Oiling her feet is so nice!

Podmazivanje nogu je tako lijepo!

Služiti joj je, u cijelosti!

Ali masirajući je losionom ili uljem, UVIJEK bih odabrao ulje.

“Tel Laga!” “Jaldi!”

... mogao bi biti i post koji sam napisao ovdje, zašto joj toliko volim davati OIL masaže (ako ništa drugo, tako su opuštajuće!)

Ali to je tako lijepo, gledati kako se opušta je tako lijepo!

Tabani - ženski potplati su i svi tako lijepi! Svaki sa svojom pričom ispričati se divi footboy i simp...

... Svaki se “pritisne” i drugačije masira. Zapamtite, dečko, nekim damama treba više masirati Sole - ako nose visoke potpetice, možda luk... a loptice stopala nikada ne treba zanemariti!

Da ne spominjem, jednostavno “stiskanje” stopala nije ono o čemu se radi. Koristite prste, DIG u, osloboditi tu bol, i to satima dok gospođa opušta ili spava, radeći kako joj se svidi!

Sada, u poslednje vrijeme vidim dame kako podmazuju tabane po cijelom mjestu.

I različiti potplati, naravno.

A danas popodne, dama i njen suprug, i novorođena beba... na popodnevnom suncu, opušteni, uživaju, i gospođo?

Pa, odjednom je izvadila bocu losiona za sunčanje i počela ga stavljati na jedno od najsavršenijih pedikiranih stopala koje sam ikada vidio!

Indijska dama, a stopala su bila fer, gospođa nije željela bilo koje sunce na njima!

Podsjetio me na određenu Carol, držao bih kišobran pod različitim uglovima za nju dok smo hodali zajedno, tako da sunčeve zrake (kada su pod različitim uglovima) ne bi pogodile ni jedan centimetar njenog lijepog lica!

Pravo ropstvo, i dok sam gledao taj đon, oblikovan je drugačije, regalno... bilo je tako lijepo!

Još uvijek se sjećam!

I tako sam ga htjela nauljavati satima dok se gospođa opuštala...

U svakom slučaju, Služenje indijske boginje uključuje p lenty ovakve stvari - a zatim i neke.

A ako još niste dobili knjigu, poželjet ćete je dobiti... SADA.

Malk, Paye LaGu, ti si TAKO ARROGANT, VOLIM IT!

Evo kako su moji dani započeli s gospođom Priyankom!

Privikavanje na jutarnju rutinu u četvrtak je svanulo vedro i sunčano, dok sam se probudio gotovo sat vremena prije nego što mi je zazvonio budilnik. Bilo je to samo 5:40 sati ujutro, i s obzirom na “normalne” okolnosti, učinio bih ono što bi bilo tko drugi učinio u ovoj situaciji, a to bi bilo da se vratim ravno u krevet dok ne dođe vrijeme da se probudim - - ali “normalno” se nije primjenjivalo u mom slučaju.

Više nisam bio student koledža samo sanjao o tome da mi je dozvoljeno da obožavam zapanjujuće atraktivnu i prirodno dominantnu damu - - zapravo sam imao sreće da budem u poziciji da to zapravo radim i morao sam da postupim u skladu sa tim.

Koliko sam imao sreće što sam imao ovu priliku — — prošlo je samo nekoliko dana, ali već sam bio toliko duboko ukopan u svojoj ropstvu prema njoj da su mi smetale čak i njene noge koje dodiruju pod kad je hodala - - zar ne bi trebala hodati po ružinim laticama cijeli dan, tako da ni mrlja prljavštine ne bi mogla podmetnuti te ljupke đonove?

Iako sam sinoć uspjela spavati nekoliko sati, to nikako nije bila “miran” noć sna - radije, ona u kojoj sam se bacao i okrenuo s prekidom, gospođa Priyanka i moj novi položaj kao njen predani rob, stalno u mojoj podsvijesti.

Također sam se borio da se naviknem na uređaj čednosti koji sam nosio, nešto što je bilo apsolutno neophodno jer jednostavno nisam mogao držati erekciju pod kontrolom bilo koje vrijeme.

Ali fizička nelagoda na stranu, ekstremno stanje uzbuđenja također povećava moju razinu pokornosti, i nekako, sa svojim urođenim znanjem o muškarcima i načinu na koji njihov mozak funkcionira, moja gospođa je to shvatila i iskoristila to u svoju korist - nije da mi se ni malo smeta!

“Koliko je gospođa Priyanka bila u pravu da mi kupi ovaj uređaj”, pomislio sam, s ljubavlju prisjećajući se trenutaka koje sam provela sinoć sa jezikom duboko u svom šupku, dahtajući dah između njezinih savršenih guznih obraza.

“Ona zna kako držati moj penis pod svojom kontrolom, čime mi uskraćuje zadovoljstvo - - ali pružajući mi zadovoljstvo i zadovoljstvo koje mi zaista treba i mentalno se obožavajući je kao superiornu damu, za razliku od brzog orgazma koji za mene dugoročno ne čini ništa”, razmisljao sam.

BEST i jedna od njegovih vrsta knjiga o tome kako adminster uništio orgazme Mikea Watsona (prevedeno na španski i italijanski previše!)

Ove misli su mi zauzele um još nekoliko minuta, i odjednom sam ustao, moj um se utrkujući.

Kako bih mogao gubiti ovo vrijeme samo razmišljajući o onome što sam do sada učinio?? Moja prekrasna gospođa udobno je spavala, a ja sam propustila priliku da joj masiram stopala dodatnih pola sata prije nego što se probudila?

Brzo sam se spremala i ušla u Priyankinu sobu na vrhovima prstiju, pazeći da ne stvaram buku da se ne probudi.

Našao sam je kako udobno spava na leđima, noge raširene širom otvorene na krevetu sa zonama zadovoljstva u punom pogledu - položaj koji jasno kaže “Moj krevet, moje područje”.

I držanje mi se svidjelo — muškarci se obično rasipaju po krevetu kao da ga posjeduju čak i kada imaju ženskog partnera pored sebe, pa zašto onda žena ne bi mogla učiniti isto?”

Dok su mi te misli trčale kroz um, pobožno sam kleknuo pred njenim pozivajućim potplatima, počevši ih nježno masirati, povremeno puhajući topli zrak iz usta na njih, tako da su joj stopala ostala topla.

Nježno sam joj masirao potkoljenice, jer je to područje na koje nisam obraćao mnogo pažnje - - ali bio sam siguran da im treba i dobro trljati. Mora da sam učinio nešto kako treba, jer sam je osjetio kako se probudi i kreće tako malo,

“Ah, ti si na tome”, komentirala je pospana, još nije potpuno budna. ”

“Protrljajte mi guzicu”, uputila je ona, dok se lijena okreće. Nestrpljivo sam puzala na stranu kreveta i počela trljati blizanačke globuse mesa koje su se zavodljivo izbacile ispod pokrivača pokrivača, njezina savršena pukotina guzice koja je pozivno zurila u mene.

Kružno sam masirao stražnjicu, pazeći da mišići oko donjeg dijela leđa nisu zanemareni. Bilo je to nježno, umirujuće trljanje, vrsta koja se može pretvoriti ili jednostavno omogućiti primatelju da se opusti, ovisno o raspoloženju navedene osobe u to vrijeme.

Svako toliko često je stenje odobravala, prije nego što se počela buditi.

“Poljubi me u guzicu, rob”, iznenada je naredila.

Skoro sam pao preko sebe žureći da joj nadmetanje, ljubeći joj pert ass kao što bih ljubav svog života. Pobrinuo sam se da joj poljubim i donji dio leđa, što joj se činilo da je malo opušta.

“Uvuci jezik tamo”, naredila mi je nakon nekog vremena. Razdijelio sam joj obraze i spustio se na svoj zadatak - zadatak koji moram priznati da sam temeljito uživao.

Dupe joj je bilo pomalo smrdljivo, kao što bi itko mogao biti nakon dobrog noćnog odmora, ali bio sam toliko uzbuđen da me je miris još više okrenuo, bol koji je proizašao iz mojih prepona samo se podudarao sa mojom željom da jezik zabijem još dublje u njen mirisni pupoljak ruže.

OH MOJ!

Očigledno je bila uzbuđena kao rezultat mojih doting ministracija, i uživala je neko vrijeme, samo mi je izdavala naredbe o tome kako je lizati, ili gdje je točno poljubiti.

Također sam se pobrinuo da joj ne razdvajam obraze dok sam jezikom istraživao njen uski prolaz, tako da joj se zadovoljstvo osjećalo još prirodnije. To mi je bilo teško disati, jer mi je nos završio zaglavio između guzica obraza, ali to je bila mala cijena za plaćanje zadovoljstva gospođe!

“Mmm”, ona je zadovoljno stijala, dok sam se ja borio da uhvatim dah. Osjećao sam se kao da joj udišem kroz guzicu, ali iako bi pomisao nekima mogla zvučati odvratno, za mene je to bio veliki zaokret — — dah je suština nečijih energija, a disanje zraka kroz najprivatnije dijelove moje gospođe bilo je još jedan znak moje potpune molbe i pokornosti njoj!

Da li ću biti dovoljno privilegovan da je dovedem do drugog orgazma, pitao sam se, dok sam je nastavio servisirati, ruke povremeno nježno masiraju donji dio leđa.

Kao da je čitač misli, gospođa se iznenada okrenula i odgurnula me dok je to činila.

“To je za sada dovoljno”, rekla je odbačeno, zamahujući nogama na pod, dok sam požurio da joj stavim papuče, a ona je duboko popila iz boce vode pored nje.

“Vrijeme je za vaše jutarnje dužnosti, kuja”, najavila je nakon završetka vode. “Privikavaš se da budeš moj brisač, zar ne?” pitala je, smijući se.

“Da, gospođo”, odgovorio sam, gorući ponižavanjem i željom, bivša emocija jasno podređena potonjem, moj penis radi svoj nivo najbolje (kao i obično) da se probije kroz zatvor u koji je bio zatvoren.

“Da, mislim da je to sigurno”, razmišljala je, primjećujući moju kaveznu erekciju, a zatim se smijala, dok je išla u kupaonicu.

Pratio sam je, pažljivo kako bih bio siguran da je WC sjedalo spušteno. Uvijek zapamtite to, momci!

Bilo je.

Ona je obavila svoj posao, a zatim mi je ponovo naredila.

“Očistite, rob”, naredila je gospođa dok je stavljala laktove na umivaonik u kupaonici i savijala se.

Preselio sam se da radim njenu ponudu, toaletni papir u ruci, dok je ona nastavila da razgovara sa mnom, njena razbijena guzica koja me je zurila ravno u lice, šupak kojeg sam upravo lizao zaprljao je njenom otpadnom materijom; prizor i mučan i afrodizijak u isto vrijeme - ako to ima ikakvog smisla.

“Teško” još, oni koji ga čitaju (dečki)?

Dame, vjerovatno i vi to volite... Hehe (oni koji se upuštaju u femdom, a većina bi trebala biti!).

I to, moj prijatelj je vrh ledenog brijega.

DOBITI knjigu sada.

Zaista moj prvi, i jedan od mojih najboljih!

Najbolje,

Mike Watson - Fan zona, informacije

By Mike Watson 10. februara 2022.

Kanonska veza

Izvozi se iz Medijuma 6. jula 2022. godine.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: