The difference between truly WANTING IT – and believing you can have it – before you DO.

Dallimi në mes të vërtetë WANING IT - dhe…

Nëse jeni thellë, thellë në femdom - dhe keni ato dëshira të thella si të gjithë - zakonisht të padresuara, e lëre më të kënaqur apo edhe përpjekjet e bëra në të njëjtën gjë - atëherë pjesa e DUAN nuk do të jetë një çështje.

Por shumë njerëz bien të shkurtër edhe këtu.

Gjëja kryesore është për të mbajtur dëshirën tuaj GOING shoku im - kjo nuk është e mjaftueshme për të duan atë disa ditë, pastaj të harrojmë për atë - ose jack off për diçka, dhe të vendosë “Unë nuk dua atë”.

Të njëjtat parime zbatohen edhe për jetën, palestër - dhe po, duke magnetizuar çdo lloj rezultati në jetën tuaj - manifestimin femdom gjithashtu.

Mënyra shumë njerëz bien të shkurtër në hapin e dytë, si dhe - ura mes duan diçka të thellë, duke e mbajtur dëshirën shkuar - dhe për të marrë në një pikë ku ju besoni se ju mund të keni atë - para se të bëni.

Ju do të dini kur kjo ndodh, miku im - kjo është një ndjenjë që ju nuk do të jetë në gjendje për të shkundur që vjen nga thellë poshtë brenda (edhe në qoftë se ju e bëri të përpiqen dhe shkundur atë në atë pikë, ajo nuk do të jetë i tronditur!).

Këtë pasdite, isha i lodhur, por unë isha duke shkuar për të bërë një stërvitje gjithsesi, por kur mora në vendin e stërvitjes, diçka që me të vërtetë më bezdis normalisht ndodhi.

Megjithatë, unë nuk jam “normale” më - as nga një vit më parë!

Sa më shumë që të qëndroj i dëlirë, po shtrihet për vite, manifestimi më i lehtë bëhet, por pashë - çfarë?

Zonja që largohet nga pluhuri ku punoj jashtë, e cila logjikisht flasin në pluhurin e Indisë është një punë e pakuptimtë, mbledh minutën e ardhshme, megjithatë, këto zonja - kur e bënë atë vitin e kaluar, u irritova, u kërkova atyre të lëvizin, të ndaluar përkohësisht etj.

Unë ende kujtohet zonja kurioze që zonja kokë më dha dhe tha “pse nuk shkon diku tjetër”? (ajo nuk do të thotë atë femdom mençur, ajo thjesht nuk ishte i sigurt pse kam kërkuar atë vend - mirë, për të bërë pull-ups!) .

Sot?

Ndjeva asgjë përveç nënshtrimit ndërsa shikoja këmbët e tyre me pluhur.

Unë u zhvendos larg pa u thënë për të. Dhe e bëra atë një pikë për të parë të gjitha këmbët e tyre, mentalisht puth këmbët e tyre, për të dërguar mendime pozitive nënshtruar për ta - ata e ndjenin atë!

Një ndryshim i tillë, më kujtohet - si gruaja lypëse ditën tjetër duke bërë diçka që ajo me të vërtetë nuk duhet, megjithatë, ajo është një GRUA, kështu që unë e lë të shkojë!

Ferr, në qoftë se ajo kishte goditur mua për injorimin e saj, unë ndoshta do ta kisha falënderuar atë.

Gratë janë kaq të këndshme, aq dominuese nëse ju le të jenë!

Dhe një pjesë e çelësit për të manifestuar gratë rreth meje, dominimi në të gjitha format, format dhe maskat e saj është se unë besoja se mund të ketë atë, dhe ndjeva se kam pasur atë - para se të kisha atë!

Qëllimet vetëm aktualizohen nga faza e dëshirës së thellë një herë ju besoni se ju mund të keni atë.

Nëse ju nuk besoni se ju mund të keni atë, dhe ju nuk mund të rreme këtë deri sa ju bëni atë - atëherë ju nuk do të ketë atë deri sa ju bëni.

Kur studenti është gati, mësuesi shfaqet, kur i nënshtruar është gati, Mistress dhe Master shfaqen!

Është se e thjeshtë, duke qenë me të vërtetë gati, tani SI mund të merrni në atë fazë?

Si kam shkarkuar video të tjera që kemi bërë në këtë sot në biznesin tjetër - çelësi është kjo - për FAN atë dëshirë, si flakët - dhe për të mbajtur atë GOING.

Ka një arsye që ata përdorin frazat “flakët e dëshirës” ose RED HOT DESIRE!

Ashtu si zhardhokët, ata duhet të ushqehen VAZHDIMISHT.

Dhe thjesht duke menduar për jerking off nuk do të bëjë atë.

Ju duhet të mendojnë fjalë për fjalë, të ndjehen, internalizuar këto skenarë, ato fantazi - nëpërmjet afirmimet që kile atë në thellë në nënndërgjegjeshëm tuaj çdo herë që afirmojnë - çdo herë që ju mendoni - deri sa çdo herë që ju shihni një grua të bëhet një masë e pelte nënshtruar brenda dhe ajo ndjen atë!

Jo, ju nuk do të ndjeni atë para se të keni atë! (dmth. ndjenja).

Dhe pohime të tilla si “Unë jam duke tërhequr femdom për mua çdo ditë” - JO, këto nuk punojnë. Këto janë kundër produktive, ashtu si ju mund të thoni se unë jam i pasur derrat fluturojnë në shtëpi (që edhe të jetë e mundur? hehe) - por kjo nuk do të ju bëjë ndonjë më të pasur - ajo mund të vërtetë të ketë efekt të kundërt.

Fjalët, ndjenja e lidhur me ta, dhe fotografitë mendore janë çelësi.

Dhe librat e mi 16 pohimet jashtëzakonisht të fuqishme Femdom që do të tërheqë femdom për ju si insekte në një FLAKË - në AUTO PILOT ju tregojnë rrugën e drejtë si të gjithë - Unë përsëris, të gjitha odes kam shkruar për gratë deri tani.

Të gjitha këto odes janë në fakt të gjitha afirmimet.

Ju duhet t'i merrni të gjitha, dhe të studioni të gjithë ata, jo vetëm një ose dy. Është kaq e thjeshtë. E njëjta gjë për të dy librat në seri afirmimet, merrni ato të dyja. Një nga vetë nuk do t'ju sjellë rezultatet që ju në mënyrë CRAVE. Dhe lakmi, si Hannibal tha shkëlqyeshëm!

Lexoni, ndjeni, DUAN IT - internalizoni atë në një pikë ku besoni se keni atë para se të bëni.

Dhe keni atë që ju do të.

Dhe kjo është ajo - të marrë këtë këshillë në qoftë se ju zgjidhni kështu. Sinqerisht, nuk ka lëkurë off kurrizin tim në qoftë se ju nuk, më shumë për të adhuruar për mua. Hehe. A është ndonjëherë e mjaftueshme?

Kurrë!

Page Lagu, zonjë.

Këmbët tuaja, me pluhur apo jo, janë kaq të bukur, kështu jeni! EPROR!

Më të mirë

Mike Watson

PS - Shumë më tepër për të ardhur në këtë temë, por kjo është esensa e saj. Merrni manualet e mësipërme tani (ndaloni shtyrjen e pashmangshme dhe filloni - BËNI - TANI!).

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: