Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Foot rubs, masaže dok jede, ja ostajem gladan. TAKO…

Prije nekog vremena vidio sam nevjerojatno dominantnu i prekrasnu kanadsku pakistansku glumicu Ushna Shah u “sapunici” s potkontinenta - kakvu je gospođa Priyanka toliko voljela - a i ja sam, pritiskajući noge dok je gledala, odatle možete pokupiti toliko ženskih karakteristika - i oni imaju puno masaža stopala u njima!

Obično žene masiraju žene, koje su se trebale i promijenile, mužjaci vrste pod nogom KAO JE BIO!

Ona je takva kraljica da bi njeno ime trebalo biti Savršena Madam Ušna, čak i ako niste u femdom ili nogama!

I tako je, Paye Lagu joj opet, čak i u svom najmanje dominantnom avataru koji ima tako suptilnu seksi dominaciju koju sam vidio, gospođa dolazi kući s posla, riža i leća spremna za nju na tanjuru, jede, ili počne, skače u kauč iritiran nakon dana, starija sluškinja počne trlja noge, čučeći gojazno pred njom. Gospođo je ignoriše. Jede. MOJ!

Kao da je sluškinja bila STVAR, što je ona - hehe - za gospođo!

Iznenada se naglo umori od sluškinje ćaskanja, i odvuče nogu, isječak završava.

Dok sam danas sjedio tamo tako umoran da sam želio da me netko doslovno hrani polako - trlja mi ramena - trlja mi bradavice, penis (sisati) - sve dok jede sporim, ležernim tempom poput kralja... (koje se tako sjećam neke Carol koja me je zvala, hehe)...

... Bio sam doslovno iscrpljen, misli prolaze kroz moju glavu, a jedan od njih - prvi, dobro, ako ste u Pooja Memsahib... JI! - i svaki PRAVI LJUBITELJ FEMDOMA JE - ako niste, zapravo niste u pravu femdom - to je TAKO jednostavno! - misao je bio?

Zapravo treća misao. Hehe.

Bio je to pasulj.

Jeo sam ukusan obrok od graha i riže.

Ljubitelji scata, a oni koji su pročitali knjigu iznad znaju da ih je Pooja gospođica voljela, i birajući one iz - ne samo biranja, već i buljiti u njih svako jutro - obožavajući ih u svetištu svom POO... pa, znate na šta mislim, dubinama čistog CRAVEN ABJEKTA POVOCIJE se može spustiti i biti sretni tamo!

Gospođo!

OH MOJ!

Njen Poti! (sranja kako kažu na hindskom, bila mi je sveta, uvijek će biti, sva ona!).

U svakom slučaju - tako sam htjela nahraniti svoju indijsku sluškinju dok se ona opuštala.

Pritiskajući te umorne, ali jake ruke, ramena, leđa, stopala, glavu, sve to zauzvrat dok je lajala naredbe, jedući udobno dok sam je hranio, gladna - da, ali ne bi me bilo briga!

Ili, za muškarce - muški ekvivalent?

Dajući mu - kao što sam često radio Master Wang glavu dok jede, što je normalno duge kineske večere još duže!

Često bih ga držao u ustima dok je više puta pljunuo u nju, zatim pljunuo ostatak HRANE u moja usta, onda bih progutao odvratni nered, ali jedan pogled na njegov ljupki DICK - njegovog kurca - njegovog dugog COCK - wang - i znat ćete zašto sam to učinio. Te lopte, uvijek tako PERT - OH MY!

Zaista, on je moj gospodar i Učitelj...

ABJEKTNO, CRAVEN odanost, Još uvijek se sjećam dame u Sin City Diaries giggling.

“Xi Huan Nan Ren ma”? Volite li muškarce?

GOSPOĐO!

Tako si lijepa...!

I tako želim da me gospodar Wang javno ponižava, kao što to često čini.

Nazad uskoro!

Najbolje,

Mike Watson - Fan zona, informacije

PS - Kompilacija Sin City Diaries je ona koju nećete željeti propustiti, zajedno s Penis Central i Bogoslužjem pijetao za Sissies i Pedere, i Penis Reader! Sve na zvučni uskoro previše - ostanite TUNED!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: