That all too fragile male ego (and all to be EXPECTED) ..

Dat maar al te kwetsbare mannelijke ego (en alles…

Het steekt zijn lelijke kop weer op, doet dat al te kwetsbare mannelijke ego, en zonder namen te noemen, nou ja, een lieftallige dame die ik online zag - ik zal geen verdere details geven, maar laten we zeggen dat het Twitter-algoritme het verdomd goed doet sinds de laatste tijd verschijnen met berichten van dames genaamd „Jyoti”..

... daarover gesproken zoals ik vandaag schreef?

Dat boek zal ALTIJD zo speciaal voor mij zijn, om tal van redenen, waaronder één ervan is dat het mijn eerste boek is - maar meer dan dat, belangrijkste reden?

Mevrouw Jyoti!

Wie ik om de een of andere reden Priyanka in het boek heb genoemd (nou ja, ik weet de reden. Hehe).

maar misschien had ik het bij Jyoti moeten laten.

Misschien had de oorspronkelijke naam van het boek anders moeten zijn, maar ik „buig” voor het oordeel van mijn toenmalige redacteur, Steve, om het „Serving an Indian Goddess” te houden... hehe

En haar niet de hele tijd mevrouw of Meesteres noemen, wat hij niet zei, en dat doe ik niet, en dat hoef ik ook niet, de sfeer schijnt door.

Hoe dan ook...

Ik heb vanmiddag een zekere dame geretweet die het volgende zei.

„Een glimlach is de goedkoopste manier om je uiterlijk te verbeteren”.

Ze heeft helemaal gelijk, iets over die woorden STRUCK HOME!

Ik denk dat het de blik in haar ogen was (nee, geen fetisj), een soulvolle „weet het allemaal” blik, een blik die DIEP in je ziel kijkt, die bruine ogen dus... DIEP! - een beetje zoals de mijne, denk ik)... dat deed het ook, meer dan de glimlach, hoewel dat heerlijk was!

Nee, ook hier was het niet eenvoudig, het was praktisch, ik kwam thuis, ik heb meteen geretweet met de tekst „meer mensen moeten dit horen”.

(niet mijn exacte woorden, maar dat is de kern, antwoordde ze terug en zei dat ik erg aardig was, maar alsjeblieft om haar foto niet te retweeten)

Wat hey, gezien de toenemende criminaliteit tegen vrouwen op veel plaatsen, en vooral hoe erg het altijd is geweest op het subcontinent (ik vermoed dat dat een belangrijke reden is, samen met de „samenleving” en het zijn zogenaamde zeden dat veel Indiase vondsten voor één nooit hun gezicht posten)... Ik kan het begrijpen.

En ik antwoordde terug en zei: „Ik snap het, er zijn veel gekken!”

Het was een leuk gesprek, ze had veel perfecte dingen, waaronder een opmerking over vliegende kakkerlakken, en hoe dapper we allemaal zijn, totdat we ontdekken dat die verdomde kakkerlak VLEUGELS heeft gekregen. He He. Dat was weer een herinnering die bij me opkwam!

Daarover later meer. (hoewel het in dat huis gebeurde, moet ik me afvragen, huis met vijf verdiepingen, maar de eigenaren vonden het prima dat het letterlijk overspoeld werd en vol zat met kakkerlakken, kraaien en dergelijke - nee, ook niets religieus)...

Hoe dan ook, echte reden waarom ik hierover schrijf?

Is wat ze zei over een kerel die werd verteld (waarschijnlijk op dezelfde uiterst beleefde manier die ze me vertelde) (ik bedoel, het was zo LEUK zoals ze erom vroeg!) om niet te retweeten, werd hij boos, bleef het doen en beweerde dat mevrouw in dat opzicht gekwetst was.

Ugh.

Kerel, en dat heb ik tegen de dame gezegd, jij bent degene die gekwetst is.

Dat al te kwetsbare mannelijke ego doet te gemakkelijk pijn, en het is ook de reden waarom jongens uiteindelijk niet het meisje van hun dromen krijgen, dominant of niet.

Als je het wilt, maar je kunt het niet accepteren, mijn vriend, je bent een idioot, dat is alles wat ik daarover te zeggen heb, helaas zijn er veel te veel mannen.

Wat deze eikel betreft, misschien was hij die dwaze Bozo Schofield die hier gelukkig al een tijdje niet meer gezien is.

Maar hij is hier en zal er altijd zijn. 😂 Echt het meest nutteloze aanhangsel dat hij heeft (als je in dezelfde groep valt, laat het me weten, we zullen je graag, tegen onze vergoeding, BEROEMD maken, hehe).

Echt, ik zou hier ieders exacte woorden plaatsen, maar dat wil ik niet, de dame wil het waarschijnlijk ook niet (hoewel ik vermoed dat als het alleen woorden zonder namen zijn, het haar niets kan schelen, maar toch).

Ik moet de wensen van mevrouw in dat opzicht respecteren, of die van wie dan ook. Hehe.

Hoe dan ook - jongens - beperk je ego is mijn advies...

En dat is dat.

Beste,

Mike Watson

PS - Als er ÉÉN boek is dat je dit (nederigheid) leert, dan is het wel Sissy Central. Echt een magisch boek zoals sommigen al zeiden, pak het NU op.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: