Paye Lagu Malkin… LITERALLY!

Pye Lagu Malkin... fjalë për fjalë!

IM!

Mike Watson nuk ka bërë sekret për aftësitë e tij të manifestimit, por nganjëherë ata habisin edhe mua, dhe unë jam mësuar me rezultate spektakolare - femdom i mençur - rezulton i mençur në çdo sferë të jetës!

Unë kam qenë duke lëvizur gjatë ditëve të fundit, e cila është diçka që unë manifestova përmes mjeteve edhe unë nuk e dija.

Dhe si fat do të ketë atë?

Vendi që unë jam marrë me qera është në pronësi të një pronare - një zonjë e vjetër indiane.

Një vajzë indiane e errët e lëkurës është në katin e dytë - pronare në të parën, tuajat me të vërtetë në... mirë, në katin e poshtëm. Pra, i aftë! Hehe.

Kati i fundit ka të ngjarë edhe dy vajza.

Tani, të gjitha këto që ju jeni mësuar, por kjo zonjë më e vjetër - kam dëgjuar komente rreth asaj se si e ashpër ishte ajo, se si “ishte e pakrahët ajo” - dhe kështu me radhë.

BS!

Kam folur me të parë disa ditë më parë, dhe nuk kishte probleme.

Nëse ndonjë gjë, ajo më bën të dobët - me LUST lutës!

Njeriu, nga minuta pashë atë manikyrin e kuq në atë një gisht të madh - gishtin e vjetër - ajo është ndoshta mbi 65... I ra në epsh të gjithë agan- përveç për të shërbyer zonjë!

Zëri i çuditshëm, i ngatërruar nervoz po, zonjë jashtëzakonisht dominuese më e vjetër që mori numrin tim të telefonit nga të shkoj, dhe madje më tha se si ta shpëtoj atë. Hehe.

Por me të vërtetë duke folur, që atëherë, unë kam qenë duke menduar vetëm... duke shtypur këmbët e saj!

Unë nuk e di, ndërsa ajo relakson?

Kinda e si me një pronare dikur kisha “Elizabeth” (në Kinë) - dhe minutën e takova atë, ajo është në lidhje me moshën time në ato pantallona të shkurtra - këmbët e gjata - MY!

Unë kam qenë me të vërtetë në LOVE - dashuri nënshtruar sissy!

Dhe unë madje e pyeta nëse ajo shkoi pazar me qiranë kam paguar atë në kohë. Hehe.

Gjithsesi.. kjo grua e vjetër është aq e bukur!

Zonjë, Page Lagu! Unë do të shtypni këmbët tuaja, këmbët ndërsa ju shikojnë TV, pini verë tuaj, uiski, cilado qoftë ajo mund të jetë!

Është kaq e bukur!

Dhe kjo, shoku im është ai.

Për të kuptuar absolut groveling LUST ndjehem - dhe ju do të shumë - krejtësisht gjithmonë unsatiated që e bën atë vlerë dhe - më bën të duan të shërbejnë deri sa unë DROP! - merrni 15 Odes për zonjat më të vjetra... që SO MERITOJNË ATË! - TANI.

Besoni mua, ju do të kuptoni!

Dhe çdo dashnor serioz femdom thjesht duhet të ketë koleksionin tonë të odes, si dhe në raft librash femdom e tyre.

Dhe kjo është ajo!

Më të mirë,

Mike Watson

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: