Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Gosok kaki, urut semasa dia makan, saya tetap lapar.…

Beberapa ketika dahulu, saya melihat pelakon Pakistan Kanada yang sangat dominan dan GORGEOUS Ushna Shah dalam “sinetron” dari benua kecil - jenis yang sangat disukai oleh Cik Priyanka - dan begitu juga saya, menekan kakinya ketika dia menonton, anda boleh mengambil begitu banyak ciri wanita dari sana muah - dan mereka mempunyai banyak urutan FOOT di dalamnya!

Biasanya wanita mengurut wanita, yang sepatutnya dan telah berubah, lelaki spesies UNDERFOOT AS IT WE!

Dia adalah seorang Ratu yang namanya harus Perfect Madam Ushna, walaupun anda tidak menjadi femdom atau kaki!

Oleh itu, Paye Lagu kepadanya lagi, walaupun dalam avatar yang paling dominan yang mempunyai dominasi seksi yang halus yang saya lihat, Puan pulang dari tempat kerja, beras dan lentil siap untuknya di atas pinggan, dia makan, atau mula, menjepit ke sofa jengkel selepas hari itu, seorang pembantu rumah yang lebih tua mula menggosok kakinya, berjongkok di hadapannya. Puan mengabaikannya. Makan. SAYA!

Seperti pembantu rumah adalah PERKARA, yang dia - hehe - untuk Puan!

Tiba-tiba tiba-tiba, dia bosan dengan sembang chit pembantu rumah, dan menarik kakinya, klip itu berakhir.

Seperti yang saya duduk di sana hari ini begitu letih saya mahu seseorang untuk benar-benar memberi makan saya perlahan-lahan - menggosok bahu saya - menjentikkan puting saya, ayam jantan (menghisap) - semua sambil makan pada kadar yang perlahan, santai seperti seorang raja... (yang saya ingat Carol tertentu memanggil saya, hehe)...

... Saya benar-benar letih, pemikiran melalui kepala saya, dan salah seorang daripada mereka - yang pertama, baik, jika anda ke Pooja Memsahib... JI! - dan setiap TRUE FEMDOM LOVER IS - jika anda tidak, anda tidak benar-benar menjadi femdom sebenar - ia adalah BAHAWA mudah! - fikir adalah?

Sebenarnya pemikiran ketiga. Hehe.

Ia adalah kacang buah pinggang.

Saya sedang makan hidangan DELICIOUS kacang buah pinggang dan beras.

Pencinta scat, dan mereka yang telah membaca buku di atas tahu Pooja Ma'am menyukai mereka, dan memilih mereka daripada - bukan hanya memilih, tetapi menatap mereka setiap pagi - menyembah mereka di SHRINE kepada POO beliau... baik, anda tahu apa yang saya maksudkan, DEPTHS OF SHEER CRAVEN ABJECT DEVOTION seseorang boleh DROP TO, dan gembira di sana!

Puan!

OH SAYA!

POTI dia! (najis seperti yang mereka katakan dalam bahasa Hindi, adalah suci kepada saya, sentiasa akan menjadi, semua dia!).

Bagaimanapun - saya sangat mahu memberi makan pembantu rumah India saya semasa dia santai.

Menekan lengan yang letih namun kuat, bahu, punggung, kaki, kepala, semuanya seterusnya ketika dia menyalak perintah, makan dengan selesa semasa saya memberinya makan, lapar - ya, tetapi saya tidak peduli!

Atau, untuk lelaki - setara lelaki?

Memberinya - seperti yang saya sering lakukan Master Wang kepala semasa makan, yang membuat makan malam Cina biasanya panjang lebih lama!

Sering kali, saya akan memegang dia pancutan di mulut saya kerana dia meludah berulang kali di dalamnya, kemudian meludah sisa MAKANAN ke dalam mulut saya, maka saya akan menelan kekacauan menjijikkan, tetapi satu melihat DICK yang indah - dickhead beliau - COCK panjang - wang - dan anda akan tahu mengapa saya lakukan. Bola itu, selalu jadi PERT - OH MY!

Sesungguhnya, dia adalah tuanku dan Guru...

ABJECT, pengabdian craven, saya masih ingat wanita di Sin City Diaries ketawa.

“Ni Xi Huan Nan Ren ma”? Adakah anda suka lelaki?

PUAN!

Awak sangat baik...!

Dan saya SO mahu Master Wang memalukan saya secara terbuka, kerana dia sering melakukannya.

Kembali tidak lama lagi!

Terbaik,

Mike Watson

PS - The Sin City Diaries kompilasi adalah salah satu yang anda TIDAK akan mahu ketinggalan, bersama-sama dengan Zakar Sentral dan Cock Worship untuk Sissies dan Faggots, dan Penis Reader! Semua boleh didengar tidak lama lagi - tinggal TUNED!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: