The difference between truly WANTING IT – and believing you can have it – before you DO.

Forskellen mellem virkelig ØNSKER DET - og at tro,…

Hvis du er dybt, dybt ind i femdom - og har de dybe ønsker som alle gør - normalt uadresseret, endsige tilfredse eller endda forsøg på det samme - så vil WAN-delen ikke være et problem.

Men alt for mange mennesker kommer også til kort her.

Det vigtigste er at holde dit ønske går min ven - det er ikke nok til at have det et par dage, så glem det - eller jack off til noget, og beslutte „Jeg vil ikke have det“.

De samme principper gælder for liv, fitness - og ja, magnetisering af enhver form for resultat i dit liv - femdom manifestation også.

Alt for mange mennesker kommer også til kort på det andet trin - BROEN mellem at ønske noget dybt, holde lysten i gang - og komme til et punkt, hvor du tror, du kan have det - før du gør det.

Du ved, hvornår det sker, min ven - det er en følelse af, at du ikke vil være i stand til at ryste, der kommer fra dybt nede inde (selvom du prøvede at ryste det på det tidspunkt, vil det ikke blive rystet!).

Denne eftermiddag, Jeg var træt, men jeg skulle alligevel træne, men da jeg kom til træningsstedet, der skete normalt noget, der virkelig irriterer mig.

Alligevel er jeg ikke „normal“ mere - ikke engang fra et år siden!

Jo mere jeg bliver kysk, det strækker sig i årevis, jo lettere manifestation bliver, men jeg så - hvad?

Damer, der fejer støv væk fra hvor jeg træner, som logisk speakin i støvet i Indien er et meningsløst job, det samler det næste minut, men disse damer - da de gjorde det sidste år, blev jeg irriteret, bad dem om at flytte, stoppe midlertidigt osv.

Jeg kan stadig huske den nysgerrige dame, som hoveddamen gav mig, og sagde „hvorfor går du ikke andre steder“? (hun mente ikke det femdom klogt, hun var bare ikke sikker på, hvorfor jeg ville have det sted - godt, at gøre pull-ups!) .

I dag?

Jeg følte intet andet end underdanighed, da jeg så på deres støvede fødder.

Jeg flyttede væk uden at blive bedt om det. Og jeg gjorde det til et punkt at se på alle deres fødder, mentalt kysse deres tæer, sende positive underdanige tanker til dem - de følte det!

En sådan ændring husker jeg - ligesom tiggerkvinden forleden dag, der gjorde noget, hun virkelig ikke burde, endnu, hun er en KVINDE, så jeg lod det gå!

Helvede, hvis hun havde slået mig for at ignorere hende, Jeg ville sandsynligvis have takket hende.

Kvinder er så flinke, så dominerende, hvis du lader dem være!

Og en del af nøglen til at manifestere kvinder rundt omkring mig, dominans i alle dens former, former og forklædninger er, at jeg troede, jeg kunne få det, og følte, at jeg havde det - før jeg overhovedet havde det!

Mål aktualiseres kun fra det dybe lyststadium, når du tror, du kan få det.

Hvis du ikke tror, du kan få det, og du ikke kan falske dette, indtil du gør det - så vil du ikke have det, indtil du gør det.

Når eleven er klar, vises læreren, når den underdanige er klar, vises elskerinde og mester!

Det er så simpelt, at være virkelig klar, nu HVORDAN kommer du til det stadie?

Da jeg downloader andre videoer, gjorde vi om dette i dag i den anden forretning - nøglen er dette - til FAN det ønske, som flammer - og hold det i gang.

Der er en grund til, at de bruger sætningerne „flammer af lyst“ eller RED HOT DESIRE!

Ligesom gløder, de skal STOKED KONSTANT.

Og bare at tænke på at rykke ud vil ikke gøre det.

Du skal bogstaveligt talt tænke, føle, internalisere disse scenarier, disse fantasier - via bekræftelser, der pund det dybere ind i din underbevidsthed hver gang du bekræfter - hver gang du tænker - indtil hver gang du ser en kvinde, bliver du en masse underdanig gelé indeni, og hun føler det!

Ingen, du vil ikke føle det, før du har det! (dvs. følelsen).

Og bekræftelser som „Jeg tiltrækker femdom til mig dagligt“ - NEJ, disse fungerer ikke. Disse er kontraproduktive, ligesom du kan sige, at jeg er rig, indtil grisene flyver hjem (det endda muligt? hehe) - men det vil ikke gøre dig rigere - det kan faktisk have den modsatte effekt.

Ord, følelsen forbundet med dem, og mentale billeder er nøglen.

Og mine bøger 16 Utroligt kraftfulde Femdom bekræftelser, der vil tiltrække femdom til dig som møl til en FLAME - på AUTO PILOT viser dig den rigtige måde som gør ALLE - jeg gentager, alle de oder, jeg har skrevet til kvinder indtil videre.

ALLE disse odes er faktisk alle bekræftelser.

Du er nødt til at få dem ALLE, og studer ALLE DEM, ikke kun en eller to. Det er så simpelt. Samme ting for begge bøger i bekræftelsesserien, få dem BEGGE. En i sig selv vil ikke give dig de resultater, du så CRAVE. Og begære, som Hannibal sagde berømt!

Læs, føl, VIL DET - internaliser det til et punkt, hvor du tror, du har det, før du gør det.

Og har det, skal du.

Og det er det - tag dette råd, hvis du vælger det. Ærligt talt, ingen hud fra ryggen, hvis du ikke gør det, mere at tilbede for mig. Hehe. Er det nogensinde nok?

Aldrig!

Paye Lagu, frue.

Dine fødder, støvede eller ej, er så NICE, det er du også! OVERLEGEN!

Bedste

Mike Watson

PS - Meget mere at komme om dette emne, men det er kernen i det. Få ovenstående manualer nu (stop med at udskyde det uundgåelige og start - DOING - NU!).

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: