The difference between truly WANTING IT – and believing you can have it – before you DO.

Skillnaden mellan att verkligen VILL HA DET - och…

Om du är djupt, djupt in i femdom - och har de djupa önskningarna som alla gör - vanligtvis oadresserade, än mindre nöjda eller till och med försök gjorda på samma - då kommer WANT-delen inte att vara ett problem.

Men alldeles för många människor kommer också till kort här.

Det viktigaste är att hålla din önskan GOING min vän - det räcker inte för att vilja ha det några dagar, glöm det sedan - eller jack off till något, och bestäm ”Jag vill inte ha det”.

Samma principer gäller för liv, fitness - och ja, magnetisering av alla slags resultat i ditt liv - femdom manifestation också.

Alltför många människor saknar också det andra steget - BRON mellan att vilja ha något djupt, hålla lusten igång - och att komma till en punkt där du tror att du kan ha det - innan du gör det.

Du vet när det händer, min vän - det är en känsla du inte kommer att kunna skaka som kommer inifrån (även om du försökte skaka den vid den punkten, det kommer inte att skakas!).

I eftermiddag, Jag var trött, men jag skulle göra ett träningspass ändå, men när jag kom till träningsplatsen, något som verkligen irriterar mig normalt hände.

Ändå är jag inte ”normal” längre - inte ens från ett år sedan!

Ju mer jag förblir kysk, det sträcker sig i flera år, desto lättare manifestation blir, men jag såg - vad?

Damer sopa damm bort från där jag tränar, som logiskt tali dammet i Indien är ett meningslöst jobb, det samlas nästa minut, men, dessa damer - när de gjorde det förra året, blev jag irriterad, bad dem att flytta, sluta tillfälligt etc.

Jag minns fortfarande den nyfikna damen som huvuddamen gav mig och sa ”varför går du inte någon annanstans”? (hon menade inte det dominant kvinna klokt, hon var bara inte säker på varför jag ville ha den platsen - ja, att göra pull-ups!) .

I dag?

Jag kände ingenting annat än undergivenhet när jag tittade på deras dammiga fötter.

Jag flyttade bort utan att bli tillsagd. Och jag gjorde det till en punkt att titta på alla deras fötter, kyssa mentalt tårna, skicka positiva undergivna tankar till dem - de kände det!

En sådan förändring minns jag - som tiggarkvinnan häromdagen gör något hon verkligen inte borde, men hon är en KVINNA, så jag släppte det!

Helvete, om hon hade slagit mig för att ignorera henne, Jag skulle nog ha tackat henne.

Kvinnor är så trevliga, så dominerande om du låter dem vara!

Och en del av nyckeln till att manifestera kvinnor runt omkring mig, dominans i alla dess former, former och skepnader är att jag trodde att jag kunde få det, och kände att jag hade det - innan jag ens hade det!

Mål aktualiseras bara från det djupa önskningsstadiet när du tror att du kan få det.

Om du inte tror att du kan få det, och du kan inte fejka detta förrän du gör det - då kommer du inte att ha det förrän du gör det.

När studenten är klar visas läraren, när den undergivna är klar, visas älskarinna och mästaren!

Det är så enkelt, att vara riktigt redo, nu HUR kommer du till det stadiet?

När jag laddar ner andra videor som vi gjorde på detta idag i den andra branschen - nyckeln är detta - till FAN den önskan, som lågor - och hålla den igång.

Det finns en anledning till att de använder fraserna ”lågor av lust” eller RED HOT DESIRE!

Som glöd, de måste STOKAS STÄNDIGT.

Och bara att tänka på att rycka av kommer inte att göra det.

Du måste bokstavligen tänka, känna, internalisera dessa scenarier, dessa fantasier - via bekräftelser som slår det djupare in i ditt undermedvetna varje gång du bekräftar - varje gång du tänker - tills varje gång du ser en kvinna blir du en massa undergiven gelé inuti och hon KÄNNER DET!

Nej, du kommer inte känna det innan du har det! (dvs känslan).

Och bekräftelser som ”Jag lockar femdom till mig dagligen” - NEJ, dessa fungerar inte. Dessa är kontraproduktiva, ungefär som du kan säga att jag är rik tills grisarna flyger hem (det till och med möjligt? hehe) - men det kommer inte att göra dig rikare - det kan verkligen ha motsatt effekt.

Ord, känslan förknippad med dem, och mentala bilder är nyckeln.

Och mina böcker 16 otroligt kraftfull Femdom bekräftelser som kommer att locka dominant kvinna till DIG som malar till en FLAME - på AUTO PILOT visar dig rätt sätt som gör ALLA - jag upprepar, alla oder jag har skrivit till kvinnor hittills.

ALLA dessa oder är faktiskt alla bekräftelser.

Du måste få dem ALLA, och studera ALLA AV DEM, inte bara en eller två. Det är så enkelt. Samma sak för båda böckerna i affirmationsserien, få dem BÅDA. En i sig kommer inte att ge dig de resultat du så längtar efter. Och begär, som Hannibal sa berömt!

Läs, känna, VILL HA DET - internalisera det till en punkt där du tror att du har det innan du gör det.

Och ha det ska du.

Och det är det - ta detta råd om du väljer det. Ärligt, ingen hud från ryggen om du inte gör det, mer att dyrka för MIG. Hehe. Räcker det någonsin?

Aldrig!

Paye Lagu, Fröken.

Dina fötter, dammiga eller inte, är så trevliga, så är du! ÖVERLÄGSEN!

Bäst

Watson, Mike

PS - Mycket mer att komma på detta ämne, men det är kärnan i det. Få ovanstående manualer nu (sluta skjuta upp det oundvikliga och börja - GÖR - NU!).

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: