Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Picior freacă, masaje în timp ce ea mănâncă, eu…

Cu ceva timp în urmă, am văzut-o pe actrița pakistaneză canadiană Ushna Shah într-o „telenovelă” din subcontinent - genul doamnei Priyanka a iubit atât de mult - la fel și eu, apăsând picioarele în timp ce privea, puteți ridica atât de multe caracteristici feminine de acolo muah - și au o mulțime de masaj FOOT în ele!

De obicei, femeile care masează femeile, care ar trebui și sa schimbat, masculul din specia UNDERFOOT CA AU FERAT!

Ea este o astfel de regină încât numele ei ar trebui să fie Perfect doamnă Ushna, chiar dacă nu sunteți în femdom sau picioare!

Și așa este, Paye Lagu la ea din nou, chiar și în avatarul ei cel mai puțin dominant, care are o dominație sexy atât de subtilă pe care am văzut-o, doamnă venind acasă de la serviciu, orez și linte gata pentru ea pe o farfurie, mănâncă sau începe, se aruncă într-o canapea iritată după zi, o servitoare mai în vârstă începe să-și frece picioarele, ghemuindu-se obeqios în fața ei. Doamna o ignoră. Mănâncă. MEU!

Ca servitoarea a fost un lucru, pe care ea este - hehe - pentru doamnă!

Dintr-o dată brusc, se obosește de chatul chitului servitoarei și își trage piciorul, clipul se termină.

În timp ce stăteam acolo astăzi atât de obosit, am vrut ca cineva să mă hrănească literalmente încet -freca-mi umerii - scutura sfarcurile mele, cocoș (suge) - toate în timp ce mănâncă într-un ritm lent, pe îndelete ca un rege... (pe care îmi amintesc atât de mult un anumit Carol care mă chema, hehe)...

... Am fost literalmente epuizat, gândurile trecând prin capul meu și unul dintre ei - primul, bine, dacă ești în Pooja Memsahib... DE LA! - și fiecare LOVER ADEVĂRAT FEMDOM ESTE - dacă nu ești, nu ești cu adevărat în femdom real - este atât de simplu! - crezut că a fost?

De fapt, al treilea gând. Hehe.

Era fasole de rinichi.

Mănâncam o masă DELICIOUS de fasole și orez.

Iubitorii de scat, iar cei care au citit cartea de mai sus știu Pooja Ma'am iubit pe cei dragi și culegându-i pe cei din - nu doar culegând, ci uitându-se la ei în fiecare dimineață - închinându-i în Altarul lui POO... ei bine, știi ce vreau să spun, DEPÂNCȚIUNEA SHER CRAVEN ABJECT DEVOȚIUNEA pe care o poți arunca și fii fericit acolo!

Dnă!

OH MEA!

POTI ei! (rahat cum se spune în hindi, a fost sfânt pentru mine, întotdeauna va fi, toată ea!).

Oricum - am vrut atât de mult să-mi hrănesc servitoarea indiană în timp ce ea sa relaxat.

Apăsând acele brațe obosite, dar puternice, umeri, spate, picioare, cap, toate la rândul lor, în timp ce lătrau comenzi, mâncând confortabil în timp ce o hrăneam, flămând - da, dar nu mi-ar păsa!

Sau, pentru bărbați - echivalentul masculin?

Dându-i - așa cum am făcut adesea capul Maestrului Wang în timp ce mănâncă, ceea ce a făcut ca mesele chinezești în mod normal lungi să fie și mai lungi!

De multe ori, îl țineam cum în gura mea în timp ce scuipă în mod repetat în ea, apoi scuipă mâncarea rămasă în gură, apoi înghiți mizeria dezgustătoare, dar o privire la minunatul său DICK - capul lui - cocoșul său lung - wang - și veți ști de ce am făcut-o. Aceste bile, întotdeauna atât de PERT - OH MY!

Într-adevăr, el este domnul și Maestrul meu...

ABJECT, devotament nebun, îmi amintesc încă doamna din Sin City Diaries chicotind.

„Ni Xi Huan Nan Ren ma”? Iti plac barbatii?

DNĂ!

Ești atât de drăguț...!

Și vreau atât de mult ca Maestrul Wang să mă umilească public, așa cum o face atât de des.

Înapoi în curând!

Cel mai bun,

Mike Watson

ps - The Sin City Diaries compilație este una pe care nu veți dori să pierdeți, împreună cu penisul central și cultul cocoșului pentru sissies și faggots, și cititorul de penis! Toate pe audibil în curând prea - stați TUNED!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: