Oiling her feet is so nice!

Jalkojen öljyäminen on niin mukavaa!

Hänen palveleminen on, kokonaisuudessaan!

Mutta hieromalla häntä voiteella tai öljyllä, Valitsisin AINA öljyn.

”Tel Laga!” ”Jaldi!”

... voisi olla postitse kirjoitin täällä samoin, miksi rakastan antaa hänelle OIL hierontaa niin paljon (jos ei mitään muuta, he ovat niin rentouttavia!)

Mutta se on niin mukavaa, katsella hänen rentoutumista on niin mukavaa!

Pohjat- naaraspohjat ovat kaikki niin mukavia! Jokaisella on oma tarinansa kertoa ihailevalle jalkapojalle ja yksinkertaiselle...

... Jokainen ”painetaan” ja hierotaan eri tavalla. Muista, poika, jotkut naiset tarvitsevat SOLE hierotaan enemmän - jos heillä on korkokengät, ehkä kaari... ja jalkojen palloja ei pidä koskaan laiminlyödä!

Mainitsematta, yksinkertaisesti ”puristamalla” jalka ei ole mitä se on kyse. Käytä sormiasi, DIG sisään, lievittää sitä arkuutta, ja tee se tuntikausia, kun rouva rentoutuu tai nukkuu, tekee niin kuin haluaa!

Nyt, Olen nähnyt naisten öljyvän pohjansa kaikkialla myöhään.

Ja eri pohjat, tietysti.

Ja tänään iltapäivällä, nainen ja hänen miehensä, ja vastasyntyneen vauvan - ulkona iltapäivän auringossa, rentoutuneena, nauttien olostaan, ja rouva?

No, yhtäkkiä hän otti pullon aurinkovoidetta, ja alkoi laittaa sen yhdeksi täydellisimmistä pedikyyreistä jalkaparista, jonka olen koskaan nähnyt!

Intialainen nainen, ja jalat olivat oikeudenmukaiset, Rouva ei halunnut mitään aurinkoa heille!

Muistutti minua tietystä Carolista, pitäisin sateenvarjoa eri kulmissa hänelle, kun kävelimme yhdessä niin, että auringon säteitä (kun eri kulmissa) ei osu edes yhden tuuman hänen ihastuttavista kasvoistaan!

Todellinen orjuus, ja kun katsoin sitä pohjaa, se oli muotoiltu eri tavalla, kuninkaallisesti... se oli niin mukavaa!

Muistan sen yhä!

Halusin öljyttyä sitä tuntikausia, kun rouva rentoutui...

Joka tapauksessa, Intialaisen jumalattaren palveleminen sisältää tällaisen asian - ja sitten joitain.

Ja jos sinulla ei ole vielä kirjaa, haluat saada sen... NYT.

Malk, Paye LaGu, olet niin ylimielinen, Rakastan sitä!

Näin päiväni alkoivat rouva Priyankan kanssa!

Tottuminen aamurutiiniin torstai valkeni kirkkaana ja aurinkoisena, heräsin melkein tunti ennen herätyskelloni soimista. Se oli vain 5:40 AM tuolloin, ja ottaen huomioon ”normaalit” olosuhteet, tekisin mitä kukaan muu tekisi tässä tilanteessa, mikä olisi mennä suoraan takaisin sänkyyn, kunnes oli aika herätä - - mutta ”normaalia” ei sovellettu minun tapauksessani.

En ollut enää korkeakouluopiskelija, joka vain haaveili siitä, että sain palvoa hämmästyttävän houkuttelevaa ja luonnollisesti hallitsevaa naista - - Minulla oli todella onni olla tosiasiallisesti tekemässä niin, ja piti toimia vastaavasti.

Kuinka onnekas minulla oli tämä mahdollisuus - - se oli ollut vain pari päivää, mutta olin jo niin syvästi innostunut orjuudestani häntä kohtaan, että jopa hänen jalkansa koskettavat lattiaa kävellessään häiritsivät minua - - eikö hänen pitäisi kävellä ruusun terälehdillä koko päivän, jotta edes pilkku likaa ei voisi maata niitä ihania pohjia?

Vaikka olin onnistunut nukkumaan muutaman tunnin viime yönä, se ei suinkaan ollut ”rauhallinen” unen yö - - pikemminkin, sellainen, johon heitin ja käännyin ajoittain, neiti. Priyanka ja uusi asemani hänen omistautuneena orjana, jatkuvasti alitajuntaan.

Minulla oli myös vaikeuksia tottua siveyslaitteeseen, jota käytin, jotain, joka oli ehdottoman välttämätöntä, koska en vain pystynyt pitämään erektioni hallinnassa pitkään.

Mutta fyysinen epämukavuus syrjään, äärimmäinen kiihtymistila lisää myös alistuvuuteni tasoa, ja jotenkin, hänen luontaisella tietämyksellään miehistä ja heidän aivonsa toiminnasta, minun Ms. oli tajunnut tämän, ja käytti sitä hänen edukseen - ei niin, että ajattelisin vähän!

”Kuinka oikein rouva Priyanka oli ostaa minulle tämä laite ”, ajattelin, muistaen rakkaudella hetkiä, jotka vietin viime yönä kielelläni syvällä hänen kusipäässään, haukkomalla henkeä hänen täydellisten perseiden poskien välillä.

”Hän osaa pitää kukko hänen hallinnassaan, mikä kieltää minulta nautinnon - - mutta antaa minulle nautinnon ja tyydytyksen, jota todella tarvitsen ja saan henkisesti palvomaan häntä ylivoimaisena naisena, toisin kuin nopea orgasmin, joka ei tee mitään minulle pitkällä tähtäimellä ”, minä mietin.

PARAS ja yksi sen ystävällisistä kirjoista Mike Watsonin pilaantuvien orgasmien ylläpitäjistä (käännetty myös espanjaksi ja italiaksi!)

Nämä ajatukset miehittivät mieleni vielä muutaman minuutin, ja nousin yhtäkkiä ylös, mieleni kilpa.

Kuinka voisin tuhlata tällä kertaa vain ajatellessani sitä, mitä olin tähän mennessä tehnyt?? Upea Ms. nukkui mukavasti, ja ohitin tilaisuuden hieroa hänen jalkojaan vielä puoli tuntia ennen kuin hän heräsi?

Valmistuin nopeasti, ja tuli Priyankan huoneeseen kärjen varpaissa, varmista, ettei hän aiheuta melua, ettei hän herää.

Löysin hänet nukkumassa mukavasti selällään, jalat levisivät auki sängylle hänen huvivyöhykkeidensä ollessa täysin näkyvissä - asennossa, jossa sanottiin selvästi ”Minun sänkyni, alueeni”.

Ja ryhti miellytti myös minua - miehet yleensä leviävät sängyllä kuin omistavat sen, vaikka heillä olisi naispuolinen kumppani heidän vieressään, joten miksi naisen ei pitäisi saada tehdä samaa?”

Kun nämä ajatukset kilpailivat mieleni läpi, Polvistuin kunnioittavasti hänen kutsuviin pohjiinsa, alkaa hieroa niitä varovasti, puhaltaa lämmintä ilmaa suustani heille satunnaisesti niin, että hänen jalkansa pysyivät lämpiminä.

Hieroin myös hänen säärensä varovasti, koska se oli alue, johon en ollut kiinnittänyt paljon huomiota - - mutta olin varma, että he tarvitsivat myös hyvän hieronnan. Minun on täytynyt tehdä jotain oikein, kun aistin hänen heräävän ja liikkuvan aina niin vähän,

”Ah, olet siinä”, hän kommentoi unelias, ei vielä täysin hereillä. ”

” Hiero perseeni”, hän käski kääntyessään laiskasti. Indeksoin innokkaasti sängyn sivulle, ja alkoi hieroa kaksoislihalkioita, jotka pistivät houkuttelevasti huovan kannen alapuolelta, hänen täydellinen persehalkeama tuijottaa minua kutsuvasti.

Hieroin pakarat pyöreällä tavalla varmistaen, että alaselän ympärillä olevia lihaksia ei laiminlyöty. Se oli lempeä, rauhoittava hiero, sellainen, joka voi kääntää yhden tai yksinkertaisesti antaa vastaanottajan rentoutua, riippuen mainitun henkilön mielialasta tuolloin.

Hän valitti hyväksyntänsä niin usein, ennen kuin alkaa herätä.

”Kiss my ass, orja”, hän yhtäkkiä käski.

Olen melkein kaatunut itseni yli kiirehtimään tekemään hänen tarjouksensa, suudella hänen pert ass kuin haluaisin elämäni rakkaus. Varmistin suudella myös hänen alaselkäänsä, mikä näytti rentouttavan häntä hyvältä.

”Hanki kielesi sinne”, hän määräsi minut hetken kuluttua. Erotin hänen posket, ja pääsin tehtäväni - tehtävään, jonka minun on myönnettävä, että nautin perusteellisesti.

Hänen perseensä oli vähän haiseva, kuten kuka tahansa voi olla hyvän yön levon jälkeen, mutta olin niin herättänyt, että haju todella käänsi minut vielä enemmän, nivusista peräisin oleva kipu vastasi vain haluani kiinnittää kieleni vielä syvemmälle hänen tuoksuvaan ruusunupuunsa.

VOI MINUN!

Hän oli selvästi herättänyt pisteiden ministeriöideni seurauksena, ja nauttinut siitä jonkin aikaa, vain antaa minulle käskyjä siitä, kuinka nuolla häntä, tai missä tarkalleen suudella häntä.

Varmistin myös, ettet pidä hänen perseensä poskia erillään, kun tutkin hänen tiukkaa kulkua kielelläni, niin että ilo tuntui hänelle vielä luonnollisemmalta. Tämä vaikeutti hengittämistä, kun nenäni päätyi jumiin hänen perseensä poskien väliin, mutta se oli pieni hinta maksettavaksi Ms: n nautinnosta!

”Mmm”, hän valitti kiistanalaisesti, kun yritin saada hengitykseni. Tuntui kuin hengittäisin sisään hänen perseensä kautta, mutta vaikka ajatus saattaa kuulostaa inhottavalta joillekin, se oli minulle valtava käynnistys - - hengitys on energioiden ydin, ja ilman hengittäminen Ms: n yksityisimpien osien kautta oli jälleen yksi merkki täydellisestä rukouksestani ja alistumisestani hänelle!

Oliko minulla tarpeeksi etuoikeus tuoda hänet toiseen orgasmiin, ihmettelin, kun jatkoin hänen huoltoa, käteni hierovat toisinaan hänen alaselkäänsä varovasti.

Ikään kuin hän olisi mielenlukija, neiti. yhtäkkiä kääntyi ympäri, työnsi minut pois, kun hän teki niin.

”Se riittää nyt”, hän sanoi hylkäävästi, heiluttaen jalkansa lattialle, kun ryntäsin laittamaan tossut päälle, ja hän joi syvälle vesipullosta kyljellään.

”Aika aamutehtäviin, narttu”, hän ilmoitti veden viimeistelyn jälkeen. ”Olet tottunut olemaan perseeni pyyhin, etkö olekin?” hän kysyi nauraen.

”Kyllä, rouva”, vastasin, polttamalla nöyryytyksellä ja halulla, entinen tunne selvästi alistuu jälkimmäiselle, kukko tekee tasonsa parhaiten (kuten tavallista) lyödä vankilan läpi, johon se oli koteloitu.

”Joo, luulen, että se on varmaa”, hän mietti, huomaten häkkini erektioni ja nauraen sitten vessaan.

Seurasin häntä, varmista, että wc-istuin oli laskettu. Muistakaa se aina, pojat!

Se oli.

Hän teki liiketoimintansa ja määräsi minut uudelleen sisään.

”Siivoa, orja”, neiti. Käski asettamalla kyynärpäät kylpyhuoneen pesualtaan päälle ja kumartumalla.

Muutin tekemään hänen tarjouksensa, wc-paperi kädessä, kun hän jatkoi puhumista minulle, hänen erotettu persehalkeama tuijotti minua suoraan kasvoihin, kusipää, jonka olin juuri nuolannut, likaantui hänen jäteaineensa kanssa; näky sekä pahoinvoiva että aphrodisiac samanaikaisesti - jos sillä on mitään järkeä.

”Kova” vielä, sitä lukevat (kaverit)?

Hyvät, luultavasti rakastat sitä myös... Hehe (ne femdom, ja useimpien pitäisi olla!).

Ystäväni on jäävuoren huippu.

HANKI kirja nyt.

Todella ensimmäinen, ja yksi parhaistani!

Paras,

Mike Watson

Mike Watson 10. helmikuuta 2022.

Kanoninen linkki

Viedään Mediumilta 6. heinäkuuta 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: