Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Fërkon këmbë, masazhet ndërsa ajo ha, unë qëndroj i…

Një kohë më parë, unë pashë ravishingly dominante dhe i mrekullueshëm aktorja kanadeze pakistaneze Ushna Shah në një “opera sapun” nga nënkontinenti - lloji Znj Priyanka dashur aq shumë - dhe kështu bëri unë, duke shtypur këmbët e saj si ajo shikuar, ju mund të marr kaq shumë karakteristika femra nga atje muah - dhe ata kanë shumë masazh këmbë në to!

Zakonisht gratë masazh gratë, e cila duhet dhe ka ndryshuar, mashkull i specieve UNDERFOOT AS IT WHEEN!

Ajo është një Mbretëreshë e tillë që emri i saj duhet të jetë Perfect Madam Ushna, edhe nëse nuk jeni në femdom apo këmbë!

Dhe kështu ajo është, Paye Lagu për të përsëri, madje edhe në avatar e saj më pak dominuese e cila ka dominim kaq delikate sexy që pashë, zonja që vjen në shtëpi nga puna, oriz dhe thjerrëzat gati për të në një pjatë, ajo ha, ose fillon të, flops poshtë në një divan inatosur pas ditës, një shërbëtore më të vjetër fillon fërkim këmbët e saj, squatting obezitet para saj. Madam injoron atë. ha. IM!

Ashtu si çupë ishte një gjë, të cilën ajo është - hehe - për Madam!

Papritmas papritmas, ajo lodhet nga biseda e çupës, dhe tërheq këmbën e saj larg, klipja përfundon.

Ndërsa unë isha ulur atje sot aq i lodhur kam kërkuar dikush që fjalë për fjalë të ushqyer mua ngadalë -fshij supet e mia - lëvizje e lehtë nipples e mia, gjeli (thith) - të gjitha duke ngrënë në një ritëm të ngadaltë dhe të qetë si një mbret... (të cilën unë kështu kujtohet një Carol caktuar thirrje mua, hehe)...

... Unë kam qenë fjalë për fjalë i lodhur, mendimet që kalojnë nëpër kokën time, dhe njëri prej tyre - i pari, mirë, nëse jeni në Pooja Memsahib... JI! - dhe çdo LOVER TRUE FEMDOM ËSHTË - në qoftë se ju nuk jeni, ju nuk jeni me të vërtetë në femdom vërtetë - kjo është e thjeshtë! - mendimi ishte?

Në fakt mendimi i tretë. Hehe.

Ishte fasule veshkash.

Unë isha duke ngrënë një vakt DELICIOUS e fasule veshkave dhe oriz.

dashuruar scat, dhe ata që kanë lexuar librin e mësipërme e di Pooja Zonja dashur ata, dhe picking ata nga - jo vetëm picking, por ndezur në to çdo mëngjes - adhuruar ata në shenjtërore për POO saj... mirë, ju e dini se çfarë dua të them, thellësitë e sheer craven përkushtim abject mund të bjerë në, dhe të jenë të lumtur atje!

Zonjë!

OH IM!

Po saj! (mut siç thonë ata në Hindi, ishte i shenjtë për mua, gjithmonë do të jetë, të gjithë e saj!).

Gjithsesi - Unë kështu që të kërkuar për të ushqyer çupë time indiane, ndërsa ajo relaksuar.

Duke shtypur ata të lodhur ende armëve të forta, supet, mbrapa, këmbët, kokën, të gjithë atë nga ana e tij si ajo barked jashtë komandat, duke ngrënë të qetë, ndërsa unë ushqyer atë, i uritur - po, por unë nuk do të kujdesen!

Ose, për burrat - ekuivalenti mashkull?

Duke i dhënë atij - si unë shpesh e bëri Master Wang kokë ndërsa të hahet, e cila e bëri darka normalisht të gjatë kineze edhe më gjatë!

Shpesh herë, unë do të mbajë atë spermë në gojën time si ai pështyu në mënyrë të përsëritur në të, pastaj pështyu ushqim mbetur në gojën time, atëherë unë do të gëlltisë rrëmujë neveritshme, por një vështrim në DICK e tij të bukur - dickhead tij - COCK e tij të gjatë - Wang - dhe ju do të dini pse kam bërë. Këto topa, gjithmonë kështu PERT - OH MY!

Vërtet, ai është zoti im dhe mjeshtër...

ABJECT, përkushtim craven, Unë ende kujtohet lady në Sin City Ditarët giggling.

“Ni Xi Huan Nan Ren ma”? A ju pëlqen burrat?

ZONJË!

Ju jeni aq e bukur...!

Dhe unë SO dua që Master Wang të më poshtërojë publikisht, siç e bën aq shpesh.

Kthehu së shpejti!

Më të mirë,

Mike Watson

PS - Përmbledhja e Sin City Diaries është një që nuk do të dëshironi të humbisni, së bashku me Penis Central dhe Cock Adhurimi për Sissies dhe Faggots, dhe Penis Reader! Të gjitha në audible së shpejti shumë - qëndroni tuned!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: