The difference between truly WANTING IT – and believing you can have it – before you DO.

A különbség a valóban SZERETÉS - és az a…

Ha mélyen, mélyen a femdomba vagy - és olyan mély vágyak vannak, mint mindenki - általában címzetlen, nem is beszélve elégedettekről vagy akár kísérletekről is -, akkor a WANT rész nem lesz kérdés.

De túl sok ember itt is elmarad.

A legfontosabb dolog az, hogy a vágy megy barátom - ez nem elég, hogy szeretné, hogy egy pár napig, akkor felejtsd el -, vagy jack ki valamit, és úgy dönt, hogy „nem akarom”.

Ugyanezek az elvek vonatkoznak az életre, a fitneszre - és igen, bármilyen eredmény mágnesezésére az életedben - a domina megnyilvánulására is.

Túl sok ember elmarad a második lépéstől is - a HÍD között, hogy valami mélyen akar, megtartja a vágyat - és eljutni egy olyan ponthoz, ahol úgy gondolja, hogy megvan - mielőtt megtenné.

Tudni fogod, mikor történik ez, barátom - ez egy olyan érzés, amit nem fogsz tudni rázni, ami mélyen belülről származik (még akkor is, ha megpróbáltad rázni ezen a ponton, akkor nem kell rázni!).

Ma délután, fáradt voltam, de egyébként edzeni akartam, de amikor eljutottam az edzés helyszínére, valami, ami igazán idegesít, általában történt.

Mégis, már nem vagyok „normális” - még egy évvel ezelőttről sem!

Minél inkább tisztán maradok, évekig terjed, a könnyebb megnyilvánulás válik, de láttam - mi?

A hölgyek elsöprő port onnan, ahol dolgozom, ami logikusan beszél India porában értelmetlen munka, összegyűjti a következő percet, mégis, ezek a hölgyek - amikor tavaly megtették, ingerültem, megkértem őket, hogy mozogjanak, ideiglenesen álljanak meg stb.

Még mindig emlékszem arra a kíváncsi hölgyre, akit a főhölgy adott nekem, és azt mondta: „miért nem mész máshova”? (ő nem azt jelentette, hogy domina bölcs, ő csak nem volt biztos benne, hogy miért akartam, hogy a helyszínen - nos, hogy nem pull-up!) .

Ma?

Nem éreztem mást, csak engedelmességet, amikor poros lábukat néztem.

Elköltöztem anélkül, hogy megmondták volna. És arra gondoltam, hogy megnézem az összes lábukat, mentálisan megcsókolják a lábujjaikat, pozitív alázatos gondolatokat küldenek nekik - érezték!

Ilyen változás, emlékszem - mint a minap a koldus nő, aki olyat csinált, amit igazán nem kellene, mégis NŐ, szóval elengedtem!

Pokol, ha megpofozta volna, hogy figyelmen kívül hagytam, Valószínűleg megköszöntem volna neki.

A nők olyan kedvesek, annyira domináns, ha hagyod őket!

És a legfontosabb, hogy a nők megnyilvánuljanak körülöttem, a dominancia minden formájában, formájában és álcájában az, hogy azt hittem, hogy megkaphatom, és úgy éreztem, hogy megvan - még mielőtt meglett volna!

A célok csak akkor aktualizálódnak a mély vágy szakaszától, ha HISZEP, hogy megszerezheti.

Ha nem hiszed, hogy megkaphatod, és ezt nem hamisíthatod, amíg meg nem csinálod - akkor addig nem fogod megkapni, amíg meg nem teszed.

Amikor a hallgató készen áll, megjelenik a tanár, amikor az alázatos készen áll, Mistress és Mester jelenik meg!

Ez ilyen egyszerű, valóban készen áll, most HOGYAN jut el arra a szakaszra?

Ahogy letöltök más videókat tettünk erről ma a másik üzletben - a legfontosabb ez - a FAN számára, hogy vágyakozzunk, mint a lángok -, és tartsuk meg.

Ennek oka van, hogy a „vágy lángjai” vagy a RED HOT DREY kifejezéseket használják!

Mint a parázs, azokat állandóan meg kell szúsztatni.

És pusztán azon gondolkodni, hogy rángatózni szokás csinálni.

Szó szerint gondolkodnia kell, éreznie, internalizálnia kell ezeket a forgatókönyveket, ezeket a fantáziákat - olyan állítások révén, amelyek mélyebben a tudatalattiba dobják minden alkalommal, amikor megerősítik - minden alkalommal, amikor úgy gondolja -, amíg minden alkalommal, amikor egy nőt látsz, az alázatos zselé tömegévé válik, és érzi magát!

Nem, nem fogod érezni, mielőtt megkapod! (azaz az érzés).

És olyan állítások, mint például: „Naponta vonzom a femdomot” - NEM, ezek nem működnek. Ezek kontraproduktívak, akárcsak azt mondhatod, hogy gazdag vagyok, amíg a sertések hazarepülnek (ez még lehetséges? hehe) - de ez nem fog gazdagabbá tenni - valóban ellentétes hatása lehet.

Szavak, a velük kapcsolatos érzés, és a mentális képek kulcsfontosságúak.

És a könyveim 16 Hihetetlenül Erőteljes Femdom állítások, amelyek vonzzák a femdomot ÖN, mint a lepkék a FLAME - az AUTO PILOT megmutatja a helyes utat, mint MINDEN - ismétlem, az összes ode, amit eddig a nőknek írtam.

Mindezek az ódák valójában mind megerősítések.

Meg kell szerezned mindet, és tanulmányozza MINDEN ŐT, nem csak egy vagy kettő. Ez ilyen egyszerű. Ugyanez a helyzet az állítások sorozat mindkét könyvével, szerezd meg mindkettőt. Az egyik önmagában nem hozza meg azokat az eredményeket, amelyeket annyira vágyakozik. És áhítozz, ahogy Hannibal híresen mondta!

Olvassa el, érezze, akarja - internalizálja azt egy olyan pontra, ahol úgy gondolja, hogy megvan, mielőtt megtenné.

És legyen meg is.

És ez az - vegye figyelembe ezt a tanácsot, ha úgy dönt. Őszintén, nincs bőr a hátamról, ha nem, többet imádni nekem. Hehe. Valaha elég?

Soha!

Paye Lagu, asszonyom.

A lábad, poros vagy sem, annyira NICE, te is! FELSŐBBRENDŰ!

Legjobb

Mike Watson

PS - Sokkal több, hogy jöjjön ebben a témában, de ez a lényege is. Szerezd meg a fenti kézikönyveket most (hagyja abba az elkerülhetetlen elhalasztását, és indítsa el - MOST - MOST!).

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: