That night, when Jyoti Maam summoned me…

Sinä iltana, kun Jyoti Maam kutsui minut...

Niin ylimielinen, niin kuninkaallinen!

'Twas 2 Am aamulla, uskoakseni, oli nopeasti unessa. Ne olivat päiviä, jolloin meillä oli lankapuhelimet ja puhelinvastaajat, mutta varmasti ei ”hiljaisilla” älypuhelimilla, ja kun puhelin trilled, ja makasin siellä, puoliksi unessa, puhelinvastaajani otti haltuunsa!

Mietin unisesti, kuka se voisi olla, sitten kuulin viestin selvästi.

Se oli Jyoti - tai Priyanka - riippuen siitä, miten katsot sitä!

Rouva lähetti minulle seuraavan viestin homona, puoliksi humalassa tavalla (tosin hän oli aika selvin päin samaan aikaan).

”Olen palannut, Mike!” (En edes tiennyt, että hän oli poissa!!)

” Olin ulkona klubilla, ja tanssin monien miesten kanssa!” tuli kikattava viesti, jota seurasi ankara huomautus aiheesta ”nukutko!” (Tietysti olin, se oli enemmän kuin 2 Am aamulla, mutta hän on minun rouva!).

”Tule tänne!”

Hän ei sanonut ”poika”, mutta katkaisi äkillisesti.

Vaikka olin uupunut, ja viimeinen asia, jonka tunsin tekevän pitkän vaelluksen asuntoloista hänen paikkaansa, Heitin vaatteeni, täynnä ”jännitystä” - tai alistuvaa ajattelutapaa, Minun pitäisi sanoa.

Jos rouva soittaa, Minun on parasta mennä, huolimatta siitä, että se on myöhään illalla tai aikaisin aamulla, vaikka hän ei nimenomaisesti käske minua ”tulemaan”!

Kun pääsin sinne, Koputin varovasti.

Hän kutsui minut sisään ankarassa baritonissa.

”Aa Ja!”

Tule sisään, poika!

Malik, Paye Lagu!

Ei ollut herkkuja, mitään mitä voisit kuvitella edes ”orjaksi”, joka heräsi niin tylysti aamuisin, vielä tärkeämpää, minä? En edes odottanut mitään, sellainen oli verkko, jonka rouva oli kudottu minuun (ja tämä oli ennen kuin hän otti täyden hallinnan minusta, kuten kuvataan intialaisen jumalattaren palvelemisessa).

Ennen kuin ”asuin” hänen kanssaan.

Kävelin sisään, valoa ei ollut, paitsi makuuhuoneesta, ei melua, kun kävelin sisään, Tunsin heikkoa nähdessäni!

Jyoti Ma"am makasi siellä, jalat leviävät ylimielisesti kuin mies, mukavasti koko sänky, hänen SOLES tuijotti minua, likainen - ja nuo ihanat varpaat, maalasi niin kirkkaan punaisen sävyn, ja tietysti nuo ihanat vaaleanpunaiset varvastossut, jotka mainitsen niin usein kirjassa!

Kaikista eniten, vaikka kaikki tämä ajoi minut NUTS himolla (pun tarkoitettu!) — se oli tapa, jolla hän tuijotti — reikä minun kauttani — näköinen — ylimielisesti, oikeutettu, ilman sanaa sanoi, TIETÄEN katsoa, että kyllästynyt minun kauttani, ja oma hermostunut ”vapina” look... joka todella teki sen, ja voisi olla koko tarina itselleen.

Mikä jumalatar!

Kynsin itseni melkein ajattelematta, epäröivästi sängyn reunalla, hän ei edes liikuttanut jalkojaan tuumaa.

Yhtäkkiä, hän nosti yhden jalan ylös, ja löi sen alas -HARD sylissäni, tuskin puuttuu pallojani!

Kukko oli kuitenkin hyvin ja todella osuma. Hehe.

”Mike!”

Sitten hän kertoi minulle tarinoilla tanssimisesta miesten kanssa, koko ajan puoliksi pilkkaavalla äänellä, mutta ei täysin töykeä, mikä teki siitä entistä houkuttelevamman, kun minä? Tietysti, painamalla jalkojaan ja jalkojaan autopilotilla, alistuvuuteni kasvaa jokaisen pilkkaamisen myötä, jokainen ilme, jokainen ihana ääni, jota hän käytti, kaikista eniten, ilme, joka ei koskaan mennyt pois!

Lopulta hän oli väsynyt.

Ja hän osoitti valoa, virnistää.

Sammutin sen, ja kääntyi sitten ympäri löytääkseen hänet vatsaltaan, nukkumassa.

Vaistomaisesti, Painoin hänen vasenta vasikkaansa tunnin ajan, kunnes toinen jalka venytettiin, sitten hieroin sitä.

Se oli noin 5 OLEN, Olin uupunut x 10, siihen mennessä, kun aamuaurinko kurkisti pilvien läpi, Olen vihdoin myös loppunut - pääni hänen ihanilla varvastossuillaan.

Aivan kuten tietty Anne (tulevina vuosina) Madam nukkui 12...

Että, ystäväni, oli jotain, jota en ole koskaan laittanut palvelemaan intialaista jumalattarta. Sen olisi pitänyt olla siellä alussa!

Mutta se on nyt täällä.

Mikä jumalatar olit - olet - Jyoti - rouva!

Hän on yli 40 nyt, kolmen lapsen kanssa, Suutelisin silti noita käsiä ja jalkoja ikään kuin se olisi ensimmäinen päivä...

Tuo KATSO silmiin, tuo pilkkaaja, se on kaikki hyvin siellä!

Paye Lagu, Rouva ji.

Sinulla ei ole aavistustakaan, mikä inspiraatio olet!

Paras,

Mike Watson

PS - Jos rakastit tätä tarinaa, rakastat Aisankannattaja-kokoelmia. Ei puhetta siellä, kaikki asian lihaan, pun erittäin tarkoitettu! Tarkista se NYT.

Mike Watson 19. maaliskuuta 2022.

Kanoninen linkki

Viedään Mediumilta 6. heinäkuuta 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: