Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Fod gnider, massage mens hun SPISER, Jeg forbliver sulten.…

For et stykke tid siden så jeg den voldsomt dominerende og GORGEOUS canadiske pakistanske skuespillerinde Ushna Shah i en „sæbeopera“ fra subkontinentet - den slags fru Priyanka elskede så meget - og det gjorde jeg også ved at trykke på benene, mens hun så, du kan hente så mange kvindelige egenskaber derfra muah - og de har masser af FODmassage i dem!

Normalt kvinder masserer kvinder, som bør og har ændret sig, mandlige af arten UNDERFOOT SOM DET VAR!

Hun er sådan en dronning, at hendes navn skal være perfekt fru Ushna, selvom du ikke er i femdom eller fødder!

Og sådan er hun det, Paye Lagu til hende igen, selv i hendes mindst dominerende avatar, der har en så subtil sexet dominans, som jeg så, Fru kommer hjem fra arbejde, ris og linser klar til hende på en tallerken, hun spiser, eller begynder at, flopper ned i en sofa irriteret efter dagen, en ældre tjenestepige begynder at gnide fødderne, huk obesqiously foran hende. Fru ignorerer hende. Spiser. MIN!

Ligesom pigen var en ting, som hun er - hehe - for fru!

Pludselig brat, hun bliver træt af pigens chitchat, og trækker hendes fod væk, klippet slutter.

Da jeg sad der i dag så træt, at jeg ville have nogen til bogstaveligt talt at fodre mig langsomt - gnid mine skuldre - flick mine brystvorter, pik (sutte) - alt sammen mens du spiser i et langsomt, afslappet tempo som en konge... (som jeg så husker en bestemt Carol kalder mig, hehe)...

... Jeg var bogstaveligt talt udmattet, tanker passerer gennem mit hoved, og en af dem - den første, ja, hvis du er i Pooja Memsahib... JI! - og enhver SAND FEMDOM ELSKER ER - hvis du ikke er det, er du ikke rigtig i ægte femdom - det er SÅ simpelt! - troede var?

Faktisk den tredje tanke. Hehe.

Det var nyrebønner.

Jeg spiste et LÆKKERT måltid med nyrebønner og ris.

Scat elskere, og dem, der har læst bogen ovenfor kender Pooja Ma'am elskede dem, og plukke dem ud af - ikke bare plukke, men stirrer på dem hver morgen - tilbede dem i helligdommen til hendes POO... godt, du ved hvad jeg mener, dybden af ren craven abject hengivenhed man kan droppe til, og være glad der!

Frue!

ÅH MIN!

Hendes POTI! (lort som de siger på hindi, var hellig for mig, altid vil være, alle hende!).

Alligevel - jeg ville så gerne fodre min indiske stuepige, mens hun slappede af.

Ved at trykke på de trætte, men stærke arme, skuldre, ryg, fødder, hoved, det hele igen, da hun gøede kommandoer ud, spiste behageligt, mens jeg fodrede hende, sulten - ja, men jeg ville ikke være ligeglad!

Eller for mænd - den mandlige ækvivalent?

At give ham - som jeg ofte gjorde Master Wang hoved mens spise, hvilket gjorde de normalt lange kinesiske middage endnu længere!

Ofte ville jeg holde ham sæd i min mund, da han spyttede gentagne gange i den og derefter spyttede madrester i min mund, så ville jeg sluge det modbydelige rod, men et kig på hans dejlige diller-hans pikhoved - hans lange PIK - wang - og du ved, hvorfor jeg gjorde det. Disse bolde, altid så PERT - OH MY!

Sandelig, han er min herre og mester...

ABJECT, craven hengivenhed, Jeg kan stadig huske, at damen i Sin City Diaries fniser.

„Ni Xi Huan Nan Ren ma“? Kan du lide mænd?

FRUE!

Du er så sød...!

Og jeg vil så have, at Master Wang ydmyger mig offentligt, som han gør så ofte.

Tilbage snart!

Bedst,

Mike Watson

PS - Sin City Diaries kompilering er en, du ikke vil gå glip af, sammen med Penis Central og Cock Worship for Sissies og Faggots, og Penis Reader! Alt på hørbar snart også - stay TUNED!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: