Oiling her feet is so nice!

Oil noge je tako lepo!

Vročanje ji je v celoti!

Ampak jo masirati z losjonom ali oljem, Jaz bi VEDNO izbral olje.

»Tel Laga!« »Jaldi!«

... bi lahko bila objava, ki sem jo napisal tudi tukaj, zakaj ji toliko ljubim, da ji OIL masaže (če nič drugega, so tako sproščujoče!)

Ampak to je tako lepo, gledal, kako se sprostite, je tako lepo!

Podplati - ženski podplati so vsi tako lepi! Vsak s svojo zgodbo povedati občudovali footboy in simp...

... Vsak, ki ga je treba »pritisniti« in drugače masirati. Ne pozabite, fant, nekatere dame potrebujejo SOLE masirati več - če nosijo visoke pete, morda lok... in kroglice stopal nikoli ne smemo zanemariti!

Da ne omenjam, preprosto »stiskanje« stopala ni tisto, za kar gre. Uporabite prste, DIG v, lajšanje te bolečine, in to za ure, medtem ko gospa sprošča ali spi, delaš, kot ji je všeč!

Zdaj sem že pozno videl dame, ki mazajo podplate po vsem mestu.

In različni podplati, seveda.

In danes popoldne, dama in njen mož, in novorojenček... ven v popoldanskem soncu, sproščeno, uživajo sami, in gospa?

No, nenadoma je vzela steklenico losjona za sončenje in jo začela postavljati eno najbolj popolnoma pedikiranih parov nog, ki sem jih kdaj videl!

Indijska dama in noge so bile poštene, gospa ni želela nobenega sonca na njih!

Spomnil me je na določeno Carol, jaz bi držal dežnik pod različnimi koti za njo, ko smo hodili skupaj, tako da sončni žarki (ko so pod različnimi koti) ne bi zadeli niti enega centimetra njenega čudovitega obraza!

Resnično hlapstvo, in ko sem pogledal ta podplat, je bil oblikovan drugače, kraljevsko... bilo je tako lepo!

Še vedno se spominjam!

In tako sem si želel, da ga olje ure in ure, ko se je gospa sprostila...

Kakorkoli že, Služenje indijske boginje vključuje p lenty tovrstnih stvari - in potem nekaj.

In če še niste dobili knjige, jo boste želeli dobiti... ZDAJ.

Malk, Paye Lagu, ti si tako aroganten, LJUBIM TO!

Tukaj je, kako so se moji dnevi začeli z gospo Priyanko!

Navaditi se na jutranjo rutino v četrtek se je zdelo svetlo in sončno, ko sem se zbudil skoraj uro, preden je zazvonila budilka. Takrat je bilo samo 5:40 zjutraj in glede na »normalne« okoliščine bi naredil, kar bi storil kdorkoli drug v tej situaciji, kar bi bilo, da bi šel naravnost nazaj v posteljo, dokler ni prišel čas, da se zbudim - - toda »normalno« v mojem primeru ni veljalo.

Nisem bil več študent, ki je samo sanjal o tem, da bi jim bilo dovoljeno častiti osupljivo privlačno in naravno prevladujočo damo - - dejansko sem imel srečo, da sem bil v položaju, da to dejansko počnem, in moral ustrezno ukrepati.

Kako srečen sem imel to priložnost - - minilo je le nekaj dni, vendar sem bil že tako globoko vpleten v svojo hlapčevino do nje, da so me celo noge, ki se dotikajo tal, ko je hodila, motile - naj ne bi hodila po cvetnih listih vrtnic ves dan, tako da niti delček umazanije ne bi mogel pršiti teh čudovitih podplatov?

Čeprav mi je sinoči uspelo spati nekaj ur, to nikakor ni bila »mirna« noč spanja - raje tista, kjer sem se vrgla in se občasno obračala, gospa Priyanka in moj novi položaj kot njen predani suženj, nenehno v moji podzavesti.

Prav tako sem se trudila, da bi se navadila na napravo čistosti, ki sem jo nosila, nekaj, kar je bilo absolutno bistvenega pomena, saj nisem mogel obdržati svojih erekcij pod nadzorom za kakršno koli obdobje.

Toda fizično nelagodje na stran, ekstremno stanje vzburjenja prav tako povečuje mojo stopnjo pokornosti, in nekako, s svojim prirojenim znanjem o moških in kako delujejo njihovi možgani, je moja gospa to ugotovila in jo uporabila v svojo korist - ne da sem mislil niti malo!

»Kako prav je bila gospa Priyanka, da mi je kupila to napravo,« sem pomislil in se ljubeče spomnil trenutkov, ki sem jih sinoči preživel z jezikom globoko v njenem kretu, in zadihnil sapo med njenimi popolnimi rit.

»Ona ve, kako obdržati moj petelin pod njenim nadzorom, s čimer mi zanika užitek — — ampak mi daje užitek in zadovoljstvo, ki ga resnično potrebujem in dobim duševno, ki jo častijo kot vrhunsko damo, v nasprotju s hitrim orgazmom, ki ne naredi ničesar zame na dolgi rok«, Razmišljal sem.

BEST in ena od tega je prijazna knjiga o tem, kako adminster uničil orgazme Mike Watson (prevedena v španščino in italijanščino preveč!)

Te misli so mi zasedle še nekaj minut in nenadoma sem vstal, moj um dirke.

Kako bi lahko ta čas zapravljal zgolj razmišljal o tem, kaj sem doslej storil?? Moja čudovita gospa je udobno spala, jaz pa sem mimo priložnost, da masažo nog za dodatnih pol ure, preden se je zbudila?

Hitro sem se pripravil in vstopil v sobo Priyanke na konicah prstov in pazil, da ne bo hrupa, da se ne bo zbudila.

Našel sem jo, da udobno spi na hrbtu, noge so se razširile na postelji s svojimi območji užitka v polnem pogledu - položaj, ki je jasno rekel »Moja postelja, moje območje«.

In drža me je prav tako veselila - moški se običajno širejo po postelji, kot da jo imajo, tudi če imajo poleg sebe partnerico, zakaj torej ženska ne bi storila enakega?«

Ko so mi te misli dirkale po glavi, sem spoštljivo pokleknil na njene vabljive podplate, začel jih nežno masirati, občasno pihal topel zrak iz ust na njih, da so ji noge ostale tople.

Prav tako sem ji nežno masiral golenice, saj je bilo to območje, na katerega nisem posvetil veliko pozornosti - - vendar sem bil prepričan, da potrebujejo tudi dobro drgnjenje navzdol. Mora, da sem naredil nekaj prav, kot sem začutil, da se prebudi in premakne vedno tako rahlo,

»Ah, pri tem si«, je zaspano komentirala, še ni popolnoma budna. «

« Drgnite mi rit«, je naročila, medtem ko se lenobo obračala. Nestrpno sem se plazil na stran postelje in začel drgniti dvojne globuse mesa, ki so se zavihljivo iztisnili izpod pokrova odeje, njena popolna rit razpoka pa je vabljivo strmila vame.

Zadnjico sem masiral krožno in pazil, da mišice okoli spodnjega dela hrbta niso bile zanemarjene. Bilo je nežno, pomirjujoče drgnjenje, vrsta, ki se lahko obrne ali preprosto omogoči prejemniku, da se sprostite, odvisno od razpoloženja omenjene osebe v času.

Vsako tako pogosto je stokanje soglasja, preden se je začela zbuditi.

»Poljubi mi rit, suženj«, je nenadoma zapovedala.

Skoraj sem padel nad samim rokom, da bi naredil svoje ponudbe, poljubljal njeno pert rit, kot bi ljubezen svojega življenja. Poskrbel sem, da bom poljubil tudi njen spodnji del hrbta, kar se je zdelo, da jo dobro sprosti.

»Vzemi svoj jezik tja«, mi je čez nekaj časa naročila. Razšla sem njena lica in se spustila na svojo nalogo - nalogo, ki jo moram priznati, da sem temeljito uživala.

Njena rit je bila nekoliko smrdljiva, saj bi lahko kdorkoli po dobrem nočnem počitku, vendar sem bil tako vzburjen, da me je vonj dejansko še bolj obrnil, bolečina, ki izvira iz mojega prepona, se ujema le z mojo željo, da se držim jezika še globlje v njen dišeči rosebud.

OH MOJ!

Očitno je bila vzburjena zaradi mojih ministrstev za doting in nekaj časa uživala, le da mi je izdala ukaze, kako jo lizati ali kje točno jo poljubiti.

Prav tako sem poskrbel, da ne držim njenih rit lica narazen, ko sem raziskoval njen tesen prehod z jezikom, tako da se je užitek zanj počutil še bolj naravno. Zaradi tega mi je bilo težko dihati, saj se je moj nos zataknil med njenimi rit, toda to je bila majhna cena, ki jo je bilo treba plačati za zadovoljstvo gospe!

»Mmm«, je zastokala, medtem ko sem se boril, da bi ujel sapo. Zdelo se mi je, kot da diham skozi njeno rit, toda čeprav bi se misel nekaterim zdela ogabno, je bila zame ogromen vklop - - dih je bistvo energije in dihanje zraka skozi najbolj zasebne dele moje gospe je bilo še en znak moje popolne molitve in podrejenosti ji!

Ali bom bil dovolj privilegiran, da bi jo pripeljal do drugega orgazma, sem se spraševal, ko sem jo nadaljeval s servisiranjem, roke občasno nežno masirajo spodnji del hrbta.

Kot da bi bila bralec misli, se je gospa nenadoma obrnila in me potisnila stran, kot je to storila.

»To je za zdaj dovolj,« je odvrnilo, mahala z nogami na tla, medtem ko sem hitela, da bi si nataknila copate, in globoko je pila iz steklenice vode ob njeni strani.

»Čas za vaše jutranje dolžnosti, psica«, je napovedala po končani vodi. »Navadiš se, da si moja rit brisalec, kajne?« je vprašala, smejala se.

»Ja, gospa«, sem se odzval, pekoč občutek s ponižanjem in željo, nekdanji čustvo očitno podrejen slednjemu, moj petelin počne svojo raven najbolje (kot ponavadi), da bi funt skozi zapor je bil zmešan v.

»Ja, mislim, da je to zagotovo«, je razmišljala, opazila mojo erekcijo v kletki in se nato smejala, medtem ko se je odpravila v kopalnico.

Sledil sem ji, pazljiv, da se prepričam, da je bil WC sedež spuščen. Vedno se spomnite tega, fantje!

Bilo je.

Ona je opravila svoj posel, nato pa me je spet naročil.

»Očistite, suženj«, je gospa ukazala, medtem ko je komolce postavila na umivalnik kopalnice in se upognila.

Preselil sem se, da bi opravljal njene ponudbe, toaletni papir v roki, medtem ko je še naprej govorila z mano, njena ločena rit razpoka me je strmel v obraz, kreten, ki sem ga pravkar polizal, je bil umazan z njo odpadkov; pogled tako slabost in afrodiziak hkrati - če je to smiselno.

»Težko« še, tisti, ki ga berejo (fantje)?

Dame, verjetno ga tudi ljubiš... Hehe (tisti, ki so v femdom, in večina bi morala biti!).

In to, moj prijatelj je vrh ledene gore.

GET knjigo zdaj.

Resnično moj prvi in eden mojih najboljših!

Najboljši,

Mike Watson au Canada

Avtor Mike Watson 10. februarja 2022.

Kanonična povezava

Izvoženo iz Medium 6. julija 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: