The difference between truly WANTING IT – and believing you can have it – before you DO.

Perbezaan antara benar-benar MENGINGINKAN IT - dan mempercayai anda…

Sekiranya anda mendalam, mendalam ke dalam femdom - dan mempunyai keinginan yang mendalam seperti semua orang - biasanya tidak ditangani, apatah lagi berpuas hati atau bahkan percubaan yang dibuat pada masa yang sama - maka bahagian WANT tidak akan menjadi masalah.

Tetapi terlalu banyak orang jatuh di sini juga.

Perkara utama adalah untuk mengekalkan keinginan anda GOING kawan saya - tidak cukup untuk menginginkannya beberapa hari, kemudian melupakannya - atau jack off kepada sesuatu, dan memutuskan “Saya tidak mahu”.

Prinsip yang sama berlaku untuk kehidupan, kecergasan - dan ya, memagnetkan apa-apa jenis hasil dalam hidup anda - manifestasi femdom juga.

Terlalu banyak orang jatuh pendek pada langkah kedua juga - BRIDGE antara menginginkan sesuatu yang mendalam, menjaga keinginan akan - dan sampai ke titik di mana anda percaya anda boleh memilikinya - sebelum anda melakukannya.

Anda akan tahu apabila itu berlaku, kawan saya - perasaan yang anda tidak akan dapat goncang yang datang dari jauh ke dalam (walaupun anda cuba dan goncang pada ketika itu, ia tidak akan digoncang!).

Petang ini, saya letih, tetapi saya akan melakukan senaman, tetapi ketika saya sampai di tempat senaman, sesuatu yang benar-benar mengganggu saya biasanya berlaku.

Namun, saya tidak “normal” lagi - bahkan dari setahun yang lalu!

Semakin saya tetap suci, ia memanjang selama bertahun-tahun, manifestasi yang lebih mudah menjadi, tetapi saya melihat - apa?

Wanita menyapu debu dari tempat saya bersenam, yang secara logiknya bercakap di debu India adalah pekerjaan yang sia-sia, ia mengumpulkan pada minit berikutnya, namun, wanita-wanita ini - ketika mereka melakukannya tahun lalu, saya merasa jengkel, meminta mereka bergerak, berhenti sementara dan lain-lain.

Saya masih ingat wanita yang ingin tahu yang diberikan oleh wanita kepala saya dan berkata “mengapa anda tidak pergi ke tempat lain”? (dia tidak bermaksud ia femdom bijaksana, dia tidak pasti mengapa saya mahu tempat ITU - baik, untuk melakukan pull-up!) .

Hari ini?

Saya merasakan apa-apa tetapi tunduk kerana saya melihat kaki berdebu mereka.

Saya berpindah tanpa diberitahu. Dan saya membuat titik untuk melihat semua kaki mereka, mencium jari kaki mereka secara mental, menghantar pemikiran yang positif kepada mereka - mereka merasakannya!

Perubahan seperti itu, saya ingat - seperti wanita pengemis pada hari yang lain melakukan sesuatu yang sebenarnya tidak seharusnya, dia seorang WANITA, jadi saya membiarkannya pergi!

Neraka, jika dia telah menampar saya kerana mengabaikannya, saya mungkin akan mengucapkan terima kasih kepadanya.

Wanita sangat baik, jadi dominan jika anda membiarkan mereka menjadi!

Dan sebahagian daripada kunci untuk mewujudkan wanita di sekeliling saya, dominasi dalam semua bentuk, bentuk dan samarannya adalah bahawa saya percaya saya boleh memilikinya, dan merasakan saya MEMPUNYAI IT - sebelum saya memilikinya!

Matlamat hanya merealisasikan dari peringkat keinginan yang mendalam sebaik sahaja anda PERCAYA anda boleh memilikinya.

Jika anda tidak percaya anda boleh memilikinya, dan anda tidak boleh palsu ini sehingga anda membuatnya - maka anda tidak akan memilikinya sehingga anda melakukannya.

Apabila pelajar sudah siap, guru muncul, apabila tunduk patuh sudah siap, Puan dan Tuan muncul!

Yang mudah, yang benar-benar bersedia, sekarang BAGAIMANA anda sampai ke peringkat itu?

Semasa saya memuat turun video lain yang kami lakukan pada hari ini dalam perniagaan lain - kuncinya adalah ini - untuk FAN keinginan itu, seperti api - dan teruskan.

Ada sebab mereka menggunakan frasa “api keinginan” atau RED HOT DESIRE!

Seperti bara, mereka mesti STOKED SENTIASA.

Dan hanya berfikir tentang jerking off wont melakukannya.

Anda harus benar-benar berfikir, merasakan, menginternalisasi senario tersebut, khayalan itu - melalui pengesahan yang menumbangkannya lebih dalam ke bawah sedar anda setiap kali anda mengesahkan - setiap kali anda berfikir - sehingga setiap kali anda melihat seorang wanita anda menjadi jisim jeli yang tunduk di dalam dan dia MERASAKANNYA!

Tidak, anda tidak akan merasakannya sebelum anda memilikinya! (iaitu perasaan).

Dan pengesahan seperti “Saya menarik femdom kepada saya setiap hari” - TIDAK, ini tidak akan berjaya. Ini adalah kaunter produktif, sama seperti anda boleh mengatakan saya kaya sehingga Babi terbang pulang (yang mungkin? hehe) - tetapi ia tidak akan membuat anda lebih kaya - ia memang mungkin mempunyai kesan sebaliknya.

Kata-kata, perasaan yang berkaitan dengan mereka, dan gambar mental adalah kunci.

Dan buku-buku saya 16 Pengesahan Femdom Sangat Kuat yang akan menarik dominasi kepada ANDA seperti rama-rama ke FLAME - pada AUTO PILOT menunjukkan kepada anda cara yang betul seperti yang dilakukan SEMUA - saya ulangi, semua odes yang saya tulis kepada wanita setakat ini.

SEMUA odes ini sebenarnya semua pengesahan.

Anda perlu mendapatkannya SEMUA, dan belajar SEMUA MEREKA, bukan hanya satu atau dua. Yang mudah. Perkara yang sama untuk kedua-dua buku dalam siri pengesahan, dapatkan KEDUA-DUA. Satu dengan sendirinya wont membawa anda keputusan anda begitu CRAVE. Dan mengingini, seperti kata Hannibal terkenal!

Baca, rasakan, MAHU - internalisasikannya ke titik di mana anda percaya anda memilikinya sebelum anda melakukannya.

Dan memilikinya anda akan.

Dan itulah - ambil nasihat ini jika anda memilih. Secara jujur, tiada kulit dari belakang saya jika anda tidak, lebih banyak untuk menyembah saya. Hehe. Adakah ia pernah cukup?

Jangan sekali-kali!

Paye Lagu, Puan.

Kaki anda, berdebu atau tidak, sangat bagus, begitu juga anda! UNGGUL!

Terbaik

Mike Watson

PS - Banyak lagi yang akan datang mengenai topik ini, tetapi itulah intipati itu. Dapatkan manual di atas sekarang (berhenti menangguhkan yang tidak dapat dielakkan dan mula - MELAKUKAN - SEKARANG!).

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: