The difference between truly WANTING IT – and believing you can have it – before you DO.

Het verschil tussen het echt WILLEN — en geloven…

Als je heel erg geïnteresseerd bent in femdom - en net als iedereen die diepe verlangens hebt - die meestal niet worden aangepakt, laat staan tevreden zijn of zelfs pogingen tegelijkertijd worden ondernomen - dan is het WANT-gedeelte geen probleem.

Maar ook hier schieten veel te veel mensen tekort.

Het belangrijkste is om je verlangen gaande te houden, mijn vriend - het is niet genoeg om het een paar dagen te willen en het dan te vergeten - of je ergens op af te zetten en te beslissen „Ik wil het niet”.

Dezelfde principes zijn van toepassing op het leven, fitness - en ja, het magnetiseren van elk resultaat in je leven - ook voor de femdom-manifestatie.

Veel te veel mensen schieten ook tekort bij de tweede stap - de BRUG tussen iets heel graag willen, het verlangen gaande houden - en op een punt komen waarop je denkt dat je het kunt hebben - voordat je dat doet.

Je zult weten wanneer dat gebeurt, mijn vriend — het is een gevoel dat je niet zult kunnen schudden dat van diep van binnen komt (zelfs als je het op dat moment zou proberen te schudden, het zal niet geschud worden!).

Vanmiddag was ik moe, maar ik wilde toch gaan trainen, maar toen ik op de trainingslocatie aankwam, gebeurde er normaal iets dat me echt irriteerde.

Toch ben ik niet meer „normaal” - zelfs niet van een jaar geleden!

Hoe meer ik kuis blijf, hoe langer het duurt, hoe makkelijker het wordt om te manifesteren, maar ik zag - wat?

Dames die stof wegvegen van waar ik aan het trainen ben, wat logischerwijs gezien zinloos is in het stof van India is een zinloze klus, het verzamelt zich de volgende minuut, maar deze dames - toen ze dat vorig jaar deden, raakte ik geïrriteerd, vroeg ze om te verhuizen, tijdelijk te stoppen, enz.

Ik herinner me nog de nieuwsgierige dame die de hoofddame me gaf en zei „waarom ga je niet ergens anders heen”? (ze meende het niet femdom, ze wist gewoon niet zeker waarom ik DIE plek wilde - nou ja, om pull-ups te doen!) .

Vandaag?

Ik voelde niets dan onderdanigheid toen ik naar hun stoffige voeten keek.

Ik ben verhuisd zonder dat mij werd verteld. En ik maakte er een punt van om naar al hun voeten te kijken, mentaal hun tenen te kussen, hen positieve, onderdanige gedachten te sturen - ze voelden het!

Zo'n verandering herinner ik me - zoals de bedelaar laatst iets deed wat ze echt niet zou moeten doen, maar toch is ze een VROUW, dus ik laat het los!

Verdorie, als ze me had geslagen omdat ik haar negeerde, had ik haar waarschijnlijk bedankt.

Vrouwen zijn zo aardig, zo dominant als je ze met rust laat!

En een deel van de sleutel tot de manifestatie van vrouwen om me heen, dominantie in al haar vormen en gedaanten, is dat ik dacht dat ik het kon hebben en het gevoel had dat ik HET HAD - nog voor ik het had!

Doelen worden pas gerealiseerd vanuit het stadium van diepe verlangens als je GELOOFT dat je ze kunt bereiken.

Als je niet gelooft dat je het kunt hebben, en je kunt dit niet vervalsen totdat je het hebt gemaakt, dan heb je het pas als je het hebt.

Als de student klaar is, verschijnt de leraar, als de onderdanige klaar is, verschijnen Meesteres en Meester!

Zo eenvoudig is het, er echt klaar voor zijn, HOE kom je nu in dat stadium?

Terwijl ik andere video's download die we hier vandaag in de andere branche over hebben gedaan - het belangrijkste is dit - om dat verlangen aan te wakkeren, zoals vlammen - en gaande te houden.

Er is een reden waarom ze de zinnen „flame of desire” of RED HOT DESIRE gebruiken!

Net als sintels moeten ze VOORTDUREND WORDEN AANGESTOKEN.

En alleen maar denken aan aftrekken is niet genoeg.

Je moet die scenario's, die fantasieën letterlijk nadenken, voelen en je eigen maken - via affirmaties die ze dieper in je onderbewustzijn doordringen elke keer dat je bevestigt - elke keer dat je nadenkt - tot elke keer dat je een vrouw ziet je een massa onderdanige gelei van binnen wordt en zij HET VOELT!

Nee, je voelt het niet voordat je het hebt! (d.w.z. het gevoel).

En affirmaties zoals „Ik trek dagelijks femdom naar me toe” - NEE, deze werken niet. Deze werken averechts, net zoals je kunt zeggen dat ik rijk ben totdat de varkens naar huis vliegen (dat kan zelfs? hehe) - maar je wordt er niet rijker van - het zou inderdaad het tegenovergestelde effect kunnen hebben.

Woorden, het gevoel dat ermee gepaard gaat en mentale beelden staan centraal.

En mijn boeken 16 ongelooflijk krachtige femdom-affirmaties die femdom naar JOU zullen lokken zoals motten naar een VLAM - op AUTO PILOT wijzen je de juiste weg, net als ALLES - ik herhaal, alle odes die ik tot nu toe aan vrouwen heb geschreven.

AL deze odes zijn eigenlijk allemaal affirmaties.

Je moet ze ALLEMAAL hebben en ZE ALLEMAAL bestuderen, niet slechts een of twee. Zo eenvoudig is het. Hetzelfde geldt voor beide boeken in de affirmatieserie, koop ze ALLEBEI. Eén op zich levert je niet de resultaten op waar je zo naar hunkert. En begeren, zoals Hannibal beroemd zei!

Lees, voel, WIL HET - internaliseer het tot een punt waarop je denkt dat je het hebt voordat je het hebt.

En je zult het hebben.

En dat is alles - neem dit advies aan als je dat wilt. Eerlijk gezegd, geen vel van mijn rug als je dat niet doet, meer om voor MIJ te aanbidden. Hehe. Is het ooit genoeg?

Nooit!

Paye Lagu, mevrouw.

Je voeten, stoffig of niet, zijn zo mooi, jij ook! SUPERIEUR!

Beste

Mike Watson

PS - Er komt nog veel meer over dit onderwerp, maar dat is de kern. Download nu de bovenstaande handleidingen (stop met het uitstellen van het onvermijdelijke en begin - DOEN - NU!).

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: