Naturally lowering my gaze when I talk to her — naturally being key. so NICE!

Natuurlijk laat ik mijn blik zakken als ik met…

En het is een BELANGRIJKE — nogmaals — woordspeling bedoeld als we het over fetisj hebben, zo niet, misschien niet.

Maar het is BELANGRIJK.

Deze gedachten waren niet zomaar willekeurig, maar ze waren zo kort dat ik dacht dat ik ze niet zou opschrijven, maar de titel, de hoofdboodschap, is zo inspirerend, dus... ik weet het niet, ik moest het gewoon delen!

Jullie femdomliefhebbers en onderdanigen in het algemeen zullen zich zeker identificeren.

Qua fetisj zou deze link het waarschijnlijk kunnen samenvatten, of misschien de „laat me nooit je rug zien, jongen!” of „kijk naar mijn voeten, niet naar mij, JONGEN!” of zelfs „kijk naar zijn penis, niet naar hem, jongen!” ... of een van de andere uitspraken die ons zo opwinden.

Of praat tegen haar zolen, niet tegen haar, jongen!

Mevrouw Susan, je hebt het zo goed gedaan!

En dat is een deel van de reden waarom ik naar de zolen van mijn vrouw blijf staren terwijl ik pull-ups doe, fantaseer over het bedienen van haar, wat ik in werkelijkheid sowieso doe, die vieze zolen schoonmaken, elke keer als ik eraan denk hoe ik de TENEN beter kan masseren, hoe ik de bogen beter kan knokkelen - maar voor haar zijn het tenen, de voeten van elke dame moeten zijn anders gemasseerd, dat heb ik vaak gezegd!

En natuurlijk blijft de mooie pik van Malone in je opkomen!

Maar dit stuk gaat verder dan dat...

Als je in het echte leven NIET geil bent — merkt dat je niet eens naar zolen kijkt waar je zo van houdt, maar alleen naar haar mooie tenen en een goede verstandhouding OPBOUWT met de tenen (ik ben geen man met tenen, nog nooit geweest, maar nu, elke keer als ik de tenen van mijn vrouw zie, wil ik ze masseren, ertussen, enzovoort)... en als je respectvol bent als je met vrouwen in het algemeen praat, maar ook interessant en leuk - en als je „echt” bent; als je praat, niet alleen met een robot, en als je doet wat ze wil dat je doet, omdat jij dat ook doet..

... dan zul je echt beginnen met het aantrekken van echte femdom, of welke dominantie dan ook, en de kans is groot dat als je dat doet, je niet kunt STOPPEN. Hehe.

Wees voorzichtig.

Als je eenmaal aan je pik zuigt, ga je nooit meer terug, hetzelfde voor femdom!

Die grote, grote ogen, ze is zo MOOI! Dus klaar om te SERVEREN! Muah~!

De twee gaan als het ware hand in hand, pik in ballen...

Ik merkte dat ik naar de tenen van mijn vrouw staarde, ook al ben ik nu NIET geil, en toen schreef ik dit...

(terwijl ze tegen me schreeuwde voor iets dat ze verkeerd had gedaan. Hehe).

(ze heeft nu ook het mentale gedeelte onder controle!)

Hoe dan ook...

De mentale conditionering is essentieel, zonder dat ben je niets, ongeacht hoe lang je dong is, hoe mooi je bent of wat het ook is.

Begrijp je het niet goed, jij bent alles.

Het BOEK dat overal levens heeft veranderd — letterlijk!

Conversatie REGEERT inderdaad!

En wat dat betreft ben ik weg.

Binnenkort weer terug!

Beste,

Mike Watson

PS — Als er één ding is dat ik kan zeggen: Medium heeft gelijk, de overvloed aan witruimte en de grote lettertypes, in tegenstelling tot Wordpress, die zich prima lenen om te schrijven. Natuurlijk heeft Wordpress met zijn nieuwe blokken dit voorbeeld gevolgd, maar niet helemaal hetzelfde!

Ze hadden (Medium) het echter niet helemaal goed met het Partnerprogramma, daarover later meer.

Bewerken - dit stuk is oorspronkelijk gepost op Medium. Hehe. Omdat de dumbasses me zonder geldige reden hebben geblokkeerd (nog een reden waarom ik blijf karperen op het hebben van een EIGEN bedrijf, installatie enz. Waar NIEMAND je meestal kan censureren) - - Ik zal hier meer posten. Hun verlies, hehe.

PS #2 — Oude koningen en koninginnen deden precies dit in het echte leven, namelijk „kijk naar mijn voeten als je tegen me praat!”

Nazare Juka!

Laat me je rug niet zien als je naar buiten liep, ze vertelden altijd aan de slaven wie hun kont zou afvegen, letterlijk...

Dus in het echte leven is het niet zo vergezocht als je zou denken! ;-)

En dus mijn ECHTE femdom-verhalen, koop er NU een paar!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: