Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Jalka hieroo, hierontaa, kun hän syö, Olen nälkäinen. NIIN…

Jonkin aikaa sitten näin hurmaavan hallitsevan ja GORGEOUS kanadalaisen pakistanilaisen näyttelijän Ushna Shahin ”saippuaoopperassa” niemimaalta - sellaista, jota Ms Priyanka rakasti niin paljon - ja niin minäkin painoin jalkojaan katsellessaan, voit poimia niin monia naisominaisuuksia sieltä muah - ja heillä on runsaasti JALKAhierontaa!

Yleensä naiset hierovat naisia, joiden pitäisi ja on muuttunut, uros lajin UNDERFOOT AS IT WERE!

Hän on niin kuningatar, että hänen nimensä pitäisi olla täydellinen rouva Ushna, vaikka et olisikaan femdom tai jalat!

Ja niin hän on, Paye Lagu hänelle taas, jopa hänen vähiten hallitsevassa avatarissaan, jolla on niin hienovarainen seksikäs määräävä asema, jonka näin, Rouva tulee kotiin töistä, riisi ja linssit valmiina hänelle lautaselle, hän syö, tai alkaa, floppaa alas sohvalle, joka on ärtynyt päivän jälkeen, vanhempi piika alkaa hieroa jalkojaan, kyykyssä lihavasti hänen edessään. Rouva sivuuttaa hänet. Syö. MINUN!

Kuten piika oli THING, jota hän on - hehe - rouva!

Yhtäkkiä äkillisesti, hän kyllästyy piian chit-keskusteluun, ja vetää jalkansa pois, leike päättyy.

Istuessani siellä tänään niin väsyneenä halusin jonkun kirjaimellisesti ruokkimaan minua hitaasti - hieroa hartioitani - pyyhkäise nänniäni, kukko (imeä) - kaikki syödessään hitaasti, rauhassa kuin kuningas... (jonka muistan niin, että tietty Carol kutsui minua, hehe)...

... Olin kirjaimellisesti uupunut, ajatukset kulkevat pääni läpi, ja yksi niistä - ensimmäinen, hyvin, jos olet Pooja Memsahib... JI! - ja jokainen TOSI FEMDOM LOVER ON - jos et ole, et todellakaan ole todellinen femdom - se on niin yksinkertaista! - ajatus oli?

Oikeastaan kolmas ajatus. Hehe.

Se oli kidney-papuja.

Söin herkullista ateriaa munuaispapuja ja riisiä.

Scat ystäville, ja ne, jotka ovat lukeneet kirjan edellä tietää Pooja rouva rakasti niitä, ja poiminta ne pois - ei vain poiminta, mutta tuijottaa niitä joka aamu - palvovat niitä pyhäkkö hänen POO... no, tiedät mitä tarkoitan, SYVYYDET SHEER CRAVEN ABJECT DEVOTION yksi voi pudota, ja olla onnellinen siellä!

Rouva!

VOI MINUN!

Hänen POTI! (paskaa kuten he sanovat hindiksi, oli pyhä minulle, tulee aina olemaan, kaikki hänestä!).

Halusin ruokkia intialaista palvelustani, kun hän rentoutui.

Painamalla niitä väsyneitä mutta vahvoja käsivarsia, olkapäitä, selkää, jalkoja, päätä, kaikki puolestaan, kun hän haukkui komentoja, syömällä mukavasti, kun ruokin häntä, nälkäinen - kyllä, mutta en välitä!

Tai miehille - miespuolinen ekvivalentti?

Antaa hänelle - kuten usein tein Master Wang pään syömisen aikana, mikä teki normaalisti pitkät kiinalaiset illalliset vielä pidempään!

Usein pidin häntä cum suuhuni, kun hän sylki toistuvasti siihen, sitten sylki jäljellä oleva ruoka suuhuni, sitten nielaisin inhottavan sotkun, mutta yksi katsaus hänen ihanaan DICK - hänen dickhead - hänen pitkä COCK - wang - ja tiedät miksi tein. Nuo pallot, aina niin PERT - OH MY!

Totisesti, hän on herrani ja mestarini...

ABJECT, himokas omistautuminen, Muistan edelleen Sin City Diaries -naisen kikattelevan.

”Ni Xi Huan Nan Ren ma”? Pidätkö miehistä?

ROUVA!

Olet niin mukava...!

Ja niin haluan mestari Wangin nöyryyttävän minua julkisesti, kuten hän tekee niin usein.

Takaisin pian!

Paras,

Mike Watson

PS - Sin City Diaries kokoelma on yksi et halua missata, yhdessä Penis Central ja Cock Worship varten Sissies ja hintit, ja Penis Reader! Kaikki kuultavissa pian liian - pysy TUNED!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: