The difference between truly WANTING IT – and believing you can have it – before you DO.

Ero todella haluaa sitä - ja uskoa, että sinulla…

Jos olet syvästi, syvälle femdomiin - ja sinulla on nämä syvät toiveet, kuten kaikki tekevät - yleensä käsittelemättömiä, puhumattakaan tyytyväisistä tai jopa yrityksistä - niin WANT osa ei ole ongelma.

Mutta aivan liian monet ihmiset jäävät täälläkin.

Tärkeintä on pitää halu GOING ystäväni - se ei riitä haluamaan sitä muutaman päivän, sitten unohtaa se - tai jack pois jotain, ja päättää ”En halua sitä”.

Samat periaateet koskevat elämää, kuntoa - ja kyllä, magnetisoidaan kaikenlaista tulosta elämässäsi - myös femdom-ilmentymä.

Aivan liian monet ihmiset jäävät myös toiseen vaiheeseen - SILTA haluavan jotain syvästi, pitämällä halu menossa - ja päästä pisteeseen, jossa uskot voivasi saada sen - ennen kuin.

Tiedät, kun se tapahtuu, ystäväni - sen tunne, jota et voi ravistaa, joka tulee syvältä sisältä (vaikka yrititkin ravistaa sitä siinä vaiheessa, sitä ei ravisteta!).

Tänään iltapäivällä, Olin väsynyt, mutta aioin tehdä treenin joka tapauksessa, mutta kun pääsin harjoituspaikalle, jotain, joka todella ärsyttää minua, tapahtui normaalisti.

Silti en ole enää ”normaali” - en edes vuoden takaa!

Mitä enemmän pysyn siveenä, se ulottuu vuosia, helpompi ilmentymä tulee, mutta näin - mitä?

Naiset, jotka pyyhkivät pölyä pois sieltä, missä treenaan, mikä loogisesti puhuu Intian pölyssä, on turhaa työtä, se kerää seuraavan minuutin, mutta nämä naiset - kun he tekivät sen viime vuonna, ärtyin, pyysin heitä liikkumaan, lopettamaan väliaikaisesti jne.

Muistan edelleen utelias naisen, jonka päänainen antoi minulle ja sanoi ”miksi et mene muualle”? (hän ei tarkoittanut sitä femdom viisas, hän vain ollut varma, miksi halusin, että paikalla - no, tehdä leuanvedoille!) .

Tänään?

Tunsin vain alistuvuutta katsoessani heidän pölyisiä jalkojaan.

Muutin pois käskemättä. Ja tein pisteen katsoa kaikkia heidän jalkojaan, henkisesti suudella varpaitaan, lähettää heille positiivisia alistuvia ajatuksia - he tunsivat sen!

Tällainen muutos, muistan - kuten kerjäläinen nainen eräänä päivänä tekemässä jotain, mitä hänen ei todellakaan pitäisi, vielä, hän on NAINEN, joten annoin sen mennä!

Hitto, jos hän olisi läpsäissyt minua siitä, että en välittänyt häntä, olisin todennäköisesti kiittänyt häntä.

Naiset ovat niin mukavia, niin hallitseva, jos annat heidän olla!

Ja osa avainta naisten ilmentymiseen ympärilläni, hallitsevuus kaikissa muodoissaan, muodoissaan ja muodoissaan on se, että uskoin voivani saada sen, ja tunsin, että minulla oli se - ennen kuin minulla edes oli sitä!

Tavoitteet toteutuvat vain syvän halun vaiheesta, kun uskot, että sinulla voi olla se.

Jos et usko, että sinulla voi olla se, etkä voi väärentää tätä ennen kuin olet tehnyt sen - niin sinulla ei ole sitä, kunnes et.

Kun opiskelija on valmis, opettaja ilmestyy, kun alistuva on valmis, Mistress ja Master ilmestyvät!

Se on niin yksinkertaista, olla todella valmis, nyt MITEN pääset siihen vaiheeseen?

Kun lataan muita videoita, teimme tämän tänään toisessa liiketoiminnassa - avain on tämä - FAN että halu, kuten liekit - ja pitää se GOING.

On syytä, että he käyttävät lauseita ”halun liekit” tai RED HOT DESIRE!

Kuten hiillos, ne on varastoitava jatkuvasti.

Ja pelkästään ajattelu nykimisestä ei tee sitä.

Sinun täytyy kirjaimellisesti ajatella, tuntea, sisäistää nämä skenaariot, nuo fantasiat - vakuutusten kautta, jotka painavat sitä syvemmälle alitajuntaan joka kerta kun vahvistat - joka kerta kun ajattelet - kunnes joka kerta kun näet naisen, sinusta tulee alistuvan hyytelön massa sisällä ja hän TUNTEE SEN!

Ei, et tunne sitä ennen kuin sinulla on se! (eli tunne).

Ja vakuutuksia, kuten ”Houkuttelen femdomia minulle päivittäin” - EI, nämä eivät toimi. Nämä ovat vasta-tuottavia, aivan kuten voit sanoa, että olen rikas, kunnes siat lentävät kotiin (että jopa mahdollista? hehe) - mutta se ei tee sinusta rikkaampaa - sillä voi todellakin olla päinvastainen vaikutus.

Sanat, heihin liittyvä tunne, ja mielikuvat ovat avainasemassa.

Ja minun kirjat 16 Uskomattoman Tehokas Femdom vakuutuksia, jotka houkuttelevat femdom sinulle kuin koit liekkiin - AUTO PILOT näyttää oikealla tavalla kuin kaikki - toistan, kaikki oodit olen kirjoittanut naisille toistaiseksi.

KAIKKI nämä oodit ovat itse asiassa kaikki vakuutuksia.

Sinun täytyy saada ne kaikki, ja tutkia kaikkia niitä, ei vain yksi tai kaksi. Se on niin yksinkertaista. Sama asia molemmille vakuutussarjan kirjoille, hanki ne molemmat. Yksi itsessään ei tuo sinulle tuloksia, joita niin kaipaat. Ja himoita, kuten Hannibal sanoi kuuluisasti!

Lue, tunne, WANT IT - sisäistä se pisteeseen, jossa uskot, että sinulla on se ennen sinua.

Ja sinulla on se.

Ja thats that - ota tämä neuvo, jos niin haluat. Rehellisesti, ei ihoa selästäni, jos et, enemmän palvoa minulle. Hehe. Riittääkö se koskaan?

Ei koskaan!

Paye Lagu, rouva.

Jalkasi, pölyinen tai ei, ovat niin NICE, niin olet sinäkin! YLIVOIMAINEN!

Paras

Mike Watson

PS - Paljon enemmän tulossa tästä aiheesta, mutta se on sen ydin. Hanki yllä olevat käsikirjat nyt (lopeta väistämättömän lykkääminen ja aloita - DOING - NYT!).

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: