Naturally lowering my gaze when I talk to her — naturally being key. so NICE!

Coborând în mod natural privirea mea când vorbesc cu…

Și, e KEY - din nou - joc de cuvinte destinat dacă vorbim fetiș, dacă nu, poate nu.

Dar este CHEIE.

Aceste gânduri nu erau doar întâmplătoare, dar erau atât de scurte încât m-am gândit că nu le-aș descurca, dar titlul, mesajul principal este atât de inspirat, așa că... nu știu, trebuia doar să-l împărtășesc!

Iubitorii de femdom și cei supuși, în general, se vor identifica cu siguranță.

Fetiș înțelept, această legătură ar putea, probabil, rezuma, sau poate „nu-mi arăta niciodată spatele, băiete!” sau „uită-te la picioarele mele, nu la mine, BOY!” , sau chiar „uită-te la penisul lui, nu la EL, băiete!” ... sau oricare dintre celelalte ziceri care ne întorc așa.

Sau, vorbește cu tălpile ei, nu cu ea, băiete!

Doamnă Susan, ai făcut-o atât de bine!

Și asta e o parte din motivul pentru care mă uit la tălpile soției mele în timp ce fac pull-up-uri, fantezizând despre servirea ei, ceea ce fac în realitate oricum, curățând acele tălpi murdar, de fiecare dată când mă gândesc cum să masez degetele de la picioare mai bine, cum să articulez arcadele mai bine - dar pentru ea, sunt degetele de la picioare, picioarele fiecărei doamne trebuie să fie masat diferit, am spus de multe ori asta!

Și, bineînțeles, cocoșul minunat al lui Malone continuă să vină în minte!

Dar această piesă este dincolo de asta...

Când tu, în viața reală, când NU ești excitat - găsește-te în căutarea nici măcar la tălpi pe care o iubești atât de mult, ci doar degetele de la picioare și raportul BUILDNG cu degetele de la picioare (nu sunt un tip de degetele de la picioare, nu a fost niciodată, totuși, acum, de fiecare dată când văd degetele soției mele, vreau să le masez, între ele și așa mai departe)... și când ești respectuos când vorbești cu femeile în general, dar și interesant și distractiv - și când ești „real”; când vorbești, nu doar un robot și când faci ceea ce vrea ea să faci, pentru că și tu faci..

... atunci vei începe cu adevărat să atragi femdom real, sau orice dominație pentru tine, și șansele sunt atunci când o faci, nu vei fi în stare să STOP. Hehe.

Fii atent.

Odată ce suge cocoșul, nu te mai întorci niciodată, același lucru pentru femdom!

Acei ochi mari, mari, ea este atât de minunat! Deci, gata să SERVE! Muah~!

Cei doi merg mână în mână, cocoș în bile, așa cum au fost...

M-am trezit uitându-mă la degetele soției mele, chiar dacă NU sunt excitat chiar acum și apoi am scris asta...

(în timp ce striga la mine pentru ceva ce a greșit. Hehe).

(ea are partea mentală în jos pat prea acum!)

Oricum...

Condiționarea mentală este esențială, fără ea nu ești nimic indiferent de cât timp este dongul tău, cât de frumos ești sau orice ar fi.

Ia mental jos pat, tu ești totul.

CARTEA care a schimbat vieți peste tot - literalmente!

Conversația nu într-adevăr REGULA!

Și pe această notă, am ieșit.

Înapoi în curând!

Cel mai bun,

Mike Watson

PS - Dacă există un lucru pot spune Medium a primit dreptul, abundența de spații albe și fonturi mari, spre deosebire de Wordpress, care într-adevăr se pretează la scris. Desigur, Wordpress cu noile sale blocuri a urmat exemplul, dar nu chiar la fel!

Nu au obținut (Mediu) destul de bine, deși în ceea ce privește Programul de parteneriat, mai multe despre asta mai târziu.

Editați - această piesă a fost postată orignally pe Medium. Hehe. Din moment ce dumbasses ma blocat pentru nici un motiv valid (încă un motiv am păstra carping pe având propria afacere, configurare etc în cazul în care nimeni nu poate cenzura cea mai mare parte) - - Voi posta mai mult aici. Pierderea lor, hehe.

PS #2 - Regii și reginele antice au făcut acest lucru în viața reală, adică „uită-te la picioarele mele când vorbești cu mine!”

Nazre Jhuka!

Nu-mi arată-mi spatele când mergeau afară, obișnuiau să le spună sclavilor care își ștergeau fundul, literalmente...

Deci, în viața reală nu este la fel de departe preluat cum s-ar putea crede! ;-)

Și astfel poveștile mele de sex feminin din viața reală, obțineți ceva ACUM!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: