That night, when Jyoti Maam summoned me…

Die avond, toen Jyoti Maam me ontbood...

Zo hooghartig, zo koninklijk!

Het was 2 uur in de ochtend, geloof ik, ik sliep diep. Dat waren de dagen dat we vaste nummers en antwoordapparaten hadden, maar zeker geen „stille” smartphones, en terwijl de telefoon trilde en ik daar lag, half slapend, nam mijn antwoordapparaat het over!

Slaperig vroeg ik me af wie het zou kunnen zijn, toen hoorde ik de boodschap duidelijk.

Het was Jyoti — of Priyanka — afhankelijk van hoe je ernaar kijkt!

Mevrouw stuurde me het volgende bericht op een homoseksuele, half dronken manier (hoewel ze tegelijkertijd behoorlijk nuchter was).

„Ik ben terug, Mike!” (Ik wist niet eens dat ze weg was!!)

„Ik was aan het uitgaan en ik danste met veel mannen!” kwam het lachende bericht, gevolgd door een strenge opmerking over „slaap je!” (Natuurlijk was ik dat, het was meer dan 2 uur's ochtends, maar ze is mijn mevrouw!).

„Kom maar langs!”

Ze zei niet „jongen”, maar hing abrupt op.

Hoewel ik uitgeput was en het laatste waar ik zin in had om de lange tocht van de slaapzalen naar haar huis te maken, trok ik mijn kleren aan, vol „opwinding” — of een onderdanige mentaliteit, moet ik zeggen.

Als mevrouw belt, kan ik beter gaan, ook al is het laat op de avond of vroeg in de ochtend, zelfs als ze me niet expliciet opdraagt om te „komen”!

Toen ik daar aankwam, klopte ik zachtjes aan.

In een schelle bariton riep ze me binnen.

„Ach Jan!”

Kom binnen, jongen!

Malik, Paye Lagu!

Er waren geen leuke dingen, niets wat je je zou kunnen voorstellen, zelfs niet voor een „slaaf” die zo grof wakker werd in de vroege uurtjes van de ochtend, nog belangrijker, ik? Ik had er niet eens een verwacht, zo was het web dat Madam over me heen had geweven (en dit was voordat ze de volledige controle over me overnam, zoals beschreven in Serving an Indian Goddess).

Voordat ik bij haar „woonde”.

Ik kwam binnen, er was geen licht, behalve vanuit de slaapkamer, geen lawaai, toen ik binnenkwam, voelde ik me ZWAK bij het zien!

Jyoti Ma'am lag daar, arrogant gespreide benen als een man, nam comfortabel het hele eenpersoonsbed in beslag, haar zolen staarden me vuil aan — en die mooie tenen, zo fel rood geverfd, en natuurlijk die mooie roze teenslippers die ik zo vaak noem in het boek!

Maar vooral, hoewel dit me allemaal GEK maakte van lust (woordspeling bedoeld!) — het was de manier waarop ze STAARDE — een gat door me heen — er arrogant uitzag, met recht, zonder een WOORD te zeggen, WETENDE, zo verveelde blik door me heen, en mijn eigen nerveuze „trillende” blik... dat heeft het echt gedaan en het hele verhaal op zich zou kunnen zijn.

Wat een godin!

Ik ging bijna zonder nadenken zitten, aarzelend aan de rand van het bed, ze bewoog haar voeten zelfs geen centimeter.

Plotseling tilde ze een been op en stortte het naar beneden - HARD op mijn schoot, waarbij ze nauwelijks mijn ballen miste!

Mijn pik was echter echt geraakt. Hehe.

„Mike!”

Toen trakteerde ze me op verhalen over dansen met mannen, al die tijd op een semi-spottende toon, maar niet helemaal onbeleefd, wat het des te aantrekkelijker maakte, terwijl ik? Door haar benen en voeten op de automatische piloot te drukken, groeide mijn onderwerping natuurlijk met elke bespotting, elke blik, elke mooie toon van de stem die ze gebruikte, vooral met de blik, die nooit meer wegging!

Eindelijk was ze moe.

En ze wees grijnzend naar het licht.

Ik zette hem uit en draaide me toen om en vond haar slapend op haar buik.

Instinctief drukte ik een uur lang op haar linkerkuit tot het andere been uitgestrekt was, daarna masseerde ik dat.

Het was rond 5 uur's morgens, ik was 10 x uitgeput, tegen de tijd dat de ochtendzon door de wolken gluurde, hakte ik eindelijk ook uit — met mijn hoofd op haar mooie teenslippers.

Net als een zekere Anne (komt jaren later) sliep mevrouw tot 12 uur...

Dat, mijn vriend, heb ik nog nooit in Serving an Indian Goddess gezet. Het had er in het begin moeten zijn!

Maar het is er nu.

Wat een godin was — bent u — Jyoti — Ma'am!

Ze is nu ouder dan 40, met drie kinderen, ik zou nog steeds die armen en voeten kussen alsof het de eerste dag was...

Die BLIK in de ogen, die sneer, het is er allemaal heel erg!

Paye Lagu, mevrouw Ji.

Je hebt geen idee wat voor inspiratie je bent!

Het beste,

Mike Watson

PS - Als je dit verhaal leuk vond, zul je dol zijn op Cuckold Compilations. Daar wordt niet over gepraat, tot de kern van de zaak, woordspeling is heel erg bedoeld! Bekijk het NU.

Door Mike Watson op 19 maart 2022.

Canonieke link

Geëxporteerd vanuit Medium op 6 juli 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: