Oiling her feet is so nice!

Umazati joj noge je tako lijepo!

Služiti joj je, u cijelosti!

Ali masirajući je losionom ili uljem, uvijek bih odabrao ulje.

"Tel Laga!" "Jaldi!"

... mogao bi biti post koji sam napisao i ovdje, zašto joj toliko volim davati OIL masaže (ako ništa drugo, tako su opuštajuće!)

Ali tako je lijepo, gledati je kako se opušta je tako lijepo!

Potplati - ženski potplati su svi tako lijepi! Svaki sa svojom pričom ispričati diviti footboy i simp...

... Svatko se "pritisne" i drugačije masira. Zapamtite, dječak, neke dame trebaju SOLE masirati više - ako nose visoke potpetice, možda luk... i loptice stopala nikada ne treba zanemariti!

Da ne spominjem, jednostavno "stiskanje" stopala nije ono o čemu se radi. Koristite prste, DIG u, ublažiti tu bol, i to satima dok gospođa opušta ili spava, radi kako joj se svidi!

Sada, ja sam bio vidio dame podmazivanje svoje potplati posvuda u posljednje vrijeme.

I različite potplate, naravno.

A danas popodne, dama i njezin suprug, i novorođena beba... vani na popodnevnom suncu, opušteni, uživaju, i gospođo?

Pa, odjednom je izvadila bocu losiona za sunčanje i počela ga stavljati na jedno od najsavršenijih pedikura stopala koje sam ikad vidio!

Indijka, a stopala su bila poštena, gospođa nije željela bilo kakvo sunce na njima!

Podsjetio me na određenu Carol, držao bih kišobran pod različitim kutovima za nju dok smo hodali zajedno, tako da sunčeve zrake (kada su pod različitim kutovima) ne bi pogodile ni centimetar njezina lijepog lica!

Pravo ropstvo, i dok sam gledao taj potplat, oblikovan je drugačije, kraljevski... bilo je tako lijepo!

Još se sjećam!

I tako sam ga htjela nauljavati satima dok se gospođa opuštala...

U svakom slučaju, služenje indijanskoj božici uključuje p lenty ovakvih stvari - i onda neke.

A ako još nisi dobio knjigu, poželjet ćeš je dobiti... SADA.

Malk, Paye LaGu, tako si arogantan, volim to!

Evo kako su moji dani započeli s gospođom Priyankom!

Navikavanje na jutarnju rutinu u četvrtak je sinulo vedro i sunčano, dok sam se probudio gotovo sat vremena prije nego što mi je zazvonila budilica. Bilo je to samo 5:40 ujutro u to vrijeme, i s obzirom na "normalne" okolnosti, učinio bih ono što bi itko drugi učinio u ovoj situaciji, a to bi bilo da se vratim ravno u krevet dok ne dođe vrijeme da se probudim - - ali "normalno" se nije primjenjivalo u mom slučaju.

Više nisam bio student koji je samo sanjao o tome da mi je dopušteno obožavati zapanjujuće privlačnu i prirodno dominantnu damu - - zapravo sam imao dovoljno sreće da budem u poziciji da to zapravo radim i morao sam djelovati u skladu s tim.

Koliko sam imao sreće što sam imao priliku — — prošlo je samo nekoliko dana, ali već sam bio toliko duboko uvučen u svoje ropstvo prema njoj da su me čak i noge koje dodiruju pod kad je hodala smeta - ne bi li trebala hodati po ružinim laticama cijeli dan tako da ni trunka prljavštine ne bi mogla podmetnuti te ljupke potplate?

Iako sam sinoć uspjela spavati nekoliko sati, to nikako nije bila "mirna" noć sna - radije, ona u koju sam se povremeno bacala i okretala, gospođa Priyanka i moj novi položaj kao njezin predani rob, stalno na mojoj podsvijesti.

Također sam se borio da se naviknem na uređaj čednosti koji sam nosio, nešto što je bilo apsolutno neophodno jer jednostavno nisam mogao držati erekciju pod kontrolom bilo koje vrijeme.

Ali fizička nelagoda na stranu, ekstremno stanje uzbuđenja također povećava moju razinu pokornosti, i nekako, sa svojim urođenim znanjem o muškarcima i kako njihov mozak funkcionira, moja gospođa je to shvatila, i iskoristila to u svoju korist — nije da sam se ni malo smišljao!

"Koliko mi je gospođa Priyanka ispravno kupila ovaj uređaj", pomislio sam, s ljubavlju prisjećajući se trenutaka koje sam provela sinoć s jezikom duboko u svom šupku, udahnuvši dah između njezinih savršenih magarca.

"Ona zna kako držati moj penis pod svojom kontrolom, čime mi uskraćuje zadovoljstvo - - ali dajući mi zadovoljstvo i zadovoljstvo koje mi zaista treba i mentalno se obožavajući je kao superiorna dama, za razliku od brzog orgazma koji ne čini ništa za mene na duge staze", Mused sam.

BEST i jedan od to je vrsta knjiga o tome kako adminster uništio orgazme Mike Watson (preveden na španjolski i talijanski previše!)

Te su misli zauzele moj um još nekoliko minuta, i odjednom sam ustao, moj um se utrkuje.

Kako bih mogao gubiti ovo vrijeme samo razmišljajući o onome što sam do sada učinio?? Moja prekrasna gospođa je udobno spavala, a ja sam propustila priliku da joj masiram stopala dodatnih pola sata prije nego što se probudila?

Brzo sam se pripremio i ušao u Priyankinu sobu na vrhovima prstiju, pazeći da ne stvaram buku da se ne probudi.

Našao sam je kako udobno spava na leđima, noge raširene širom otvorene na krevetu sa zonama zadovoljstva u punom pogledu - položaj koji je jasno rekao "Moj krevet, moje područje".

I držanje mi se svidjelo - muškarci se obično šire po krevetu kao da ga posjeduju čak i kad imaju ženskog partnera pored sebe, pa zašto žena ne bi trebala učiniti isto?"

Dok su mi te misli trčale kroz um, s poštovanjem sam kleknuo pred njenim pozivajućim potplatima, počevši ih nježno masirati, povremeno pušeći topli zrak iz usta na njih, tako da su joj noge ostale tople.

Lagano sam joj masirao potkoljenice, budući da je to područje na koje nisam obraćao mnogo pažnje - - ali bio sam siguran da im treba dobro trljati. Mora da sam učinio nešto kako treba, jer sam je osjetio da se budi i kreće tako malo,

"Ah, ti si na tome", komentirala je pospano, još nije potpuno budna. "

"Trljaj mi guzicu", uputila je, dok se lijeno okreće. S nestrpljenjem sam se prevukao na stranu kreveta i počeo trljati blizanačke globuse mesa koje su privlačno izbacile ispod pokrivača pokrivača, njezina savršena pukotina guzice zurila je u mene pozivno.

Kružno sam masirao stražnjicu, pazeći da mišići oko donjeg dijela leđa nisu zanemareni. Bilo je to nježno, umirujuće trljanje, vrsta koja se može pretvoriti ili jednostavno dopustiti primatelju da se opusti, ovisno o raspoloženju navedene osobe u to vrijeme.

Svako toliko je stlakala, prije nego što se počela buditi.

"Poljubi me u guzicu, rob", iznenada je naredila.

Skoro sam pao preko sebe žureći njenu nadmetanje, ljubiti je kao što bih ljubav svog života. Pobrinuo sam se da je poljubim i donji dio leđa, što joj se činilo da je malo opušta.

"Uvuci jezik unutra", naredila mi je nakon nekog vremena. Razdvojio sam joj obraze i spustio se na svoj zadatak - zadatak koji moram priznati da sam temeljito uživao.

Guzica joj je bila pomalo smrdljiva, kao što bi itko mogao biti nakon dobrog noćnog odmora, ali bio sam toliko uzbuđen da me miris zapravo još više uključio, bol koja proizlazi iz mojih prepona podudara se samo s mojom željom da jezik zabijem još dublje u njezin mirisni pupoljak ruže.

OH, MOJ!

Očito je bila uzbuđena kao rezultat mojih doting ministracija, i uživala je neko vrijeme, samo mi je izdavala naredbe o tome kako je lizati, ili gdje je točno poljubiti.

Također sam se pobrinuo da joj ne razdvajam obraze dok sam jezikom istraživao njezin uski prolaz, tako da joj se zadovoljstvo osjećalo još prirodnije. Zbog toga mi je bilo teško disati, jer mi je nos završio između guzica, ali to je bila mala cijena za plaćanje zadovoljstva gospođice!

"Mmm", ona je zastenjala, dok sam se borio da uhvatim dah. Osjećao sam se kao da udišem kroz njezinu guzicu, ali iako bi pomisao nekima mogla zvučati odvratno, za mene je to bio ogroman zaokret — — dah je suština nečijih energija, a disanje zraka kroz najprivatnije dijelove moje gospođe bilo je još jedan znak moje potpune molitve i pokornosti njoj!

Hoću li biti dovoljno privilegiran da je dovedem do drugog orgazma, pitao sam se, dok sam je nastavio servisirati, moje ruke povremeno nježno masiraju donji dio leđa.

Kao da je čitala misli, gđa se iznenada okrenula i odgurnula me dok je to činila.

"To je za sada dovoljno", rekla je odbačeno, zamahnuvši nogama na pod, dok sam požurio da joj stavim papuče, a ona je duboko pila iz boce vode uz bok.

"Vrijeme je za jutarnje dužnosti, kuja", najavila je nakon završetka vode. "Navikao si se da budeš moj brisač, zar ne?" Pitala je, smijući se.

"Da, gospođo", odgovorio sam, gorući ponižavanjem i željom, bivša emocija jasno podređena potonjem, moj penis radi na svojoj razini najbolje (kao i obično) da se probija kroz zatvor u kojem je bio zatvoren.

"Da, mislim da je to sigurno", razmišljala je, primijetila je moju kaveznu erekciju, a zatim se smijala, dok je krenula u kupaonicu.

Slijedio sam je, pazeći kako bi bili sigurni da je WC sjedalo spušteno. Uvijek zapamtite to, momci!

Bilo je.

Ona je obavila svoj posao, a onda mi je naredila da uđem.

"Očistite, rob", naredila je gospođa dok je stavila laktove na umivaonik u kupaonici i savijala se.

Preselio sam se da radim njenu ponudu, toaletni papir u ruci, dok je nastavila da razgovara sa mnom, njena razdvojena magarca koja me je zurila ravno u lice, šupak kojeg sam upravo lizao zaprljao je svojom otpadnom materijom; prizor i mučan i afrodizijak u isto vrijeme - ako to ima ikakvog smisla.

"Teško" još, oni koji ga čitaju (dečki)?

Dame, vjerojatno ga volite... Hehe (oni koji se bave femdom, a većina bi trebala biti!).

I to, moj prijatelj je vrh ledenog brijega.

Nabavite knjigu odmah.

Zaista moj prvi, i jedan od mojih najboljih!

Najbolje,

Mike Watson

Mike Watson 10. veljače 2022.

Kanonska veza

Izvozi iz Medium 6. srpnja 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: