Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Stopala drgne, masaže, medtem ko je poje, sem ostal…

Pred časom sem v »milni operi« s podceline videl osupljivo prevladujočo in čudovito kanadsko pakistansko igralko Ushna Shah - takšno, kar je gospa Priyanka tako zelo ljubila - in tako sem tudi jaz, ko je gledala, lahko od tam poberete toliko ženskih značilnosti - in v njih imajo veliko masaže FOOT!

Ponavadi ženske masažo žensk, ki bi morala in se je spremenila, moški vrste pod nogami, kot je bilo!

Ona je takšna kraljica, da bi moralo biti njeno ime Popolna gospa Ushna, tudi če niste v femdom ali nogah!

In tako je, Paye Lagu z njo spet, tudi v najmanj prevladujočem avatarju, ki ima tako subtilno seksi prevlado, ki sem jo videl, gospa, ki prihaja domov z dela, riž in leča pripravljena za njo na krožniku, poje ali začne, flops navzdol v kavč razdražen po dnevu, starejša služkinja začne drgnjenje noge, čepenje pred njo. Gospa jo ignorira. Poje. MOJ!

Kot je bila služkinja stvar, ki jo je - hehe - za gospo!

Nenadoma se nenadoma naveliča služkinjega klepeta in potegne nogo stran, posnetek se konča.

Ko sem danes sedel tam tako utrujen, sem želel, da me nekdo dobesedno počasi hrani - drgne ramena - potegne moje bradavičke, petelin (sesati) - vse, medtem ko jeste počasi, lagodno kot kralj... (kar se tako spomnim neke Carol, ki me kliče, hehe)...

... Bil sem dobesedno izčrpan, misli skozi glavo, in eden od njih - prvi, no, če ste v Pooja Memsahib... JI! - in vsak TRUE FEMDOM LOVER JE - če niste, niste res v pravi femdom - to je tako preprosto! - mislil je bil?

Pravzaprav tretja misel. Hehe.

To je bil fižol v ledvicah.

Jedel sem slasten obrok fižola in riža.

Ljubitelji Scat in tisti, ki so prebrali knjigo zgoraj, vedo, da je Pooja gospa ljubila tiste, in jih izbirala - ne samo pobirala, ampak jih vsako jutro gledala - častila jih v svetišču svojemu POO... no, veste, kaj mislim, globine ČASOG CRAVEN ABJECT predanost se lahko spusti, in biti srečen tam!

Gospa!

OH MOJ!

Njen POTI! (sranje, kot pravijo v hindujščini, mi je bilo sveto, vedno bo, vse!).

Kakorkoli že - tako sem hotel nahraniti svojo indijsko služkinjo, medtem ko se je sprostila.

Pritisk na tiste utrujene, a močne roke, ramena, hrbet, noge, glavo, vse to pa je zalajala ukaze, udobno jedla, medtem ko sem jo hranila, lačna - ja, vendar me ne bi bilo vseeno!

Ali pa za moške - moški ekvivalent?

Dal mu je - kot sem pogosto naredil Master Wang glavo med jedjo, zaradi česar so običajno dolge kitajske večerje še daljše!

Pogosto sem ga držal v ustih, ko je večkrat pljunil v njej, nato pa mi je pljunil ostanke HRANE v usta, potem bi pogoltnil ogabno zmešnjavo, toda en pogled na njegov čudovit DICK - njegov dickhead - njegov dolg COCK - wang - in vedeli boste, zakaj sem to storil. Te kroglice, vedno tako PERT - OH MY!

Resnično, on je moj gospodar in mojster...

ABJECT, Craven predanost, Še vedno se spomnim dama v Sin City Diaries hihitanje.

»Ni Xi Huan Nan Ren ma«? Ali imate radi moške?

GOSPA!

Tako si prijazen...!

In tako želim, da me mojster Wang javno ponižuje, kot to počne tako pogosto.

Kmalu nazaj!

Najboljši,

Mike Watson au Canada

PS - Kompilacija dnevnikov mesta greha je tista, ki je NE boste želeli zamuditi, skupaj s Penisom Central in Bogoslužjem petelin za Sissies in Faggots ter bralnikom penisa! Vse na slišno kmalu preveč - ostani TUNED!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: