Oiling her feet is so nice!

Olajozni a lábát olyan szép!

Szolgálni őt, teljes egészében!

De testápolóval vagy olajjal masszírozva MINDIG olajat választanék.

„Tel Laga!” „Jaldi!”

... lehet az a hozzászólás, amelyet itt is írtam, hogy miért szeretem annyira OIL masszázsokat adni neki (ha semmi más, annyira pihentetőek!)

De ez olyan szép, nézni, ahogy ellazul, olyan szép!

Talp- a női talp is olyan szép! Mindegyiknek megvan a saját története, hogy elmondja a csodáló footboynak és simp...

... Mindegyiket másképp kell „megnyomni” és masszírozni. Emlékezik, fiú, néhány hölgynek szüksége van a SOLE masszírozására - ha magas sarkú cipőt viselnek, talán az ívet... és a lábgolyókat soha nem szabad elhanyagolni!

Nem is említve, egyszerűen a láb „összenyomása” nem az, amiről szól. Használd az ujjaidat, beásni, enyhíteni ezt a fájdalmat, és órákig csináld, amíg asszonyom ellazul vagy alszik, úgy csinál, ahogy tetszik!

Most, Későn láttam, hogy a hölgyek mindenütt olajozzák a talpukat.

És természetesen különböző talppal.

És ma délután, egy hölgy és a férje, és egy újszülött... kint a délutáni napsütésben, nyugodt, jól érzik magukat, és asszonyom?

Jól, hirtelen elővett egy üveg barnító krémet, és elkezdte az egyik legtökéletesebben pedikűrt tenni, amit valaha láttam!

Egy indiai hölgy, és a lábak tisztességesek voltak, Asszonyom nem akart MINDEN napot rajtuk!

Emlékeztetett egy bizonyos Carolra, az esernyőt különböző szögekben tartanám neki, amikor együtt sétáltunk, hogy a nap sugarai (amikor különböző szögben) ne érjenek el még egy centiméternyi szép arcán sem!

Valódi szolgaság, és ahogy arra a talpra néztem, másképp alakult, regally... annyira szép volt!

Még mindig emlékszem rá!

És annyira szerettem volna órákig olajozni, ahogy Madam ellazult...

Egyébként is, Az indiai istennő szolgálata rengeteg ilyen dolgot tartalmaz - majd néhányat.

És ha még nem kapta meg a könyvet, meg akarja szerezni... MOST.

Malk, Paye LaGu, olyan arrogáns vagy, imádom!

Így kezdődtek napjaim Priyanka asszonnyal!

A reggeli rutin megszokása csütörtökön fényes és napos volt, majdnem egy órával az ébresztőóra csengése előtt ébredtem fel. Csak 5:40 volt akkoriban, és „normális” körülmények között azt tenném, amit bárki más tenne ebben a helyzetben, ami az lenne, ha egyenesen visszamegyek az ágyba, amíg el nem jött az ideje, hogy felébredjek -, de a „normális” nem vonatkozott az én esetemre.

Már nem voltam főiskolai hallgató, csak arról álmodoztam, hogy megengedik, hogy imádjanak egy lenyűgözően vonzó és természetesen domináns hölgyet - - valójában elég szerencsés voltam, hogy abban a helyzetben voltam, hogy valóban ezt tegyem., és ennek megfelelően kellett cselekednie.

Milyen szerencsés voltam, hogy megkaptam ezt a lehetőséget - - csak pár nap telt el, de már annyira mélyen belemerültem a szolgámba, hogy még a lábát is megérintette a padlót, amikor sétált, zavart engem - - ha nem kellene egész nap rózsaszirmokon sétálnia, hogy még egy szennyeződésfolt sem talajozhatja meg ezeket a kedves talpakat?

Bár tegnap este néhány órát sikerült aludnom, korántsem volt „pihentető” éjszakai alvás - inkább, olyat, ahol szakaszosan dobáltam és fordultam, Kisasszony. Priyanka és az új pozícióm, mint odaadó rabszolga, állandóan a tudatalattimon.

Arra is küzdöttem, hogy megszokjam a viselt tisztasági eszközt, ami abszolút elengedhetetlen volt, mivel egyszerűen nem tudtam tartani az erekcióimat bármilyen hosszú ideig.

De a fizikai kényelmetlenséget félretéve, az izgalom szélsőséges állapota szintén növeli az alázatosságom szintjét, és valahogy, veleszületett ismereteivel a férfiakról és az agyuk működéséről, az én asszonnyal. kitalálta ezt, és előnyére használta - nem mintha egy kicsit gondolkodtam volna!

„Mennyire helyes Ms. Priyanka megvette nekem ezt az eszközt”, azt gondoltam, szeretettel emlékeztetve azokra a pillanatokra, amelyeket tegnap este töltöttem a nyelvemmel mélyen a seggfejében, lélegzetet kapva az övé tökéletes szamár arca között.

„Tudja, hogyan kell tartani a kakasomat az ő ellenőrzése alatt, így megtagadva tőlem az örömöt - de megadva azt az örömöt és elégedettséget, amire valóban szükségem van, és mentálisan megszerzem, ha felsőbbrendű hölgyként imádom őt, szemben a gyors orgazmussal, amely hosszú távon semmit sem tesz értem” - magyarázkodtam.

A LEGJOBB és az egyik kedves könyv arról, hogyan kell adminisztrálni a tönkrement orgazmusokat Mike Watson (spanyolra és olaszra is lefordítva!)

Ezek a gondolatok még néhány percig elfoglalták az elmémet, és hirtelen felkeltem, az elmém versenyez.

Hogyan pazarolhatnám ezt az időt pusztán arra, hogy arra gondoljak, amit eddig tettem?? Gyönyörű Ms.. kényelmesen aludt, és elhagytam a lehetőséget, hogy további fél órán keresztül masszírozzam a lábát, mielőtt felébredt?

Gyorsan felkészültem, és lábujjhegyen lépett be Priyanka szobájába, ügyelve arra, hogy ne zajt keltsen, nehogy felébredjen.

Megtaláltam, hogy kényelmesen alszik a hátán, a lábak tágra nyíltak az ágyon, örömzónáival teljes nézetben - ez a helyzet egyértelműen azt mondta: „Az ágyam, az én területem”.

És a testtartás is tetszett nekem - a férfiak általában úgy terjeszkednek az ágyon, mintha birtokolnák, még akkor is, ha mellettük van egy női partner, akkor miért ne tenné ugyanezt egy nőnek?

Ahogy ezek a gondolatok végigfutottak a fejemben, Tisztelettel letérdeltem a hívogató talpára, finoman masszírozni kezdi őket, alkalmanként meleg levegőt fúj ki a számból, hogy a lába meleg maradjon.

Finoman masszíroztam a lábszárát is, mivel ez egy olyan terület volt, amelyre nem nagyon figyeltem -, de biztos voltam benne, hogy nekik is jó dörzsölésre van szükségük. Valamit biztosan jól csináltam, ahogy éreztem, hogy felébred és mozog,

„Ah, te rajta vagy” - kommentálta álmosan, még nem teljesen ébren. ”

„Dörzsölje meg a fenekem” - utasította, miközben lustán megfordult. Lelkesen másztam át az ágy oldalára, és elkezdte dörzsölni az ikergömböket, amelyek csábítóan kiböktek a takaró takarója alól, tökéletes seggrepedése hívogatóan bámult rám.

Körkörös módon masszíroztam a feneket, ügyelve arra, hogy az alsó hát körüli izmokat ne hagyják figyelmen kívül. Szelíd volt, nyugtató dörzsölés, az a fajta, amely megfordíthatja az egyiket, vagy egyszerűen lehetővé teszi a címzett pihenését, az adott személy akkori hangulatától függően.

Olyan gyakran felnyögte jóváhagyását, mielőtt felébredne.

„Csókold meg a fenekemet, rabszolga”, hirtelen parancsolta.

Majdnem elestem magam, és rohantam megtenni a licitálást, megcsókolta a seggét, ahogy életem szerelmét szeretném. Gondoskodtam arról, hogy megcsókoljam a hát alsó részét is, ami úgy tűnt, hogy egy kicsit ellazítja.

„Vedd be a nyelved” - parancsolta nekem egy idő után. Elválasztottam az arcát, és eljutottam a feladatomhoz - ezt a feladatot be kell vallanom, hogy alaposan élveztem.

A feneke kissé büdös volt, mint bárki lehet egy jó éjszakai pihenés után, de annyira felkeltem, hogy a szag valójában még jobban bekapcsolt, az ágyékomból származó fájdalom csak azzal a vágyammal egyezett meg, hogy még mélyebbre dugjam a nyelvemet az illatos rózsabimbójába.

JAJ NEKEM!

Nyilvánvalóan felkeltette a pöttyös szolgálataim eredményeként, és egy ideig élvezte, csak parancsokat adott ki nekem, hogyan nyaljam meg, vagy hol kell pontosan megcsókolni.

Arra is ügyeltem, hogy ne tartsam szét a fenekét, miközben a nyelvemmel felfedeztem szoros átjárását, hogy az öröm még természetesebbnek érezte magát számára. Ez megnehezítette a lélegzést, ahogy az orrom végül beragadt a seggébe, de ez egy kis ár volt, amelyet Ms örömére kellett fizetni!

„Mmm” - nyögött elégedetten, miközben küzdöttem, hogy elkapjam a lélegzetem. Olyan érzés volt, mintha a seggén keresztül lélegeznék be, de bár a gondolat egyesek számára undorítónak tűnhet, óriási bekapcsolás volt számomra - - a lélegzet az energiák lényege, és a levegő belélegzése Ms legszemélyesebb részein keresztül újabb jele volt annak, hogy teljes könyörgésem és alárendeltségem volt neki!

Elég kiváltságos leszek-e ahhoz, hogy újabb orgazmushoz jussak?, csodálkoztam, ahogy tovább szolgáltam, a kezem alkalmanként gyengéden masszírozza a hát alsó részét.

Mintha gondolatolvasó lenne, Kisasszony. Hirtelen megfordult, eltaszított engem, ahogy tette.

„Ez egyelőre elég” - mondta elutasítóan, a lábát a padlóra lendítette, miközben rohantam, hogy felvegyem a papucsát, és mélyen ivott az oldalán lévő üveg vízből.

„Ideje a reggeli feladataidnak, szuka” - jelentette be a víz befejezése után. „Kezdesz hozzászokni, hogy az ablaktörlőm vagy, ugye?” kérdezte, nevetve.

„Igen, asszonyom”, válaszoltam, megaláztatással és vágyakozással égve, az előbbi érzelem egyértelműen alárendelt az utóbbinak, a kakasom a legjobban teljesíti a szintjét (mint általában), hogy a börtönön keresztül dobjon be.

„Igen, azt hiszem, ez biztos” - tűnődött, észrevette a ketrecbe helyezett erekciómat, majd nevetve, miközben a fürdőszobába tartott.

Követtem őt, ügyelve arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a WC-ülőke leereszkedett. Mindig emlékezzetek erre, fiúk!

Ez volt.

Megcsinálta a dolgát, majd újra elrendelte.

„Tisztítsd meg, rabszolga”, Kisasszony parancsolta, miközben könyökét a fürdőszoba mosogatójára helyezte és lehajolt.

Elköltöztem, hogy megtegyem a licitálást, WC-papír a kezében, miközben továbbra is beszélt velem, szétválasztott szamár repedése közvetlenül az arcomba bámult, a seggfej, akit éppen nyaltam, szennyezett a hulladékával; a látvány egyszerre émelyítő és afrodiziákum - ha ennek van értelme.

„Kemény” még, azok, akik olvassák (a srácok)?

Hölgyeim, valószínűleg szereted is... Hehe (azok a domina, és a legtöbbnek kell lennie!).

És ez, a barátom a jéghegy csúcsa.

Szerezd meg a könyvet most.

Valóban az első, és az egyik legjobb!

Legjobb,

Mike Watson

Mike Watson írta 2022. február 10-én.

Kanonikus kapcsolat

Exportált a Medium-ból 2022. július 6-án.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: