Oiling her feet is so nice!

Oiling picioarele ei este atât de frumos!

Servirea ei este, în întregime!

Dar masând-o cu loțiune sau ulei, aș alege ÎNTOTDEAUNA ulei.

„Tel Laga!” „Jaldi!”

... ar putea fi și postul pe care l-am scris aici, de ce îmi place să-i dau atât de mult masaje cu ulei (dacă nu altceva, sunt atât de relaxanți!)

Dar este atât de frumos, vizionarea ei relaxarea este atât de frumos!

Talpi- tălpi de sex feminin sunt toate atât de frumos prea! Fiecare cu propria lor poveste să-i spună fotbalului admirabil și simp...

... Fiecare să fie „apăsat” și masat diferit. Amintiți-vă, băiete, unele doamne au nevoie de SOLE masat mai mult - dacă poartă tocuri înalte, poate arcul... și bilele picioarelor nu trebuie neglijate niciodată!

Ca să nu mai vorbim, pur și simplu „stoarcerea” piciorului nu este ceea ce este vorba. Folosiți-vă degetele, DIG, ușurați durerea și faceți-o ore întregi în timp ce doamna se relaxează sau doarme, făcând cum îi place!

Acum, am văzut doamne care își ungeau tălpile peste tot, de târziu.

Și tălpi diferite, desigur.

Și în această după-amiază, o doamnă și soțul ei, și copilul nou-născut... în soare după-amiază, relaxat, se bucură de ei înșiși, și doamnă?

Ei bine, dintr-o dată a scos o sticlă de loțiune de bronz și a început să o pună una dintre cele mai perfect pedicurate pereche de picioare pe care le-am văzut vreodată!

O doamnă indiană, iar picioarele erau corecte, doamna nu a vrut ORICE soare pe ele!

Mi-a amintit de un anumit Carol, aș ține umbrela în unghiuri diferite pentru ea, în timp ce mergeam împreună, astfel încât razele soarelui (când sunt în unghiuri diferite) să nu lovească nici măcar un centimetru din fața ei minunată!

Adevărata servitute și, în timp ce mă uitam la acea talpă, a fost modelată diferit, regal... a fost atât de frumos!

Încă îmi amintesc!

Și am vrut să-l ulei de ore în șir ca doamna relaxat...

Oricum, Servirea unei Zeițe Indiene include p lenty de acest gen de lucruri - și apoi unele.

Și dacă nu ai cartea încă, vei dori să o obții... ACUM.

Malk, Paye LaGu, ești atât de arogant, îmi place!

Iată cum au început zilele mele cu doamna Priyanka!

Obișnuindu-mă cu rutina de dimineață joi a răsărit luminos și însorit, cu mine trezindu-mă cu aproape o oră înainte ca ceasul meu să sune. Era doar 5:40 A.M. la acea vreme și având în vedere circumstanțele „normale”, aș face ceea ce ar face oricine altcineva în această situație, care ar fi să mă întorc direct în pat până când era timpul să mă trezesc - - dar „normal” nu se aplica în cazul meu.

Nu mai eram student la facultate doar că visez să mi se permită să mă închin unei doamne incredibil de atrăgătoare și dominante în mod natural - am fost de fapt destul de norocoasă să fiu în poziția de a face acest lucru și a trebuit să acționez în consecință.

Cât de norocoasă a fost să am această ocazie - - au trecut doar câteva zile, dar eram deja atât de profund înrădăcinată de servitute față de ea încât chiar și picioarele ei atingând podeaua când mergea m-a deranjat - nu ar trebui să meargă pe petale de trandafir toată ziua, astfel încât nici măcar o specie de murdărie să nu poată smulge acele tălpi minunate?

Deși reușisem să dorm câteva ore aseară, nu era deloc o noapte de somn „odihnitoare” - mai degrabă, una în care m-am aruncat și m-am întors intermitent, doamna Priyanka și noua mea poziție de sclav devotat, constant în mintea mea subconștientă.

De asemenea, mă luptam să mă obișnuiesc cu dispozitivul de castitate pe care îl purtam, ceva esențial absolut, deoarece nu puteam să-mi țin erecțiile sub control pentru orice perioadă de timp.

Dar disconfortul fizic deoparte, o stare extremă de excitare crește și nivelul meu de supunere și, cumva, cu cunoștințele ei înnăscute despre bărbați și cum funcționează creierul lor, doamna mea și-a dat seama de asta și a folosit-o în avantajul ei - nu că m-am gândit un pic!

„Cât de corect a fost doamna Priyanka să-mi cumpere acest dispozitiv”, m-am gândit, amintindu-mi cu dragoste momentele pe care le-am petrecut aseară cu limba adânc în fundul ei, gâfâind pentru a respira între obrajii perfecți ai ei.

„Știe cum să-mi țină cocoșul sub controlul ei, negându-mi astfel plăcerea - dar oferindu-mi plăcerea și satisfacția de care am cu adevărat nevoie și de a obține mental prin închinarea ei ca o doamnă superioară, spre deosebire de un orgasm rapid care nu face nimic pentru mine pe termen lung”, am mused.

CEL MAI BUN și una dintre ele carte bună despre cum să adminster orgasme ruinate de Mike Watson (tradus în spaniolă și italiană prea!)

Aceste gânduri mi-au ocupat mintea încă câteva minute și m-am ridicat brusc, mintea mea alergând.

Cum aș putea pierde acest timp doar gândindu-mă la ceea ce făcusem până acum?? Superba mea doamnă dormea confortabil și treceam ocazia să-i masez picioarele pentru o jumătate de oră în plus înainte să se trezească?

M-am pregătit repede și am intrat în camera lui Priyanka pe degetele de la picioare, asigurându-mă că nu fac niciun zgomot ca să nu se trezească.

Am găsit-o dormind confortabil pe spate, picioarele larg deschise pe pat, cu zonele ei de plăcere la vedere - o poziție care spunea clar „Patul meu, zona mea”.

Și postura m-a mulțumit și eu - bărbații se întind de obicei pe pat așa cum o dețin chiar și atunci când au un partener de sex feminin lângă ei, așa că de ce ar trebui o femeie să nu ajungă să facă același lucru?”

Pe măsură ce aceste gânduri îmi curgeau prin minte, am îngenuncheat cu reverență la tălpile ei primitoare, începând să le masez ușor, suflând aer cald din gură pe ele ocazional, astfel încât picioarele ei să rămână calde.

I-am masat ușor gambe, de asemenea, din moment ce a fost o zonă nu am acordat prea multă atenție - - dar am fost sigur că au nevoie de o frecare bună în jos, de asemenea. Probabil că am făcut ceva bine, așa cum am simțit-o trezirea și mișcarea vreodată atât de ușor,

„Ah, ești la asta”, a comentat ea somnoros, nu era pe deplin treaz încă. ”

„Frecați-mi fundul”, a instruit ea, în timp ce se întoarce leneș. M-am târât cu nerăbdare în partea laterală a patului și am început să frec globurile gemene de carne care se scoțeau în mod uimitor de sub capacul păturii, fisura ei perfectă de fund uitându-se la mine primitor.

Am masat fesele într-o manieră circulară, asigurându-mă că mușchii din jurul spatelui inferior nu au fost neglijați. A fost o frecare blândă, liniștitoare, genul care poate transforma una sau pur și simplu permite destinatarului să se relaxeze, în funcție de starea de spirit a persoanei respective la momentul respectiv.

Ea a gemut aprobarea ei de fiecare dată, înainte de a începe să se trezească.

„Sărută-mi fundul, sclav”, a poruncit brusc.

Aproape că am căzut peste mine grăbindu-mă să-i fac licitarea, sărutându-și fundul pert așa cum aș vrea dragostea vieții mele. M-am asigurat să-i sărut și spatele inferior, care părea să o relaxeze puțin.

„Ia limba acolo”, mi-a ordonat după un timp. Mi-am despărțit obrajii și m-am apucat de sarcina mea - o sarcină pe care trebuie să recunosc că mi-a plăcut bine.

Fundul ei era un pic mirositor, așa cum ar putea fi oricine după o noapte bună de odihnă, dar am fost atât de excitat încât mirosul m-a aprins și mai mult, durerea emanată de inghinala mea se potrivea doar de dorința mea de a-mi lipi limba și mai adânc în trandafirul ei parfumat.

OH MEA!

Ea a fost în mod clar trezită ca urmare a slujirilor mele îndrăgite și s-a bucurat de ea pentru o vreme, emitându-mi doar comenzi despre cum să o lingă sau exact unde să o sărut.

De asemenea, m-am asigurat să nu-i țin obrajii fundului în timp ce îi exploram pasajul strâns cu limba, astfel încât plăcerea să se simtă și mai naturală pentru ea. Acest lucru mi-a făcut greu să respir, deoarece nasul meu a ajuns blocat între obrajii fundului, dar acesta a fost un preț mic de plătit pentru plăcerea doamnei!

„Mmm”, a gemut content, în timp ce m-am străduit să-mi prind respirația. Mă simțeam ca și cum aș respira prin fundul ei, dar în timp ce gândul ar putea suna dezgustător pentru unii, a fost o întoarcere uriașă pentru mine - respirația este esența energiilor cuiva și respirația în aer prin cele mai private părți ale doamnei mele era încă un semn al rugăciunii mele complete și supunerea față de ea!

Aveam să fiu suficient de privilegiat să o aduc la un alt orgasm, m-am întrebat, în timp ce continuam să o întrețin, mâinile îmi masând ocazional spatele ușor.

Ca și cum ar fi un cititor de minte, doamna s-a întors brusc, împingându-mă așa cum a făcut-o.

„Asta e de ajuns deocamdată”, a spus ea respingător, învârtindu-și picioarele pe podea, în timp ce m-am grăbit să-i pun papucii și a băut adânc din sticla de apă de lângă ea.

„Timpul pentru îndatoririle de dimineață, târfă”, a anunțat ea după terminarea apei. „Te obișnuiești să fii ștergătorul meu de fund, nu-i așa?” întrebă ea, râzând.

„Da, Ma'am”, am răspuns, arzând cu umilință și dorință, fosta emoție în mod clar subordonată acestuia din urmă, cocoșul meu face cel mai bine nivelul său (ca de obicei) pentru a lira prin închisoarea în care a fost învelită.

„Da, cred că asta e sigur”, muse ea, observând erecția mea în cușcă și apoi râzând, în timp ce se îndrepta spre baie.

Am urmat-o, atent să mă asigur că scaunul de toaletă a fost coborât. Întotdeauna amintiți-vă asta, băieți!

A fost.

Ea a făcut afacerea ei, apoi mi-a ordonat din nou.

„Curățați, sclavă”, a poruncit doamna în timp ce își așeza coatele pe chiuveta băii și se aplecă.

M-am mutat să-i fac licitarea, hârtie igienică în mână, în timp ce ea a continuat să vorbească cu mine, crăpătura fundului despărțit privindu-mă chiar în față, tâmpitul pe care tocmai l-am lins murdar cu deșeurile ei; vederea atât greață, cât și un afrodisiac în același timp - dacă asta are sens.

„Greu” încă, cei care o citesc (băieții)?

Doamnelor, probabil că îl iubești și tu... Hehe (cei în femdom, și majoritatea ar trebui să fie!).

Și asta, prietenul meu este vârful aisbergului.

OBȚINĂ cartea acum.

Cu adevărat primul meu, și unul dintre cele mai bune mele!

Cel mai bun,

Mike Watson

De Mike Watson februarie 10, 2022.

Legătură canonică

Exportat din mediu pe 6 iulie 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: