd ik helder en zonnig aangebroken, bijna een uur voordat mijn wekker ging, werd ik wakker. Het was toen net 5.40 uur en onder 'normale' omstandigheden deed ik wat iedereen in deze situatie zou doen, namelijk meteen weer naar bed gaan tot het tijd was om wakker te worden — maar 'normaal' gold in mijn geval niet.

Ik was niet langer een student die er alleen maar van droomde dat ik een verbluffend aantrekkelijke en van nature dominante dame mocht aanbidden — — Ik had eigenlijk het geluk dat te kunnen doen, en ik moest ernaar handelen.

Wat een geluk had ik dat ik deze kans kreeg — — het was pas een paar dagen geleden, maar ik was al zo diep verstrikt in mijn dienstbaarheid aan haar dat ik er last van had dat zelfs haar voeten die de grond raakten toen ze liep — — zou ze niet de hele dag op rozenblaadjes moeten lopen zodat zelfs een vuiltje die mooie zolen niet zou kunnen bevuilen?

Hoewel ik gisteravond een paar uur had kunnen slapen, was het geenszins een „rustgevende” nachtrust — het was eerder een nacht waarin ik me af en toe omdraaide en me omdraaide, mevrouw Priyanka en mijn nieuwe positie als haar toegewijde slaaf, constant in mijn onderbewustzijn.

Ik had ook moeite om te wennen aan het kuisheidsmiddel dat ik droeg, iets wat absoluut noodzakelijk was omdat ik mijn erecties gewoon niet lang onder controle kon houden.

Maar afgezien van lichamelijk ongemak, verhoogt een extreme staat van opwinding ook mijn mate van onderwerping, en op de een of andere manier had mijn mevrouw, met haar aangeboren kennis van mannen en hoe hun hersenen functioneren, dit ontdekt en in haar voordeel gebruikt — niet dat ik het erg vond!

„Wat had mevrouw Priyanka gelijk om dit apparaat voor me te kopen”, dacht ik, liefdevol herinnerend aan de momenten die ik gisteravond doorbracht met mijn tong diep in haar kontgaatje, naar adem snakkend tussen haar perfecte kontwangen.

„Ze weet mijn pik onder controle te houden en ontzegt me daarmee plezier — — maar geeft me het plezier en de voldoening die ik echt nodig heb en verkrijg mentaal door haar te aanbidden als een superieure dame, in tegenstelling tot een snel orgasme dat me op de lange termijn niets oplevert”, mijmerde ik.

BESTE en uniek boek over het toedienen van geruïneerde orgasmes van Mike Watson (ook vertaald in het Spaans en Italiaans!)

Deze gedachten hielden me nog een paar minuten bezig en ik stond plotseling op, mijn gedachten gingen tekeer.

Hoe kon ik deze tijd verspillen door alleen maar te denken aan wat ik tot nu toe had gedaan?? Mijn prachtige mevrouw sliep comfortabel en ik liet de kans voorbijgaan om haar voeten nog een half uur te masseren voordat ze wakker werd?

Ik maakte me snel klaar en ging op mijn tenen Priyanka's kamer binnen, waarbij ik ervoor zorgde dat ik geen lawaai maakte, anders zou ze wakker worden.

Ik vond haar comfortabel op haar rug slapen, met wijd uitgespreide benen op het bed met haar plezierzones in het volle zicht — een houding waarop duidelijk stond „Mijn bed, mijn omgeving”.

En de houding beviel me ook — mannen liggen meestal uitgestrekt op bed alsof ze de eigenaar zijn, zelfs als ze een vrouwelijke partner naast zich hebben, dus waarom zou een vrouw niet hetzelfde mogen doen?”

Terwijl deze gedachten door mijn hoofd raasden, knielde ik eerbiedig voor haar uitnodigende voetzolen, begon ze zachtjes te masseren en blies er af en toe warme lucht uit mijn mond op zodat haar voeten warm bleven.

Ik masseerde ook zachtjes haar schenen, want daar had ik niet veel aandacht aan besteed — maar ik was er zeker van dat ze ook een flinke massage nodig hadden. Ik moet iets goed hebben gedaan, want ik voelde haar ontwaken en een beetje bewegen,

„Ah, je bent bezig”, zei ze slaperig, nog niet helemaal wakker. ”

„Wrijf over mijn kont”, instrueerde ze, terwijl ze zich lui omdraaide. Ik kroop gretig naar de zijkant van het bed en begon over de twee bollen vlees te wrijven die verleidelijk uit de hoes van de deken staken, terwijl haar perfecte kontscheur me uitnodigend aanstaarde.

Ik masseerde de billen cirkelvormig, waarbij ik ervoor zorgde dat de spieren rond de onderrug niet werden verwaarloosd. Het was een zachte, kalmerende massage, het soort dat iemand kan omdraaien of gewoon de ontvanger kan laten ontspannen, afhankelijk van de stemming van de persoon op dat moment.

Ze kreunde zo nu en dan over haar goedkeuring, voordat ze wakker werd.

„Kus mijn kont, slaaf”, beval ze plotseling.

Ik viel bijna over mezelf heen, haastte me om haar bevelen uit te voeren en kuste haar kont zoals ik de liefde van mijn leven zou kussen. Ik zorgde ervoor dat ik ook haar onderrug kuste, wat haar een beetje leek te ontspannen.

„Steek je tong erin”, beval ze me na een tijdje. Ik trok haar wangen uit elkaar en ging aan de slag — een taak waarvan ik moet toegeven dat ik er enorm van genoten heb.

Haar kont stonk een beetje, zoals iedereen zou kunnen doen na een goede nachtrust, maar ik was zo opgewonden dat de geur me zelfs nog meer opgewonden maakte. De pijn die uit mijn lies kwam werd alleen maar geëvenaard door mijn verlangen om mijn tong nog dieper in haar geurige rozenknop te steken.

OH JEETJE!

Ze was duidelijk opgewonden door mijn liefhebbende bediening en vond het een tijdje leuk. Ze gaf me alleen opdrachten over hoe ik haar moest likken of waar ik haar precies moest kussen.

Ik zorgde er ook voor dat ik haar kontwangen niet uit elkaar hield toen ik met mijn tong haar nauwe doorgang verkende, zodat het genot voor haar nog natuurlijker aanvoelde. Hierdoor kon ik moeilijk ademen, want mijn neus kwam vast te zitten tussen haar kontwangen, maar dat was een kleine prijs voor het plezier van mevrouw!

„Mmm”, kreunde ze tevreden, terwijl ik moeite had om op adem te komen. Het was alsof ik door haar kont naar binnen ademde, maar hoewel de gedachte voor sommigen misschien walgelijk klinkt, vond ik het enorm opwindend — adem is de essentie van iemands energie, en het inademen van lucht door de meest intieme delen van mijn moeder was weer een teken van mijn volledige smeekbede en onderwerping aan haar!

Zou ik het voorrecht hebben om haar weer tot een orgasme te brengen, vroeg ik me af, terwijl ik haar bleef onderhouden, waarbij mijn handen af en toe zachtjes haar onderrug masserden.

Alsof ze een gedachtenlezer was, draaide mevrouw zich plotseling om en duwde me daarbij weg.

„Dat is voorlopig genoeg”, zei ze afwijzend, terwijl ze met haar voeten op de grond zwaaide, terwijl ik me haastte om haar slippers aan te trekken en ze diep dronk uit de fles water die naast haar stond.

„Tijd voor je ochtenddienst, teef”, kondigde ze aan nadat ze klaar was met het water. „Je begint eraan te wennen om mijn kontruitenwisser te zijn, nietwaar?” vroeg ze lachend.

„Ja, mevrouw”, antwoordde ik brandend van vernedering en begeerte, waarbij de eerste emotie duidelijk ondergeschikt was aan de laatste, waarbij mijn pik (zoals gewoonlijk) zijn uiterste best deed om door de gevangenis te bonzen waarin hij was opgesloten.

„Ja, ik denk dat dat zeker is”, mijmerde ze, terwijl ze mijn erectie in een kooi opmerkte en toen lachend naar de badkamer liep.

Ik heb haar gevolgd, voorzichtig om er zeker van te zijn dat de wc-bril verlaagd was. Onthoud dat altijd, jongens!

Dat was het wel.

Ze deed haar zaken en gaf me vervolgens weer opdracht om binnen te komen.

„Ruim op, slaaf”, beval mevrouw terwijl ze haar ellebogen op de wastafel in de badkamer legde en voorover bukte.

Ik ging haar bevelen uitvoeren, met wc-papier in de hand, terwijl ze tegen me bleef praten, met haar gescheurde kont recht in het gezicht staarde me recht in het gezicht, de eikel die ik net had gelikt, vervuild met haar afval; het zicht was zowel misselijkmakend als lustopwekkend tegelijk — als dat logisch is.

Nog „Moeilijk”, degenen die het lezen (de jongens)?

Dames, jullie vinden het waarschijnlijk ook geweldig... Hehe (die van femdom houden, en de meesten zouden dat ook moeten zijn!).

En dat, mijn vriend, is het topje van de ijsberg.

KOOP het boek nu.

Echt mijn eerste, en een van mijn beste!

Het beste,

Mike Watson

Door Mike Watson op 10 februari 2022.

Canonieke link

Geëxporteerd vanuit Medium op 6 juli 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: