The maids soles, her CALVES – the other maid on the balcony!!

Të maids thembra, viçat e saj — çupë të…

Më shumë shenja femdom nga qielli!

Kjo çupë e bukur indiane kam shkruar në lidhje me kështu - SHKRUANI RRETH SO! Pas ngjarjeve të këtij mëngjesi, edhe këmbët e saj sot - të errët, të njolla me RED!

Pra, e bukur, ndërsa bisedova me të, pothuajse e përqafova, duke qëndruar pranë saj, ajo mund ta ndjejë atë!

Dhe pastrimi, pashë viçat e saj, pothuajse rashë atje, duke puthur çdo gishtin e saj, duke lypur të shtypja viçat e saj.

Shumë ndodh!

Mike Watson është “lëviz” lloj - dhe shenjat femdom nga qielli thonë se kjo veprim do të shkojë mirë - shumë mirë - dhe planet shumë!

Në ndërkohë, kjo zonjë është një perëndeshë e vërtetë, miku im, dhe nëse jeni me të vërtetë në femdom - me të vërtetë duan të kuptojnë përkushtimin tim ndaj saj - të tërheqë të njëjtën gjë për ju - atëherë merrni 25 odes për shërbëtoret indiane TANI!

Me të vërtetë, me të gjitha zonjat unë jam gravitating vetëm nga.. Duke ecur jashtë. IM!

Unë kurrë nuk do sperma, Zonjë. Unë do të masazh ju dhe të bëjë JU SPERMË gjithë ditën! Dhe natën.

Ju jeni kaq e bukur!

Faleminderit!

Më të mirë

Mike Watson

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: