Foot rubs, massages while she EATS, I stay hungry. SO NICE!

Trlja stopala, masaže dok jede, ostajem gladan. TAKO LEPO!

Pre nekog vremena video sam zanosno dominantnu i Gorgeous kanadsku pakistansku glumicu Ushna Shah u „sapunici“ sa potkontinenta - kakvu je gospođa Priianka toliko volela - i ja sam, pritiskajući noge dok je gledala, odatle možete pokupiti toliko ženskih karakteristika - i u njima ima dosta masaže FOOT!

Obično žene masiraju žene, što bi trebalo i promenilo, muškarci vrste pod nogama kao što je bilo!

Ona je takva kraljica da bi njeno ime trebalo da bude Perfect Madam Ushna, čak i ako niste u femdom ili nogama!

I tako je, Paie Lagu joj opet, čak i u svom najmanje dominantnom avataru koji ima tako suptilnu seksi dominaciju koju sam video, gospođo dolazi kući s posla, pirinač i sočivo spremne za nju na tanjiru, jede ili počinje da se spusti u sofu iritiranu nakon dana, starija sluškinja počne trljati noge, čučeći gojazno pred njom. Gospođa je ignoriše. Jede. MOJ!

Kao da je sluškinja bila stvar, što je ona - hehe - za gospođo!

Odjednom se naglo umori od sluškinje ćaskanja i povlači nogu, snimak se završava.

Dok sam danas sedeo tamo tako umoran, želeo sam da me neko bukvalno hrani polako - trlja mi ramena - trlja mi bradavice, penis (sisati) - sve dok jede sporim, ležernim tempom poput kralja... (koje se tako sećam određene Carol koja me zove, hehe)...

... Bio sam bukvalno iscrpljen, misli prolaze kroz glavu, a jedan od njih - prvi, pa, ako ste u Pooja Memsahib... JI! - i svaki PRAVI FEMDOM LjUBAVNIK JE - ako niste, niste baš u pravom femdom - to je tako jednostavno! - misao je bio?

Zapravo treća misao. Hehe.

To je bio pasulj.

Jeo sam ukusan obrok od pasulja i pirinča.

Ljubitelji scata, i oni koji su pročitali knjigu iznad znaju da ih je Pooja gospođa volela, i birajući one iz - ne samo birajući, već i buljiti u njih svako jutro - obožavajući ih u svetištu svom POO... pa, znate na šta mislim, DUBINE ČISTE CRAVEN OBOŽANJA može se spustiti i biti srećan tamo!

Gospođo!

OH MOJ!

Njen POTI! (sranja kako kažu na hindskom, bila mi je sveta, uvek će biti, sva ona!).

U svakom slučaju - tako sam hteo da nahranim svoju indijsku sluškinju dok se ona opuštala.

Pritiskom na te umorne, ali jake ruke, ramena, leđa, stopala, glavu, sve to zauzvrat dok je lajala komande, udobno jedući dok sam je hranio, gladna - da, ali ne bi me bilo briga!

Ili, za muškarce - muški ekvivalent?

Dajući mu - kao što sam često radio Master Vang glavu dok sam jeo, što je normalno duge kineske večere učinilo još dužim!

Često bih ga držao spermu u ustima dok je više puta pljunuo u nju, a zatim pljunuo ostatke HRANE u usta, onda bih progutao odvratni nered, ali jedan pogled na njegov divni DICK - njegovog kurca - njegovog dugog COCK - vanga - i znaćete zašto sam to učinio. Te lopte, uvek tako PERT - OH MI!

Zaista, on je moj gospodar i gospodar...

ABJECT, luda odanost, još uvek se sećam dame u Sin Citi Diaries giggling.

„Ni Ksi Huan Nan Ren ma“? Da li volite muškarce?

GOSPOĐO!

Tako si lep...!

I tako želim da me gospodar Vang javno ponižava, kao što to često čini.

Nazad uskoro!

Najbolje,

Mike Vatson

PS - Kompilacija dnevnika greha je ona koju nećete želeti da propustite, zajedno sa Penis Central i obožavanjem penisa za sissies i pederi i čitačem penisa! Sve na zvučni uskoro previše - ostani TUNED!!!!!!!!!!!!!!!

Mike Watson
Femdom Enthusiast, Writer and more!
%d bloggers like this: