That night, when Jyoti Maam summoned me…

În acea noapte, când Jyoti Maam m-a chemat...

Atât de arogant, atât de regal!

„Twas 2 dimineața, cred, a adormit repede. Acelea au fost zilele în care am avut telefoane fixe și roboți telefonici, dar cu siguranță nu „pe smartphone-uri silențioase”, și ca telefonul trilled, și am stat acolo, pe jumătate adormit, robotul meu telefonic a preluat!

Somnoros m-am întrebat cine ar putea fi, apoi am auzit clar mesajul.

Era Jyoti - sau Priyanka - în funcție de modul în care te uiți la el!

Doamna mi-a trimis următorul mesaj într-o manieră homosexuală, pe jumătate beat (deși era destul de sobră în același timp).

„M-am întors, Mike!” (Nici nu știam că a ieșit!!)

„Am fost în afara clubbing, și am fost dans cu o mulțime de oameni!” a venit mesajul giggly, urmat de o notă pupa despre „dormi!” (desigur, am fost, a fost mai mult de 2 dimineața dimineața, dar ea este doamna mea!).

„Haide!”

Nu a spus „băiat”, dar a închis brusc.

Deși eram epuizată și ultimul lucru pe care am simțit-o ca făcând traseul lung de la cămine până la locul ei, mi-am aruncat hainele pline de „emoție” - sau mentalitate supusă, ar trebui să spun.

Dacă doamna sună, mai bine plec, în ciuda faptului că a întârziat noaptea sau dimineața devreme, chiar dacă nu îmi poruncește explicit să „vin”!

Când am ajuns acolo, am bătut ușor.

Într-un bariton strident m-a chemat.

„Aa Ja!”

Intră, băiete!

Malik, Paye Lagu!

Nu au existat subtilități, nimic nu ți-ai putea imagina nici măcar pentru un „sclav” trezit atât de grosolan în orele dimineții, mai important, eu? Nici măcar nu mă așteptam, așa a fost pânza pe care doamna o țesea peste mine (și asta a fost înainte ca ea să preia controlul deplin asupra mea așa cum este descris în Servirea unei zeițe indiene).

Înainte de a „trăi” cu ea.

Am intrat, nu era lumină, cu excepția dormitorului, fără zgomot, când am intrat, m-am simțit slab la vederea pe care am văzut-o!

Jyoti Ma'am stătea acolo, picioarele se răspândeau arogant ca un bărbat, luând confortabil întregul pat de o persoană, tălpile ei se uitau la mine, murdare - și acele degete minunate, pictate o nuanță atât de strălucitoare de roșu și, desigur, acele minunate flip-flops roz pe care le menționez atât de des în carte!

Mai presus de toate, deși toate acestea mi-au condus NUTS cu pofta (joc de cuvinte destinate!) — a fost modul în care ea a fost holbezi — o gaură prin mine — privind — arogant, intitulat, fără un CUVÂNT spus, ȘTIINȚE uite că plictisit prin mine, și propria mea nervoasă „tremurând” uite... care într-adevăr a făcut-o, și ar putea fi întreaga poveste pentru sine.

Ce zeiță!

M-am cocoțat aproape fără să mă gândesc, ezitând chiar la marginea patului, nici măcar nu și-ar mișca picioarele cu un centimetru.

Dintr-o dată, ea a ridicat un picior în sus, și a plonjat-o în jos -HARD pe poala mea, abia lipsind bilele mele!

Cocoșul meu a fost bine și cu adevărat lovit, deși. Hehe.

„Mike!”

Apoi m-a regalat cu povești de dans cu bărbați, tot timpul într-un ton semi-strănut, dar nu complet nepoliticos, ceea ce a făcut-o cu atât mai atractivă, în timp ce eu? Desigur, apăsând picioarele și picioarele pe pilotul auto, subsmissivitatea mea crescând cu fiecare batjocură, fiecare aspect, fiecare ton minunat al vocii pe care a angajat-o, mai presus de toate, aspectul, care nu a dispărut niciodată!

În cele din urmă, era obosită.

Și ea a arătat spre lumină, rânjind.

Am oprit-o și apoi m-am întors să o găsesc pe stomac, dormind.

Instinctiv, i-am apăsat vițelul stâng timp de o oră până când celălalt picior a fost întins, apoi am masat asta.

Era în jurul orei 5 dimineața, eram epuizat x 10, până când soarele de dimineață trage cu ochiul prin nori, în cele din urmă am smuls și eu - cu capul pe flip-flop-urile ei minunate.

La fel ca o anumită Anne (să vină ani mai târziu) Doamna a dormit până la 12...

Asta, prietene, a fost ceva ce nu am pus niciodată în slujirea unei zeițe indiene. Ar fi trebuit să fie acolo la început!

Dar este aici acum.

Ce zeiță ai fost - sunt - Jyoti - Ma'am!

Acum are peste 40 de ani, cu trei copii, aș săruta în continuare brațele și picioarele ca și cum ar fi fost prima zi...

Că Uită-te în ochi, că sneer, totul este foarte mult acolo!

Paye Lagu, doamnă.

Nu ai idee ce inspirație ești!

Cel mai bun,

Mike Watson

PS - Dacă ți-a plăcut această poveste, vei iubi compilațiile încornorat. Nu vorbesc acolo, toate pe la carnea problemei, joc de cuvinte foarte mult intenționat! Verifică-l ACUM.

De Mike Watson martie 19, 2022.

Legătură canonică

Exportat din mediu pe 6 iulie 2022.

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: