Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Lábdörzsölés, masszázs közben eszik, éhes maradok. OLYAN SZÉP!

Egy ideje láttam az elragadóan domináns és GORGEOUS kanadai pakisztáni színésznőt, Ushna Shah-t a szubkontinens „szappanoperájában” - amit Priyanka asszony annyira szeretett -, és én is, megnyomva a lábát, ahogy nézte, annyi női tulajdonságot vehet fel onnan muah - és rengeteg lábmasszázs van bennük!

Általában a nők masszírozó nők, ami kell, és megváltozott, hím a faj alatti láb, mint volt!

Olyan királynő, hogy a neve Perfect Madam Ushna legyen, még akkor is, ha nem vagy domina vagy láb!

És így van, Paye Lagu ismét neki, még a legkevésbé domináns avatárjában is, amelynek olyan finom szexi dominanciája van, amit láttam, Asszonyom hazajön a munkából, rizs és lencse készen áll rá egy tányéron, eszik, vagy elkezd, lebukik egy kanapéra irritálva a nap után, egy idősebb szobalány dörzsölni kezdi a lábát, elhízottan guggolva előtte. Asszonyom nem veszi tudomásul. Eszik. AZ ÉN!

Mint a szobalány egy dolog, amit ő - hehe - asszonyom!

Hirtelen hirtelen, belefárad a szobalány csevegésébe, és elhúzza a lábát, a klip véget ér.

Ahogy ma ott ültem, olyan fáradt, azt akartam, hogy valaki szó szerint lassan etessen - dörzsölje a vállamat - pöccintse a mellbimbóimat, a kakasomat (szopni) - mindezt lassú, nyugodt ütemben evés közben, mint egy király... (amire úgy emlékszem, hogy egy bizonyos Carol hívott, hehe)...

... Szó szerint kimerültem, gondolatok haladnak át a fejemben, és egyikük - az első, nos, ha Pooja Memsahib... JI! - és minden igazi FEMDOM LOVER IS - ha nem, akkor nem igazán igazi domina - ez olyan egyszerű! - gondoltam?

Valójában a harmadik gondolat. Hehe.

Vesebab volt.

Finom ételt ettem vesebabból és rizsből.

A scat szerelmesei, és azok, akik elolvasták a fenti könyvet, tudják, hogy Pooja asszonyom szerette ezeket, és kiválasztotta azokat - nem csak szedés, hanem minden reggel bámulja őket - imádja őket a SHRINE-ben a POO-nak... nos, tudod, mire gondolok, a SHEER CRAVEN ABJECT DEVOTION mélységére DROP TO, és boldog lehet ott!

Asszonyom!

JAJ NEKEM!

Az ő POTI! (Szar, ahogy hindi nyelven mondják, szent volt nekem, mindig lesz, az egész!).

Akárhogy is - annyira meg akartam etetni az indiai szobalányomat, amíg ellazult.

Megnyomva azokat a fáradt, mégis erős karokat, a vállakat, a hátat, a lábakat, a fejet, mindezt viszont, amikor parancsokat ugatott, kényelmesen evett, miközben etettem, éhes - igen, de nem érdekelne!

Vagy a férfiak számára - a férfi egyenértékű?

Adtam neki - ahogy gyakran tettem Wang mester fejét evés közben, ami a normálisan hosszú kínai vacsorákat még hosszabbá tette!

Gyakran előfordul, hogy cumot tartottam a számban, ahogy ismételten köpött benne, majd a maradék ételt a számba köpte, aztán lenyeltem az undorító rendetlenséget, de egy pillantás a kedves Dick-a faszfejére - a hosszú kakasára - wang-ra - és tudni fogod, miért tettem. Azok a golyók, mindig olyan PERT - OH MY!

Valóban, ő az én uram és a Mesterem...

ABJECT, sóvárgás odaadás, Még mindig emlékszem, hogy a hölgy a Sin City Diaries-ben kuncogott.

„Ni Xi Huan Nan Ren ma”? Szereted a férfiakat?

ASSZONYOM!

Olyan kedves vagy...!

És azt akarom, hogy Wang mester nyilvánosan megalázzon, ahogy oly gyakran teszi.

Hamarosan visszajövök!

Legjobb,

Mike Watson

PS - A Sin City Diaries összeállítása az egyik, amit nem akar kihagyni, valamint a pénisz központi és kakas istentisztelet Sissies és Faggots, valamint a pénisz olvasó! Minden hallható hamarosan is - maradj TUNED!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: